2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ranunum hoşgeldin bacım hayırlısı olsun herşeyinzemuszemus
ben de 12 aralık derken pat diye ekimin 4 üne alınınca planlarımız, bayağı bi heyecanlandım hem de endişelendim yetişemeyiz diye...ama Allah yardım ediyor:nazar:

hayırlısı olsun canım ya herşey güzellikle sağlıkla mutlulukla olsunda gerisi boş
sende benden evvel efleniyosun vereliniortak benim nişanımdan sonra bi arkadaşıma kurdele verdim o zaman adayı bile yoktu kız şimdi 11 ekimde evleniyor benden tam 20 gün evvell yasakkelime hopp didimmm barii bizi bekleseydinn sırnaşık şey

hayırlısı olsun canım ya herşey güzellikle sağlıkla mutlulukla olsunda gerisi boş
sende benden evvel efleniyosun vereliniortak benim nişanımdan sonra bi arkadaşıma kurdele verdim o zaman adayı bile yoktu kız şimdi 11 ekimde evleniyor benden tam 20 gün evvell yasakkelime hopp didimmm barii bizi bekleseydinn sırnaşık şey

valla biz hızlı çıktık biraz hakikaten:roflol: evimiz erkenden belli olunca kayınpederim boşa kira vermeyin evlenin oğlum dedi nişanlımakaydirigubbakcemile3 biz de gaza bastık işte...Allah sağlık versin de olduğu kadarıyla kuracağız yuvamızı:Saruboceq: fazla hiçbişeyde gözüm yok..

böcük nerdesin yae

ranunu hayırlısı olsun canım..bak biz kaç yıldır bekliyoruz,gerçi okuldur iştir derken anca :)) tesadüf bütün arkadaşlarımız bu sene evleniyor,peşpeşe gidiyoruz :))

ranunu hayrlı olsun cnm offf yaa en gec ben mı evlencem sımdıkkkk neysekı cok şükür kocaman bı askım var yanımda beklenır
zaten eksıkler cok nışan olsun bızde hemen kalan beyaz esya ve mobılyaları alcaz
askım cok altın takamıycak bana cunku tek basına ancakk
neyse bebem yanımda olsunda

dıdem burdayımmmm

günaydın kzlar...

bövcüğüm üzülme en geç ben varım :)

kızlar yaa bu ara bi garibim ben .içim bi tuhaf ...ccanım sıkılıyor sebebsiz hayırlara çıksın.

günaydın kzlar...

bövcüğüm üzülme en geç ben varım :)

kızlar yaa bu ara bi garibim ben .içim bi tuhaf ...ccanım sıkılıyor sebebsiz hayırlara çıksın.

aybuerim hoşgeldin canım
iç sıkıntın da hayırlara çıksın bana da oluyo bazen nişanlıma da anlatamıyom derdimi ööle kalakalıyomkafamçokkarıştı

inşallah didemcim.bu ara nedendir bilmem içim sıkıntılı nişanlım dün akşam evimizi yapmaya başladı gece 12 ye kadar çalıştı mesaiden sonra bundan sonra hep çalışacak.sevinmeliyim bizim için uğrasıyor ama içim sıkılıo korkuyorum bişey olmasından.

nişanlılığın başında kötü zamanlar yaşadım,etkisi ara ara devam ediyor ben de korkuyorum ama bu ara iyiyim.kötü oluyorum arada istemeden de olsa...

ranunu hayırlısı olsun canım..bak biz kaç yıldır bekliyoruz,gerçi okuldur iştir derken anca :)) tesadüf bütün arkadaşlarımız bu sene evleniyor,peşpeşe gidiyoruz :))

bu yıl pek bi bereketli zaten =) yazlıkta sokakta 5 bekardır bu sene 4 ümüz evleniyor hatta 2 si evlendi 1 i bu c.tesi evleniyor ee bende 31 ekim-1 kasımda napalımm =/

azcık neşelenın laa off yoksa dusnmekten delırcem

tv buzdolabı alıncak
yatak odası yemek odası oturma odası
halılar perdeler
fırın
bunlar en buyuk eksıklerımız ve en pahalı eksıklerımız

HEPSı OLUR BÖCÜĞÜM YAAA sen de basla butatlı telaşlara hepsi olur gider.şimdi son durum ne sizde kasım nişan mı düğün mü?

bizim bunlara bir de ev tadilatını ekle...senden kötüleri de var bakk :)

azcık neşelenın laa off yoksa dusnmekten delırcem

tv buzdolabı alıncak
yatak odası yemek odası oturma odası
halılar perdeler
fırın
bunlar en buyuk eksıklerımız ve en pahalı eksıklerımız

canım Allah yardımcınız olsun ya
bizde buzdolap çamaşır makinesi bulaşık makinesi mini fırın ocak aspiratör alındı çok şükür
halı perde oturma odası yatak odası alınacak dahaaaa bi de masa sandalye...ev küçük olduğu için yemek odası almiciz zaten ben de pek gönüllü değildim almaya isabet oldukaydirigubbakcemile3

kasımda nışan cnm laz usağuna bakma sen nasıl düğün edekk hıcbıseyımız yokken alcaz ınş 1 yıl borc oderız evlenınce napakk:delphin:

bende bana ait olan beyaz eşyaları aldım koydum eve =) tek eksiklerimiz öncesinde bi ev =) sonra mobilya halı,perde,avize gelinlik ve damatlıklar ve aşkımın alacağı tv ve buzdolabı kaldı.hp beyaz eşyalar en çok para isteyen şeyler sanırdım ama emin oldum ki diğer ıncık cıncık taaa çok para tutuyo =/ az kaldı Allahımın izniyle 4 ay sonra bu halimize oturmuş gülüyor olucaz =)

benım almam gereken fırn var bı tek camsr bıulasık aldım ıyıkı almışımm
oda tv buzdolabı alcak yanındada elektrık süprgesını hedıye alırıım

yatak odaını babam alck
o yemek odası oturma odası alcakk
ben mutfak halı perde yatak odası halı perde o evın gerı kalannı alcakk cok para laızm cokk

bizde de yatak odası ve mutfak tamamen kız tarafına ait.babamın arkadaşı mobilyacı o demiş babama ben yapıyım hem istediğiniz gibi yaparım hemde işçilik almam benimde bi katkım olsun ranunu kızıma demiş :lepi: çok sevinirim senin elinden çıkmasına dedim şimdi oda mutlu bende :roflol::roflol: mutfağada halı,avize ve masa sandalye aldıkmı bitti bu iş kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar..a.s.
canm benm nişanlımda bungalow hastası,bende çok seviyorum.hiç düşünmedim valla yağmur yağarsa,bişey olur mu ki..biz ağvaya gitmiştm 2 günlüğüne orda bungalow evlerde kalmıştık,kasımda.çok güzeldi ondan beridir bungalow lara bayılıyz,bide mesela ağva da kışında açıklar,kar yağıncada çok güzel oluyormuş,onlara bişey olmuyor demek ki.senin dediğin yerlerede baktım hemen canm çok güzel görünyrlar,belconti de 2 katlı villalarda varmış,oraya ayrıntılı bi bakıyım,ben böyle hem doğal ortam olsun istyrm yeşillikler arasında bungalow evler,deniz kesinlikle kum.bina yığını hoşuma gitmiyor..başka tavsiye edebileceğin yerler de olursa çok sevinrm.

o zaman sana tek bir yer öneririm CLUB PHASELİS kemer odanın balkonunun ortasından ağaç geçiyor:D

ranunu hayrlı olsun cnm offf yaa en gec ben mı evlencem sımdıkkkk neysekı cok şükür kocaman bı askım var yanımda beklenır
zaten eksıkler cok nışan olsun bızde hemen kalan beyaz esya ve mobılyaları alcaz
askım cok altın takamıycak bana cunku tek basına ancakk
neyse bebem yanımda olsunda

dıdem burdayımmmm
canımcım sen evlenicen kasımda bak biz plan yaparken iptal ettik geç olsun güç olmasın hayırlısı ile aman tanrım biz evlendik mi günler ne çabuk geçti diyeceksin . göz açıp kapayana kadar allah hakkınızda hayırlısını versin bir yastıkta kocayın inşallah :D

Kızlar bizim bitirmemizin sebebi evlilikten korkması iş ciddiye binince ailesi ile tanışınca korktu ve benden kaçmaya başladı benden zaman istedi bende sana ömrünün sonuna kadar zaman dedim ben yokum bu iş çocuk oyuncağı değil . Bizimki aşk değil mantık evliliği olucaktı :D o 33 yaşında ben 31 yaşındayım

Back