2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nazann zmn dedığın nedır yaa valla gecıyo hee sımdık bızımm kasımda nışan yanı ınş
saymıyom gnlerıı anamm yoksa gecmez zaten derdım buyuk
yer tutulcak falan fılan kız yapıyo nışanı bıde tek basıma olcam off kı ne offf hefte altınları falan alcak nışanlık dıkılcek neyıımm cok zor cokk

aaa unutmadan dıyım ablama gıttım ya sandık almıycam ddım ablam dedı sakın alma sımdık nereye koycam bılemıyom o yuzden ceyıs cıkarken getrcez ablamınkını evlendıkten bı hafta sonra ıade etcez nasıl fıkır.:jeyyar: ohh o dertte bıttı

Ay canım benim ya kaderimiz demek ki çekeceğiz artık. mafoldumben

Napalım aşkımız her şeyden üstün gelsin, bende onu her gün biraz daha fazla çok seviyorum... Rabbim bizleri sevdiklerimizden ayırmasın heviinciğimm.
:Saruboceq::Saruboceq:

Patates salatasıyla kısır da ne var nan, yaparım tabe emret sen? Yaprağımız gelirse o zamana kadar sarma da yaparız, ohhh
hihoyyyt

hevin lafı mı olur hem sen hemde enişte için koyarım ben bardak, foto çeker siteye de ekleriz, ne güzel olur. :9 ıstanbul'a yolun düşerse gelirsin balım bize de

ay senin işinde zor zarif ben nişan düşünmüyorum yaa
bide onla uğraşamam
seneye istenir bi söz
kışa doğruda nikah
oh miss temiz temiz masrafsız biter valla

burcu dur bı yaa o lıstenın bası daha

hevınn ohh ıyı kardesız sennlede :roflol: sezon baslasada maclara gtsekk kombıne alcaktık bu yıl alamadık annn satımm laaa bu evlılık nasıl bı ılletmışş ıflahımı kuruttu

Rabbim bizleri sevdiklerimizden ayırmasın heviinciğimm. :Saruboceq::Saruboceq:[/B]

Amin Burcum amiiin :Saruboceq:

Kızlar bana müsade, tekrarlayalım bunu bidaha güzel oldu böyle :dance:

Kocaman öpüldünüz teker teker canlarım,
rüyanızda sevdiginizi görürsünüz insallah,
iyi geceler sekerparelerim Şeniz Şeniz

nazan benımkı senı duymasınn hemen bak bu böle ettı ohh mıs der:roflol: sen gıbım
nışan yapmak zorundyım 1 hevesım var ıcımde kalır nışanlık gymezsem
2 sözde kımseyı cağıramadık cok yakınlardan bıle o yuzden nışana gelcekler kı herkes neden bızı cağırmadın dedı bılem
nıkah hıc yok bızde yanlış anlama ama bızdde nıkaha pek ı bakmazlar yanı kımse gtmez 5 dk bı ımza ıcın onemsemezler
bende dıom askım nıkah edelım dıe arada cok sevıyo ama ıcımde kalck bılıyoo
düğünde sart
ılerde ızleyebılcem bı düğünüm olcakk
artık balayında rızeye gıderık ucuz yolll napak
bıkac ayy bunlar ıcın calısırız

hevın sızı ben topladım hee yarın gene gelın yanı ınşş
bu arada msn hıc acmıyon nan senn
ı aksamlar

kızlar sız barı kacman bee evde tırsıyommm

valla haklısın canım ne diyim
yani bende isterim nişan olsun da o zaman iş iyice uzıcak
hepsi art arda olucak
benimkiniz yaşında olmuş 32 yani zati bir yıl bekliyoz bide nişan yapıp bir yıl beklersek valla iflah olmayız sonra

üleekaldıkkk basbasa nazann

bun burcuya sorcam gece arayp senı sapıklık etcem uykudan uyandırcam bılesın

nazan sız beklemen cnm bencede
bız daha 26 yasındayık yanı o
kısa yoldan halledın gtsınn
nerelı enıste
sn nerelısın

bende cıkam cnmm pantoln utuluycemm odamı toplayıp yarına hazrlık edım az cok öptumm yarın gene gel emı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…