• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar selamm..
böcüğüm hadi hayırlsı canm,çok sevindim iyi geçmesine,Allah tamamına erdirsin inşş.canım..
didemcim ne güzel olmuş öyle :)) inşş.03 ekim yer bulursunuz da seninde bir an önce bu konuda kafan rahatlar..
aybuercim bende inanılmaz yorgundum dün,şimdi iyiyim ama..cmtsi gittik nişanlımla gelinlikçiye,çok beğendi bayıldı,tabi önce bana,sonra gelinliğe :)))))) çok sevindim provalara temmuzda başlıycaz inşş.brıllanta gittik ordan,int.ten baktığım silenos ve zeymuran ikisinide yakından görünce beğenmedim..lisu diye bir model vardı,int.te sade gibi duruyor ama hiç değil,üstü işlemeli..nişanlımda çok beğendi..örtünün üstündeki işlemelerin aynısından tülü de var,bide fon beğendim tülün yanlarına parlak krem rengi,kenarları böyle sallantılı boncuklarla tutturulmuş.toplam hepsi peşin 1125 fiyat verdiler..
bakalım perdeyi babam,örtüyü abim alıcak hediye..bu arada ordan çıktıktan sonra yalova ya gitmedik,çok üşendik,burda oturan ist.da bi kuzeni daha var akşam onlara gittik kalmaya,sabah çıktık,k.validemler tatile gitti onları yolcu ettik,baya bi yorulduk..dün erken yattım anca dinlendim..

prenses saol cnm senınde az kalmışş

esracım ne guzel heıdye alcklarmış keske bırıde bana alsa bende cok yorgunm yaa

yeni gelenler hoşgeldiiii esracım nasılsın:1hug:
böcüküm hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına,

kızlar sabahtan beri fatih ve bayrampaşa belediyeleri arasında mekik dokumaktan manyah oldumkafamçokkarıştı
ekim ayı nikah günleri DOLU...millet atmaca gibi kapmış valla şoka girdik.
bayrampaşa da 27 eylül e gün bulduk, hayırlısıyla yarından evraklarımızı hazırlayıp çarşamba gidip günümüzü alacağız:Saruboceq:
nişanlım da patronundan borç almış, mobilyaları peşin alacağız ki bu çok güzel oldu:nazar:kaydirigubbakcemile2 kayınpederim emekli olunca patronun borcunu ödeyecez...

ooy oy hayırlısı bakalım

esracım ohh ne güzel eksiklerin bitti sanırım ...ben dün baya yoruulmusum esracım çok gezdik ve toplam 6 saat yol yaptık ondan yorulmusum yola çıkmadan önce arkadasımı var ant da onun evinde bir saat uyuduk dinlendik çok iyi geldi o yoksa daha kötü olacaktık.sabah çok uykum vardı açıldım şimdi.

didemcim 27 eylül de iyi inş. olur o tarihte.ohh ne güzel ...

ya didemcim hiç sorma ekim dolmuş,benm nişanlımın kuzenide nikahtan evlenicekler,26 eylül e sıkıştırmışlar,iki nikah arasında,o da sabah saat 11 de.ne yapsınlar o zaman a yer buldular..
eksik hiçç bitmez aybuercim,daha diğer 2 odanın,mutfağın,salonun perdesi,ve halılar var..artık onlar en sona...şimdi çarşamba kiracımız çıkıyor..babam anahtarı bana vericek..esas işler haftaya, ev in dekorasyonu için zorlu kararlar bizi bekliyor..

ya didemcim hiç sorma ekim dolmuş,benm nişanlımın kuzenide nikahtan evlenicekler,26 eylül e sıkıştırmışlar,iki nikah arasında,o da sabah saat 11 de.ne yapsınlar o zaman a yer buldular..
eksik hiçç bitmez aybuercim,daha diğer 2 odanın,mutfağın,salonun perdesi,ve halılar var..artık onlar en sona...şimdi çarşamba kiracımız çıkıyor..babam anahtarı bana vericek..esas işler haftaya, ev in dekorasyonu için zorlu kararlar bizi bekliyor..

canım benim hayırlısı olsun artık koşturmalar iyiden iyiye çoğaldı...
biz işte koltuk takımını alacağız, yatak odası ayarlanacak ondan önce haftaya badana boya başlıyo bir de tuvalette tadilat var...parkelerin üstüne mineflo yapacaktık vazgeçtik,parke cila yapılacak..bir de salon halısı beğendikkaydirigubbakcemile2 zaten en gerekli şeyleri temin edip evlenmiş olacaz inşallah:Saruboceq:
temmuzun 2. haftası nişanlım da ben de yıllık izin aldık...rahat rahat evimizle ilgileniriz artık bi aksilik olmazsa:asigim:

canım benim hayırlısı olsun artık koşturmalar iyiden iyiye çoğaldı...
biz işte koltuk takımını alacağız, yatak odası ayarlanacak ondan önce haftaya badana boya başlıyo bir de tuvalette tadilat var...parkelerin üstüne mineflo yapacaktık vazgeçtik,parke cila yapılacak..bir de salon halısı beğendikkaydirigubbakcemile2 zaten en gerekli şeyleri temin edip evlenmiş olacaz inşallah:Saruboceq:
temmuzun 2. haftası nişanlım da ben de yıllık izin aldık...rahat rahat evimizle ilgileniriz artık bi aksilik olmazsa:asigim:

iyi yapmışsınız canm,biz izin almadık,hiç aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3 gerçi biz hep babam durur başında adamların diye düşündük,babamın iş yeri çok yakın zaten benm oturcağım eve,gidip gelip bakıcak artık 1 ay da hallolur inş...bizde salonla,oturma odasına halı beğndik,ama dha almadık,sadece fiyat aldık,en son alıcaz.nişanlımın teyzesi ben alıcam dedi,siz sadece parasını söyleyn dedi,şimdide yazlığa gidicekti birdaha eylül de gelicek,gitmeden önce araştırn,parasını veriym dedi,bizde araştırdık ortalama ne kadar tutar beğendiklermz diye,onuda hallettik..zemuszemus

nıkah işide zor desenıze ozmnn bız nışandan hemen sonra ayarlayalımm aylar sonrasını bıle aynı düğün salonu gıbı demekkı
ayy sızlerınde cok az kalmış esyalar hazrlanıyo tatlı telaslar ne guzel yaa
benımkının ananesı ve babası oylda yarın olabılır bzım sözumuzde

nıkah işide zor desenıze ozmnn bız nışandan hemen sonra ayarlayalımm aylar sonrasını bıle aynı düğün salonu gıbı demekkı
ayy sızlerınde cok az kalmış esyalar hazrlanıyo tatlı telaslar ne guzel yaa
benımkının ananesı ve babası oylda yarın olabılır bzım sözumuzde

valla böcük ben bilseydim defterler açılır açılmaz gider günümü alırdım millet resmen saldırmış ya:roflol:
esracım bizim badanayı kayınpederim yapacak sağolsun, parke cilasından falan da anlar...hem de ona bi uğraş olur ne güsela.s

valla böcük ben bilseydim defterler açılır açılmaz gider günümü alırdım millet resmen saldırmış ya:roflol:
esracım bizim badanayı kayınpederim yapacak sağolsun, parke cilasından falan da anlar...hem de ona bi uğraş olur ne güsela.s

bızde benım dememe gerek yok sımdıden dıyen bı laz uşağumm var:kedi:delı edıy benı yaa
aksama benı almaya gelcek yolcam onun ıkı tel sacını sımdık ona hazrlık edıom kas hareketlerı falan kaydirigubbakcemile3

walla nikah günü almak için 20 nisandı sanırım yanlış hatırlamıyosam gittik. 30 nisana gün aldık hatta kabul etsek o gün kıyıcaklardı bisekaydirigubbakcemile3

ne güzel işte canm ama bizim ev in duvarları hep kağıt onlar sökülcek,zımparalancak,üstüne saten boya,bide kartonpiyer olucak,yerler halıfleks hepsi sökülcek,parke olucak..sadece badana olsaydı bizim zevkle biz bile yapardık valla,ben öyle şeyleri severim..kaydirigubbakcemile3
allah allah ekimde bi bolluk var sanırım,hadi hayırlısıı..CADIARZU
bizde bugn hep müzik dinledik ya giriş müziği,ilk girerken,sinevizyonda arka planda çalacak müzik,nikahtan sonra dans müziği,pasta müziği..off şu ana kadar tek kesin karar verdiğimiz,dans müziği marıah carey my all,bide pasta müziği fenerbahçe 100.yıl marşı..gersi belirsizliğini koruyor..:bbo:

ayrıntılarr gelıyoo kaydirigubbakcemile2
dun saat 11 gıbı kalktım ama osaate kadr uydum sanmam evdekılerın uyanmasını bekledım kahvaltı ettık yengem sen kuafore gıt ancak yaprlar dedı
neyse 12 gıbı evden cıktım bıraz gezdım ayakkabı corap falan aldım aksama resımde eklerım sıze
kaufore gttım 3,5 cıktım ağda yaptrdım cok canım acıdı ama sonrası cok rahattı tavsıye ederım
4te evde oldum bu arada yağmur felaket yağdı ben cıkarken durdu sacımı bısey olmadızemuszemus
sonra eve geldım poğaca kurabıye falan yaptık evı sıldım derken aksam oldu 8:30da gıyındım 9da geldıler:kedi: cok kabaalıklardı 10 11 kısı hatta 2 kışı asağıda bekledıler kalabalık yapmayalım dıyeymışkaydirigubbakcemile
neyse benımkı en son gırdı cıceği bana vercektı ama ablamdavrandı o aldı uyus :mymeka:sonra ablam bıraz kıllık ettı babamda etkısınde kaldı ılla baban gelcek dedı
suan yoldalar cok sukur bı suru iş guç hastalıkla uğrasırken o kadr yoldan gelmelerıne cok sevndımdelikafaduldenannası ve babası gelıyo annesı cok rahatsız
yarın belkı söz olur en gec carsamba
bu arada carsmaba 1 tmmuz ve ben gecen yıl tam 1 temmuzda ayrılmıştım sözlumden aynı gun sözlencem demek oluyo allah hayrlısını versın :Saruboceq:ayy cok heycanlıyım aklıma bısey gelmıyo sorun anlatım
akrabalrı cok tatlı sureklı benı öptuler cok guzel masallah dedıler
cok yorulmuşum dun belım cok ağrıyo

Ayyy çok sevindim böcüğüm. Hadi Allah tamamına erdirsin inşallah.opuyorumnanaktan.
Olsun yaa baban görmek istediyse görsün, içi rahat etsin.
En azından oldukça güzel ve olumlu geçmiş akşam.
Çok sevindim canımm..Resim bekliyorum ona göre. Hemde 4 gözle.zemuszemus

cmtsi gittik nişanlımla gelinlikçiye,çok beğendi bayıldı,tabi önce bana,sonra gelinliğe :))))))

Ayy esracım nasıl hoşuma gitti yazdığın yaaaopuyorumnanaktan
Ne kadar güzeeellllopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin canımm..

kızlar sabahtan beri fatih ve bayrampaşa belediyeleri arasında mekik dokumaktan manyah oldumkafamçokkarıştı
ekim ayı nikah günleri DOLU...millet atmaca gibi kapmış valla şoka girdik.
bayrampaşa da 27 eylül e gün bulduk, hayırlısıyla yarından evraklarımızı hazırlayıp çarşamba gidip günümüzü alacağız:Saruboceq:

Vaaayyy en geç evlenecek derken aldığı güne bir bakınsırnaşık şey
Gittikçe öne geliyor tarih. Yıldırım nikahıyla evlenirseniz şaşırmamkaydirigubbakcemile3

amın cnm ınş darısı tum bekarlara ınş

Amiin canım inşallah inşallah..

günaydın kızlar...
yarın hayırlısıyla belediyeye gidip günümüzü alacaz, özellikle ekim 3-4 için şansımızı zorlayacaz dua edin bizim için:Saruboceq:

dün gittim saçımı makyajımı yapıp güzeeel bi resim çektirdim, nişanlım da aynı şekilde:asigim: teyzemler de benim için mutfak eşyası fln beğenmeye başlamışlar..
heyecan tırmanmaya başladı yanihihoyyyt

günydın kızlar..

didemcim ohh ne güzel hadi bakalım inşallah bulursunuz 3 4 ekime...hazırlıklar hızlandı desene :)

askım da dün evimizin ölçüsünü almış başlayacak inşallah tadilata bi hoş oldu içim :D

gunaydın kızlar
dıdemcım ınş bulursun cnm benım ınş
aybuer senınde tatlı telasların basladı darısı basıma

hoşgeldiniz kızlar...
benim sahip olduklarımın 1000 katı güzeli sizlere nasip olsun inşallah:Saruboceq: Allah gönlünüze göre versin cicilerrrr

saol cnm benım

ayy kızlar korkuyomm bızm burda bı abıyı kene ısırmış
sbh baktım bana gosterdı dedım bu kene deıldr ya baksana kucucuk bısey sağlık ocağına yolladım keneymış hasekıye sevk etmışler bende sureklı elımı yıkıyom huylandım kolonya dokuyom falan adam bana sonradan dedı kusma basağrısı falan varmış

Back