Teşekkür ederimbugün çok ıssız kalmı topic hakikatende..ben çok yoğundum bugün yaa,şimdi eve geldim de öyle girdim..
valla listeden benmde haberim yok didemcim ya,bende balık hafızası var zaten unutuyorumkaydirigubbakcemile3
yeldakapatan hoşgeldin diyelim o zaman...hayırlsı olsun ..heyecanlar başladı o zaman..
nan valla öle bı acıdıkı cok zorlandım ama benım canım cok ttalıdır ben yaptrdıysam sende yaptırırsın
zaten 5 dk sonra acı falan kalmıo
düğüne kadr yaptr ya rahat edersın
günaydın kızlar iyi haftalar ben döndümmmm...
geçen hafta içi evlilik planlarımızla alakalaı kendi ailemden kaynaklı çok üzücü şeyler yaşadım onun için elim hiç buraya gitmedi...ama çok şükür sorunlar geride kaldı, hesabımızı kitabımız yaptık kaba taslak...düğünümüz olamayacak ama Allah kısmet ederse, 03.10.2009 da nikahımız kıyılıyor:Saruboceq: şööyle sağlam bir kına gecesi de yapmayı planlıyoruz...
Artık bundan sonra hakkımızda hayırlısıkaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın...abbacım bence sen de basla hemen düğüne kadar baya faydası olur.acı ilkinde sonra yok çok faazla:)
b,iz de aşkımla dün antalyadaydık.gezdik bi güzel çok iyi geldi ikimize de.ama baya yorulmusuz ve uykusuzum bugün sabah serviste uyukluyordum ki açıldı uykum biraz.aşkam olsa erkenden yatsam.bi de askım yatak odamızı ve evimizi yapmayaca baslayacak.nasıl sevindim dün söylediğinde.ilk yatak odamızı yapacakmış.nasıl olacak çok merak ediyorum.hayırlısıyla bana da sıra geliyor sanırım :)
Abba ve Uğur Böcüğü
Teşekkür ederim ilginiz için. Evet bu aşamada sorunlar olması normal biliyorum ama bu sefer ki biraz irice galiba...
Neyse hiç tanımadığım birine anlatmayı düşünüyorum aslında sadece rahatlamak için çünkü çevremdekilere anlatamam hiçbir şekilde
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?