• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlara.s.
erken kalktım bugün,nişanlımla beğendiğim gelinliğe bakmaya giticez,bide o görsün istiyorum,brıllant a yatak örtüsü bakmaya gidicez,2 tane beğendim onları da göstericem karar vericez..
minilyacım hazırlıklar süratle devam ediyor,kiracımız çıktı bizmde evi yaptırmaya başlıycaz artık..bu arada hayrlısı olsun canım,karşıda oturursanız bak kira falan vermiyceksinz,sizin için daha iyi olur,herşeyde bir hayır vardır..
didemcim canm benm affetttt,:kedi:canm her neyse atlatırsın inşş.çabucak..
böcüğüm benm dualarım seninle..Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
aybuercim sen nasılsın..bnde geçen sene almıştım örgü battaniyeli takım days in den benm ki mor,lilalı ama ne kadar a aldığımı hiçç hatırlamıyorum.bide ben o battaniyeyi nedense hiç saymıyorum.o sanki bana yatak örtüsü gibi geliyor..kaydirigubbakcemile3

esracım günaydın...
inşallah beğenir nişanlın gelinliği alırsınız.az zamanınız kaldı evinizi bekliyorum merakla :)

siz evlenin sıra bana gelsin,sonbahardan sonra ne kalıo ki ilk bahara :)

aybuer bende 2ye 3 ye kadr burdayım ama ızn alcam daha gec kalamam kuafore gtcem falann

esra ınş enıste beyde beğenır gelınlığını tatlım yatak örtun spor bısı mı

esracım günaydın...
inşallah beğenir nişanlın gelinliği alırsınız.az zamanınız kaldı evinizi bekliyorum merakla :)

siz evlenin sıra bana gelsin,sonbahardan sonra ne kalıo ki ilk bahara :)

evet canm inşş.zaman çok çabuk geçiyor zaten..
annem pikelerimi,saten yorganı,seccadeleri,dantelli çarşafları,pikoları falan diktirdi.dün akşam eve bir gittim,çok hoşuma gitti çok güzel olmuşlar..annem hep anlatıyordu yok bu ara danteli olucak,yok şöyle olucak hiç bişey anlamıyordum ..görünce anladım ne demek istediğinikaydirigubbakcemile3 güzel oluyormuş..

esracım iyi günlerde kullan ohh ne güzel biz de sardırdık heppsini bekliyollar.yorgan dikimi kaldı ne renk diktirsem die düşünüyorum ipek yorganı... ne güzel tatlı telaşlardasınız :)

aybuer bende 2ye 3 ye kadr burdayım ama ızn alcam daha gec kalamam kuafore gtcem falann

esra ınş enıste beyde beğenır gelınlığını tatlım yatak örtun spor bısı mı

al tabi cnm yarın büyük gün...inşallah her şey istediğin gibi çok güzel olur.

çıkışta ben de gidicem kuaföre alışveriş yapıcam sonra.yarın askımla antalyaya gidicez :)

yok böcüğüm spor bişey değil,brıllant katoluğunda birtanesi zeymuran,diğeri silenos muydu öyle bişey..2si arasında kararsız kaldm..sende diktirirsin canm sıkma şimdi canını bunlarla,yarını düşün :)))
aybuercim ben gold renkli diktirdim saten yorganımı..bu arada oo tatile mi gidiyorsunuz antalya ya,bizde bu akşam yola çıkıcaz arabayla yalova ya gidicez,nişanlımın kuzeninde kalıcaz,yarın da denize giricez,ama yarın akşam dönücez :((

ben de gold istiyordum ama kırmızı da düşünüyorum bakalım artık...

günübirlik gidicez cnm biz de gezmeye.fdenize girmicez ama gezicez arklar var orda.yorulucz ama değer:)

kıslar aileleriniz nişanlınızla gezmenize izin veriyormu
The_lady_legend cnm mesela nişanlınla yalovaya gidicekmişsin yaa ailen olumsuz yaklaşmıyor sanırım değilmi.
ben hiç gezemiyorum yaa ailem nişanlımın şehrine alışveriş için bile göndermiyor
aşkım gel mobilyalara gelinliğe bakalım diyor ama gidemiyorum :((

lady baktım cnm ıkıncı dedığın modelı yakından gordumm bıızm burda brılantta
guzeller bende zemus var ona baktım oda hoşmuşş
ben taçtan alcam 300 400 tl spor bısı

anladım canm,sen sportif istiyorsun bende böyle pullu ,ağır bişey istiyorum,hevesim var :))
elisaım ya sonuçta akrabalarının yanına gdiyoruz,benm aile izin veriyor,biz nişanlımla 7 yıl a yakın beraberiz,babama nişanlımla gidiyorum dediğim anda bidaha tel falan açmaz :)) tabi bizde hep dozumuzu bilmişizdir..

esracım perdeli mi bu dediğn örtüler,sen perdeli istiyordun ya aklıma geeldi şimdi..

didem nerde bugün yaa gelmedi dimi hiç?

esracım perdeli mi bu dediğn örtüler,sen perdeli istiyordun ya aklıma geeldi şimdi..

didem nerde bugün yaa gelmedi dimi hiç?

evet ya bende merak ettim didem i bugün hiçç gelmedi..
evet canm perdeli istiyorum,brıllant tan perde de bakıcam..silenosun takım zaten perdesiyle,başka bir model beğnirsem onada perde yaparz dediler,tel da öyle konuştuk..

merhaba arkadaşlar iyi haftasonları....
benim bu aralar durumlarım biraz karışık hayırlısıyla çözünce gelip sizinle paylaşacamm:1hug:

Back