2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ohh ne ıyı buyuk seyler halolmuşzemuszemus ınş cnm dığerlrıde kıolay gıbı en cok para harcanan seyler allah kolaylık versın hepımıze

abbacım h geldın tatlım benımde pıke ve uyku setı almam lazım ama malum borc cok

hoşbulduk zarifim opuyorumnanaktan
evkura borcun bitiyomus okudum msjlarda ohh hadi gozun aydın.. arcelıktede 1200 kalmıs sanırım onu 600e ındırdıgın vakit ..pike ve uyku setini alırsın tatlım..bide hep modller değişiyor sonucta .
sen sımdı modası hiç gecmeyecek seyleri basla mesela sarılcakların varmısya onları hallet ;-)

hazır carsıya çıkmısken battaniye fiyatlarını soram bare.. gerci dayımların tukkanı var ordan alırım sanırım ,gelıs fiyatına verıyorlar bana cunku.

aklıma bişey takıldı şimdi..
battaniyeyi polar olanlardan mı alayım..yoksa siirt battanıyesi die satılıo hani tuylu ve yunlu gibi bişey ondan mı alsam veya ısparta battaniyesi die gecıo onlardanmı alsam mı kafam karısık ascık bu konuda ..napsamkı ?

canım ben battaniye 2 tane tekli normal aldım english homedan,1 tane çift kişilik polar fenerbahçe battaniyesi aldım,1tane hediye a.annem dedem hacdan getirdi çift kişilk o böyle tüylü olanlardan,bir tane de k.validem verdi o da normal yumuşak battaniye..herçeşit var, ama ben kendi aldıklarım tüylü almadım insanın ağzına giriyor tüyleri..ya ben hiç rahat edemiyorumm,huylanıyorum o tüylerden..kaydirigubbakcemile3

abba nan alıntı edım dedım senden galıba sen yazılarını sıra sıra kaılınlastırıp boyuyon deıl mı öle gıbı neyse
ahh keskem 600 olduğunu bı görsem gercı 6.aydayız 3bındn fazlaydı sımdık yarı oldu demekkı bu yıl borclarla geccek

ben polar almak ıstemıyom cunku asırı toz tutuyo bızım evde vardı örtuler polar ordan bılıym benım 3 battanıyem var almam daha
ısparta battanıyesı guzeldır he

abbacım çokk kalın almana gerek yyok deniz olan yerler sıcak olur..enişte denizciydi dimni?tr içinde mi yaşayacaksınız cnm?

polarlar hem çok toz tutuyor hem de sağlıksızmış sanırım...

böcüğüm oo 3 tane yeter yaa almana gerek yok .ben de bir çift bir tek alayım diyorum bi de örgü battaniye alacagım yetermi ki?

ilk maaşımı alayım ne istersen alırım böcüğüm.teşekkürler kızlar hayırlı olur inşallah..

benım 3 normal kalın olmayan battanıyem var 2de orgu battanıyem var daha almıycam ya karar verdım
orgu battanıye ne marka alcan cnm ben dığer markalarınkını hıc görmedım ama days ın benımkıler
sen ılk maasınla neyı cok ıstersen kendıne onu all
ceyıs olmasın ama soonra ınsan kendıne dur dıyemıyo
mesela ben ıcımdekı ökuze oha dıyemıyom:roflol: boyuna alıyom

merhaba kızlar yeni arkadaşlar da hoşgeldi...
kimse de beni sormamış yani maşallah
bu aralar zor bi dönem geçiriyom bitince hayırlısıyla görüşürüz artık

days in coloursn turkuaz mavisini istiyorum canım ama bi yerde gördüm pahalı dedi 185 baska bi yerde yine days 140 ama isteediğim renk yok işte...bi onu alıcam bir çift bir de tek kişilik battaniye yeter diyorum.taç da da var turkuaz mavi aama kalın çizgili eklemedim bi ara buraya kimse bişi yazmadı :)

benim mesai bitmek üzere çıkıcam birazdan geç kaldım bugün..

didemcim hoşgeldin nasılsın?

kızlarrrr been geldımmmmm ay ınanmıyorum ınanamıorum yaaa son 106 gunum ınanamıorum cok heycanlıyım artıq ınanıorum o gun gelıcekkk :)))kaydirigubbakcemile3
kızlar gecen haftasonu yatak odası ve oturma grubu aldık tanıdıktan aldık yatak odası 2500 oturma grubu 1400 e aldık kaydirigubbakcemile2 bu hafta sonuda tv unıtesı ve masa bakıcaz gumusluk ve konsol almıcaz ...
sızler naptınız bakem ?
bu arada askımın ısyerındekı karsı bolgeye bakan bı arkadası ısten cıkarmıslar askımı karsı bölgeye almak ıstıolar tam net bellı deıl ama bu cumartesı yanı yarın konusucaklar ve bızde otamatıkmen karsıda oturmak zorunda kalıcaz kendı evımızı tadılatı o yuzden bekletıoruz eger karsıya gıdersek kendı evımızı tadılat yapmıcaz zaten borcla tadılat yaptırcaktık onun yerıne calısıp bırıkım yaptıktan sonra tadılata gırısıcez bu arada karsı bolgeye gıdersek gostepede sırketın evı varmıs orda kıra vermeden oturcaz..kendı evımızıde kıraya vermeyı dusunuoruz eger olursa tabı butun haaller tuzla buz oluo ankastrelerım bayıde kalıcak ben sadece bı ufak fırın bırde ocak alıp yetıncem ankastrelerım durcak kendı evıme gecınce onları yapttırcam amann hayırlısı neyse o olsun basta soylendıgınde karsı cıkmıstım hayır efendım karsıya gıtmem felan demıstımmafoldumben ama sonradan kendımı bu durumada alıstırdım hayırlısı neyse o olsun dedım..
esracım sen napıosun nasılsın ?böcugum sen napıosun ?abbacım aybuercım dıdemcım yaa hepınızı cok ozledım bılsenız ama her zaman netı acamıorum malesef(
ıns kusuruma bakmıosunuzdur

Merhabalar tekrar. Benim tarih 2 Ekim olarak kesinleşti.
Evi de tuttuk. Şimdi de mobilyaları almaya başladık ufaktan. Yemek masası, büfe, TV ünitesi falan Doğtaş'tan aldım. Kanepe ve koltuklar,mutfak masası ve ufak tefek dekoratif eşyalar Tepe Home oldu.
Perde konusunda ise hiçbir fikrim yok...
Depresyona girdim galiba bu arada... Çeşitli sebepler tetikledi tabi. Tanıdığınız uzman bir psikolog veya hatta psikiyatrist var mı?
Şu ara mutlu olmam gerekmez miydi...

ben gecen yıl aldığımı 185 tl buyıl aldığımı 140 tl aldım
senın dedığını aldım ustelık turkuaz kahve demı dığerıde benım turuncu kahve :lepi:
evkur varsa oraya sor cnm hem 140 tl hem model cok oluyo

hayrlı olsun cnm h geldınŞeniz
ınsan kendının dr ılkl başta bunu unutma sorun ne bılmıyorum ama olan seyler var hayatında asskın mutlu bı yuva ıcın esyaların aılen falan falan bunlar varken boşver olumsuz dusuncelerı her evlencek kızda sorunlar cıkar bu donem öle bı donem oluyo
psıkologa gıdıp para dökme bosuna bana anlat anacım senkaydirigubbakcemile3hemen çözum bulurum
esyalarını gule gule kullan ınş

:1shok:abbow ben bıle sormamış yaa:kedi:tüü bana
ama cok yoğundum bugun yaa
neyse benı osle emı affet benı:sinifsinif:
ne ettın laa ne demek zor bı donem anlatsana merktan ölcem

sağol canımcımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 yaa tuylerın agza girme olayını tamamen aklım çıkmıs haklısın :1rolleyes:
benim çift kişilik battaniyem 2 tane yeter bana biri örme diğeride polara benzer bişey simdi ne oldunu hatırlayamadım
ama tek kişilik hiç yok :uhm: english home bakayım bi en iyisi ;-)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kalın yaptırom yazılarımı ince silik gibi duruoda :)))
poların toz tuttunu bılmıyodum yaws tamam ozaman poları eledım.. ısparta battanıyesı alırım tek kısılık onlarıda nevresımledım mı tamamdır zemuszemuszemuszemus hihoyyyt
abbacım çokk kalın almana gerek yyok deniz olan yerler sıcak olur..enişte denizciydi dimni?tr içinde mi yaşayacaksınız cnm?
polarlar hem çok toz tutuyor hem de sağlıksızmış sanırım...
evet tatlım denizci eşim TR içindeyızde işte hep denız kenarında olcak ev ,kıyı sehırlerde tayın çıkacak.
polardan vazgectım ..saglıksız olmasının nedesi havayı gecırmemesı ondamıkı acep :uhm: siirt tuylu battanıyedende vazgectım..
ya englısh homeden alcam yada ısparta battaniyesinden alacam :1rolleyes::1rolleyes:

battaniye derdıne dustum ben :kedi: :kedi:
hayırlısı olsun canım benım üzmemeye calıs calıs kendini , kafana takma olurmu.. biz ne kadar cırpınırsak cırpınalım yerımızde hersey olcagına varıyor ve bizler sadece kendımıze zarar vermekle kalıyoruz :sinifsinif::sinifsinif:
oooo hayırlı olsun mınılyacımm zemuszemuszemuszemus Rabbim iyi gunlerde kullanmanızı nasip etsın.. ev işinde belkı boylesı daha iyi olcak kımbılır..
nişanlının şirketının lojmanında oturcaksınız sanırım daha ne hemde kira odemeden hihoyyythihoyyyt kendı evınızıde kıraya verınce dugunden sonrakı borclarınızı kapatyırsınız o paraylada yanı hiç bişeyi kısıtlamadan yasarsınız zemuszemus ilerde kımbılır ne yenı modeller cıkacak ona gore de gonlunden geceni istedıgın gibi yaptırısın borcsuz olarak..
hayırlısı olsun canım benım hersey içinn opuyorumnanaktan

hoşgeldın canım aramıza a.s. :1hug: aldıgınız esyları iyi gunlerde kullanın insallah :lepi:
canım stresten hep oluyor boyle maalesef.. ama kadınlar kulubunde bi psikolog var onun foruma gidip derdını anlatıp care bulabılırsın .. ben sana oranın lınkını yazayım tmm sen tıklarsın orayı
bu lınk dr.meltem kavcar sırmalı ya ait bir foruma ait
Dr. Meltem Kavcar Sırmalı'ya Sorun ! - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

buda genel forumun lınkı ;
Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

umarım yardımcı olabılmısımdır kaydirigubbakcemile5

gunaydın kızlar
ayy romatızmam var ve ağrıyo cok acıoo hemde ılac ıctım ınş gecer
babam geldı sbh cok karısık duygular yasıyorum dualarınız benımle olsunn

günaysdın kızlar?nasılsınız?

nbenim bademciklerim şişmiş bugün ...

herkes nerde yaa bugün kimse çalşmıo mu..

minilya gelmiş gitmiş az kaldı sehercim hayırlısı olsun.

böcüğüm son 1 gün nasıl heyecanlısındır.ev kur yok malesef burda bakıcam artık olmadı 185 i alıcam .
abbacım bence neden sağlıksız tozu çok tutuyo ya bu da bazı hastalıkları tetikliyor bundan oalbilir.

didem nerdeki bugün?esra çalışmıyor,roselin nerelerde ya az kaldı evlenecek gelmedi daha.

nehircim de ugrar belki bugün...
ayy bugünn bitsin yarın olsun hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…