hoşgeldın canım aramıza opuyorumnanaktanmeraba kısçeler hep çeyiz bölümünde takıldığım için burayı yeni keşfettim
bende sonbahar geliniyim benide aranıza alırmısınız?
kuzum nie ölee diıosun bakem,gec olsunda guc olmasın yaneee.. herseyde bir hayır vardır tatlım ,hayırlısı boyleymıs :1hug::1hug:oo hayırlısı olsun inşallah canım ben de ilk bu topikteykene 26 eylüldü ama kısmet değilmiş 12 aralık a ertelendia.s...bu topiği ben kapatacam galiba:roflol:
zaman su gıbım gecıyo harbı onuda nerdn bılıyom
bakıyomkı takst gelmışşş abboww dıom ne cabuk 1 ay odu:roflol:
saol darkangel h geldın cnm nasılsın
herşey oluyo gercekten benimde hiç öle ceyizim yoktu gecen sene 4ekimde nişan yaptık zaman daralınca herşey oluyo siz bile inanamıyosunuz inşallah hazırlısıyla olur herşey
güzel dilekleriniz için teşekkürler 1gün var sınava ilk okul cocukları gibi karnım agrıyo :))
sağol canım a.s. battanıye daha sıcak tutar sanırmabbacım eğer ılıman olucaksa o zaman battaniye yeter diye düşünyorum.ama bence sen bi büyüğüne danış.onlar bizden daha iyi anlıyorlar çünkü :))
aybuercımm işin hayırlı olsun bakem..kızlar günaydınn...
hayırlı cumalar...
ben geldim..3.günüm bugün işte giremiyorum fazla daha sonraki günler katılırım size bol bol...
herkes iyidir inşallah...
hmm sağol kuzucumm , battaniye alayım en yisi.battanıye yeter abbam sılıkon yada elyaf hıc ı deıl
aybuer kolay gelsın cnm ılk maasınla ne alcan bıze:jeyyar:
hoşgeldın canım aramıza a.s. :1hug:slm kızlar bende ekimin 3de evlenicem inşallah hepinize mutluluklar allah kolaylık versin
sınavda basarılar dilerim , emeklerının karsılıgını alırsın insallah :Saruboceq:ben yarın kpss giricem bu zamana kadar hep annem kardeşim yaptı bundan sonra ben ama asıl böle ufak tefek detaylar bana kaldı geldi baya azaldı
ınsan ıster ıstemez stres yapıyo cnm
mobılya ve beyaz esya tmm ıse gerısı gelıyo buyukler cok onemlı cunku kucukler ıse hıc btmıo
benımde karnım ağrır 2 gun var söze ölcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?