2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Teşekkür ederim valla heyecan henüz yok temmuz da ailemle tanışacak onu bekliyorum sanırım nişandan sonra stresi başlar

ben geldım
kuaofere gıttım heryerım bı guzel ağda yaptrdım ılk defa :jeyyar: yaptrdımm :kedi: bacaklarımı falan yaptırıyodum ama anladınız cok acıdı bee mafoldumben ama 5 dk sonra gectı
yemekler yapıldı kekler pogacalar kurabıyeler fırına verılmeyı beklıyo
ayakkabı aldım kendıme hersey hazr aksam 9 gıbı gelcekler kısmetse
yağmurda yağıyo

hoşgeldın bocugum :):)
yagmur yagması iyidir oyle deme , rahmettır derler.. sizin gecenız için hayırlısı olsun
ayy kıss çok acıosa ben hiç yaptırtmıyım :kedi: bende henuz hiç yaptırtmadım dugunde yaptırırım dıodum :)))
9da kadar sen heycandan olursun kıss :)) tatlı telaseler insallah bir omur hep bu heyecanı yasarsın canımmm :):)
hersey tamamsa sorun yok ;-)
babana çok zor gelecek son kızısın ya ;-) hayırlısı olsun

nan valla öle bı acıdıkı cok zorlandım ama benım canım cok ttalıdır ben yaptrdıysam sende yaptırırsın
zaten 5 dk sonra acı falan kalmıo
düğüne kadr yaptr ya rahat edersın

Böcüğümmmmm..Nasıl geçtii..Neler oldu..Lütfen tüm detaylarıyla anlatt..
Bugün kaç kere aklıma geldin. Acaba ne yapıyordur nasıl geçiyordur diye.
ınşallah herşey çoook güzel olmuştur..
ınşallah çok güzel anlaşmışlardır aileleriniz.

Ayrıca ağda iyidir

günaydın kızlar iyi haftalar ben döndümmmm...
geçen hafta içi evlilik planlarımızla alakalaı kendi ailemden kaynaklı çok üzücü şeyler yaşadım onun için elim hiç buraya gitmedi...ama çok şükür sorunlar geride kaldı, hesabımızı kitabımız yaptık kaba taslak...düğünümüz olamayacak ama Allah kısmet ederse, 03.10.2009 da nikahımız kıyılıyor:Saruboceq: şööyle sağlam bir kına gecesi de yapmayı planlıyoruz...

Artık bundan sonra hakkımızda hayırlısıkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın...

böcğk gelmeiş mi daha buraya yaa detayları merak ediorum.agdayı da iyi etmişsin alışınca hiç acımıo :)

didemcim sorunları çözmenize sevindim.kına gecesi nikah da güzel.salon olmayıversin.o parayı baska yerlerde değerlendirirsiniz.merak etmişstim seni düzelmiş sorunun sevindim tatlım.sorunlar hep oluyor ister istemez.aaa şimdi farkettim sen de sonbahar gelini oluyıosun:)ayy bi ben kaldım yaaa:)

abbacım bence sen de basla hemen düğüne kadar baya faydası olur.acı ilkinde sonra yok çok faazla:)

esra naptı acaba gelinlik bakacaklardı o da gelmemiş.

b,iz de aşkımla dün antalyadaydık.gezdik bi güzel çok iyi geldi ikimize de.ama baya yorulmusuz ve uykusuzum bugün sabah serviste uyukluyordum ki açıldı uykum biraz.aşkam olsa erkenden yatsam.bi de askım yatak odamızı ve evimizi yapmayaca baslayacak.nasıl sevindim dün söylediğinde.ilk yatak odamızı yapacakmış.nasıl olacak çok merak ediyorum.hayırlısıyla bana da sıra geliyor sanırım :)

canım benim hepimize sıra gelecek hayırlısıyla zaman da çabuk geçiyor zaten...
yaaa nişanlımın belediyelerinde yer yok 3 ekimdeee bi de bizimkine bakalım buluruz inşallahkaydirigubbakcemile2

Abba ve Uğur Böcüğü

Teşekkür ederim ilginiz için. Evet bu aşamada sorunlar olması normal biliyorum ama bu sefer ki biraz irice galiba...

Neyse hiç tanımadığım birine anlatmayı düşünüyorum aslında sadece rahatlamak için çünkü çevremdekilere anlatamam hiçbir şekilde

Sevgiler

Böcük hala gelmemişşşşşCADIARZU

Didemcim bak sonbahar gelini oldun sende :))
Olsun canım hayırlısı olsun..Atlatmışsınız sorunlarını, nikah olsun sadece ne olacak..Dediğin gibi kına gecesinde çıkarırsın acısını.

çok sağol nehirim:1hug: valla bana nişanlım yanımda olsun, kuru ekmeğim, geçinecek kadar param olsun sağlığımız yerinde olsun gerisi fıs:asigim: içimde kalan üzüldüğüm hiç bi nokta yok Allah a şükür
bu arada böcüğü çok merak ettimCADIARZU

nan valla öle bı acıdıkı cok zorlandım ama benım canım cok ttalıdır ben yaptrdıysam sende yaptırırsın
zaten 5 dk sonra acı falan kalmıo
düğüne kadr yaptr ya rahat edersın

himm ozaman yavastan bi guzellık salonu arastırmaya baslasam iyi olcak .. ağda daha gec çıkartıyormus dogrumukıne..
ben 3hafta ilk defa önce cımbızla aldım (kaç aldım sormayın ,heryanım tutuldu o vaziyet :kedi: kaydirigubbakcemile3)
ilk kezde 2gun önce makınayla aldım..cımbızdan daha az acıtıyor en azından bunu test etmıs oldumn kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 umarım ağda daha daha az can yakar :1ninca::1ninca:

didemcim senın için hayırlısı olsun tatlım.. zaten dugunun en tatlı yerı kına gecesıdır.kız evine ait oldugu için sanırım :lepi:
Allah işlerini rast geıtrsın tatlım.. mutlugunuz daim olsun opuyorumnanaktan

ohh ohh ne guzel haberler bunlarrrr çok sevındım canımmmm... yatak odası hakkında ascık tüyo verseymıs enıste keske ;-) neyse sana spriz olur bu sayede :)) ohh antalya sefası surdunz desene enısteyle zemuszemus
artık bi guzellık merkezlerine bakıcam nedir nedegildir ogrenıyımde.. giderim artık yaa makına çok cabuk çıkartıyor agda daha uzun sureymıs dogruluk payını sizce ne bunun kıslarr??

önemli değil canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan insallah sorunlarından kurtulursun tatlım :teselli:

abbacım çok sağol canımbenim:1hug: bi de nikah günü bulabilirsek tam süper olacak-tatlicadiarzu-

Ne güzel didemcim zaten sen öyle düşündükten sonra hiç mesele yok..

Roselin nerde?

En son 2 haziranda girmiş?
Onun düğünü bayaa yakındı galiba...

meraba kızlar
böcüğün havadislerini ben verim diğer topkte okudum çocuğun ailesi felan gelmiş kazasız belasız güzel bi gün atlatmış ama böcüğün babası dünürlerinide görmek istemiş onlarda yarın geliyolarmış sanırım yani her an söz kesilebilirzemuszemus

ancak geldım kzılar yaa kusra bakman bı rahat bırakmıyo uyuz:mymeka: işyerımde anladınzı mı sımdık okuyam gecmısı gelıyom

ayrıntılarr gelıyoo kaydirigubbakcemile2
dun saat 11 gıbı kalktım ama osaate kadr uydum sanmam evdekılerın uyanmasını bekledım kahvaltı ettık yengem sen kuafore gıt ancak yaprlar dedı
neyse 12 gıbı evden cıktım bıraz gezdım ayakkabı corap falan aldım aksama resımde eklerım sıze
kaufore gttım 3,5 cıktım ağda yaptrdım cok canım acıdı ama sonrası cok rahattı tavsıye ederım
4te evde oldum bu arada yağmur felaket yağdı ben cıkarken durdu sacımı bısey olmadızemuszemus
sonra eve geldım poğaca kurabıye falan yaptık evı sıldım derken aksam oldu 8:30da gıyındım 9da geldıler:kedi: cok kabaalıklardı 10 11 kısı hatta 2 kışı asağıda bekledıler kalabalık yapmayalım dıyeymışkaydirigubbakcemile
neyse benımkı en son gırdı cıceği bana vercektı ama ablamdavrandı o aldı uyus :mymeka:sonra ablam bıraz kıllık ettı babamda etkısınde kaldı ılla baban gelcek dedı
suan yoldalar cok sukur bı suru iş guç hastalıkla uğrasırken o kadr yoldan gelmelerıne cok sevndımdelikafaduldenannası ve babası gelıyo annesı cok rahatsız
yarın belkı söz olur en gec carsamba
bu arada carsmaba 1 tmmuz ve ben gecen yıl tam 1 temmuzda ayrılmıştım sözlumden aynı gun sözlencem demek oluyo allah hayrlısını versın :Saruboceq:ayy cok heycanlıyım aklıma bısey gelmıyo sorun anlatım
akrabalrı cok tatlı sureklı benı öptuler cok guzel masallah dedıler
cok yorulmuşum dun belım cok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…