2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

amaniiiin:1shok: Allah muhafaza

ay huylandım kaşınmaya basladım ayy ellerımı bınkez yıkadım kolonya dokuyom 2 dk bır ben daha cok korktum sanırım

günaydın kızlar..hihoyyyt
canm ne kadar huylandığını tahmin edebliyrm bende hemen huylanırım çünkü..
aybuercim,didemcim heyecanlar başladı valla...bizimde yarın çıkıcak kiracımız içim bir hoş oluyor zemuszemus düşünyrmda bi ev veriyorlar,ve al nasıl istiyorsan öyle yap diyorlar,kendi zevkine göre ,çok güzel duygular,Allah herkese nasip etsin inşşş..:Saruboceq:

dün gun boyu elektrık yoktu bızım jenaratorde aksam 6 kapatıldı pat dıe ı aksamlar dıyemedım
sonra askımı aradım geldı benı aldı amcasına gttık halası yengesı falan vardı 5 6 kışı oturduk yemek yedık
eve bıraktı benı
bugunde babası ananesı gelcektı ınş gelmıslerdır akşama sözum olabılır kızlar ayy ınşş

ay evet kızlar telaşlar basladı konusuyoruz şimdi msn de askımla yatak odamız nasıl olacak belirledik gibi

böcüüğümm ayy bu akşam mııı ne güzell..

didemcim esracım heyecanımdan yazaamdım az önce yazdığımda ..evetya dimi evi veriolar nasıl istiosunuz die her şey kendi zevkin süper bişey...

kızlar bakın bunlar düşündüğümüz modellerin benzeri dolap öyle olacak aynalı siyah beyaz olacak.sifonyer olan kısmın beyaz kısmı biraaz daha kısa olacak kahve olan yerleri siyah olacak ve aynanın oldugu yer olmayacak,yatak da komidinler yerden yüksekte olacak öyle boydan boya baslık olacakçşimdilik böyle.aşkım kendisi yapacsagı için kombine ediyoruz böyle böyle bakalım tasarım aşamasında şu an :)

Eklentiler

• $artekm0084b.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 14
  • $asd.JPG
    26,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $necomo0042b_2.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 14
Günaydın kızlar..
Böcüğüm ciddi birşey olduğunu sanmıyorum inşallah değildir.

Aybuercim ilk resmin yatağını çok beğendim..3. resimdeki tuvalet aynası gibi olan dolapta çok güzel..
Hayırlı uğurlu olsun hazırlıklarınız..

aybuer cim ben de mutlaka sürgülü dolap ve bazalı yatak istiyom şahsen...bi de açık renkleri pek sevmiyorum..:umursamaz: İnşallah zevkinize kesenize uygun bi sonuç çıkarkaydirigubbakcemile5
biz de temmuz ortasına kadar almış olacaz inşallah:Saruboceq:

nehircim evet o baslıkta güzelmiş ben direk dolaba baktıgın için dikkat etmedim.komidinler onunki gibi yüksekte olacak bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya ...hayırlısıula..

evet cnnm sürgü kolaylık oluo bir de baza da yer açısından çok iyi.açık renk oda geniş görünsün diye istiyoruz.çok büyük değil çünkü yatak odası..inşallah cnm mağazada satılanlara göre çok uygun lacak işçiliksiz ve düşük malzeme parası olacak bakalım kaça malour bize.en önemlisi de her karesinde askımın emeği olacak.

aybuercim baktım çok güzel model 3 üde..evet canm ne güzel hepsinde emeği olucak..
bizde sürgülü aldık,çok koyu değil,ama genel olarak koyu,krem rengi var kenarlarında ,aynalı zaten,ferah olur o yüzden.baza istemiyrduk aslında yerden yatak istiyorduk karyolalı ama sonra düşündk bazanın altı bir sürü şey alıyor..o yzden karar değişrip bazalı aldık,deri başlıkla-deri baza takım olarak öyle aldık.

:1shok::1shok::1shok:yaa nikah günü bizde almadık aslında ben 09.09.09 istiyodum ekim dolmuşsa oda dolmuş olabilirmi yaaa
gerci biz nikahı bandırmada düşünüyorus orası büyük şehirler kadar yogun olmuyo demekki bi an önce halletmemiz lasım off şimdide bu takıldı kafama:1no2:

esracım evet ayna da ferah gösteriyormus askım hepsini arastırıo bugün ...baaaza çok ii gerçekten.bizim de plan değişti dolap 3 kapaklı olacak yarı koyu yarı açık olmus olacak...bakalım artık hemen baslayacakmıs nişanlım.seninkkinin nette var mı resmi istikbaldi dimi?

canım valla imkanın varsa belediyeye telefon aç sor derim, eğer defterler açıldıysa tarih bilgisi verebiliyolar...bu sene bayram ertesi olduğu için herkes ekime yüklenmiş durumda mümkün mertebe elinizi çabuk tutun derim ben:1hug:

burası böyle oluyor canım yaa sayılı kişiyiz zaten herkesin bir işi oluyor herhalde..

nasılsın bugün?sen de ugramıyorsun buraya pek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…