2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

meraba kısçeler hep çeyiz bölümünde takıldığım için burayı yeni keşfettim
bende sonbahar geliniyim benide aranıza alırmısınız?
hoşgeldın canım aramıza opuyorumnanaktan
oo hayırlısı olsun inşallah canım ben de ilk bu topikteykene 26 eylüldü ama kısmet değilmiş 12 aralık a ertelendia.s...bu topiği ben kapatacam galiba:roflol:
kuzum nie ölee diıosun bakem,gec olsunda guc olmasın yaneee.. herseyde bir hayır vardır tatlım ,hayırlısı boyleymıs :1hug::1hug:
ona bakarsan ben suan evlı olacaktım haziranın basında dugunum olacaktı.. erteleye erteleye 22eylule kadar geldık.. böcüğüm bilir beni.. eşimin işinden dolayı mecburen ertelemk zorunda kaldık.. ee damat olmadan dugun olmuyor sonucta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dugun solanu bakamadık babam eve hiç gelmedi cunkuuu lmaz:lmaz: yarına veya baska zamana kaldı artık pfff :umursamaz:
zaman su gıbım gecıyo harbı onuda nerdn bılıyom
bakıyomkı takst gelmışşş abboww dıom ne cabuk 1 ay odu:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende ancak geldım yaws.. seksüü iç çamasır ve gecelıklerımı almıstım salıdan , yıkamıstım hanı..kurumuslar, utuleyip kaldırdım ceyızlerımın oldugu yere :kedi: zemuszemus

slm kısslar a.s.
şimdi ben misafirlik nevresım takımları alıcam tekli (5tane kadar)
yazın iyi hoş pikeyle idare edılır yani 5tanede pike alcam demektır..
ama kışın napmalıyım elyaf mı sılıkon mu yorganlardan alayım yoksa battaniye tek yetermi
benım oturcagım yer hep denızın dibi olacakta kışın bile ılık gecer dediler ..
sizce napmalıyım.. ??

abbacım eğer ılıman olucaksa o zaman battaniye yeter diye düşünyorum.ama bence sen bi büyüğüne danış.onlar bizden daha iyi anlıyorlar çünkü :))

kızlar günaydınn...

hayırlı cumalar...

ben geldim..3.günüm bugün işte giremiyorum fazla daha sonraki günler katılırım size bol bol...

herkes iyidir inşallah...

battanıye yeter abbam sılıkon yada elyaf hıc ı deıl

aybuer kolay gelsın cnm ılk maasınla ne alcan bıze:jeyyar:

benımde cok var yaa nolcak bılmem kısmetse şu söz olsunda evkura oduycem kurtulcam 280 tl sonra 1200 tl borcum kalıyo oda arcelık

ben yarın kpss giricem bu zamana kadar hep annem kardeşim yaptı bundan sonra ben ama asıl böle ufak tefek detaylar bana kaldı geldi baya azaldı

allah zıhın acıklığı versın:Saruboceq:
benımde pazar ısteme olcak
benımde eksık cok ama olsunn zamanımız var

herşey oluyo gercekten benimde hiç öle ceyizim yoktu gecen sene 4ekimde nişan yaptık zaman daralınca herşey oluyo siz bile inanamıyosunuz inşallah hazırlısıyla olur herşey
güzel dilekleriniz için teşekkürler 1gün var sınava ilk okul cocukları gibi karnım agrıyo :))

ınsan ıster ıstemez stres yapıyo cnm
mobılya ve beyaz esya tmm ıse gerısı gelıyo buyukler cok onemlı cunku kucukler ıse hıc btmıo
benımde karnım ağrır 2 gun var söze ölcem

abbacım eğer ılıman olucaksa o zaman battaniye yeter diye düşünyorum.ama bence sen bi büyüğüne danış.onlar bizden daha iyi anlıyorlar çünkü :))
sağol canım a.s. battanıye daha sıcak tutar sanırm
haklısın en iyisi buyuklere sormak ;-)
kızlar günaydınn...

hayırlı cumalar...

ben geldim..3.günüm bugün işte giremiyorum fazla daha sonraki günler katılırım size bol bol...

herkes iyidir inşallah...
aybuercımm işin hayırlı olsun bakem..
battanıye yeter abbam sılıkon yada elyaf hıc ı deıl

aybuer kolay gelsın cnm ılk maasınla ne alcan bıze:jeyyar:
hmm sağol kuzucumm , battaniye alayım en yisi.
evet bana ilk maasınla aybuercim dondurma al bu sıcak yaz gununde iyi gider :icecream::icecream:
fazla acılmayam sana kolaylık ettım kymetını bıl opuyorumnanaktan
malum hepimizin basında var CEYIZ derdi pff..
slm kızlar bende ekimin 3de evlenicem inşallah hepinize mutluluklar allah kolaylık versin
hoşgeldın canım aramıza a.s. :1hug:
ben yarın kpss giricem bu zamana kadar hep annem kardeşim yaptı bundan sonra ben ama asıl böle ufak tefek detaylar bana kaldı geldi baya azaldı
sınavda basarılar dilerim , emeklerının karsılıgını alırsın insallah :Saruboceq:

ınsan ıster ıstemez stres yapıyo cnm
mobılya ve beyaz esya tmm ıse gerısı gelıyo buyukler cok onemlı cunku kucukler ıse hıc btmıo
benımde karnım ağrır 2 gun var söze ölcem

bi beyaz eşyaları bi yıl önce almıştık taksitleri kendmiz ödüyoruz mobilyada şu ötv indirimden aldık işte nevresimler yorganlar havlular böle ufak detaylar kaldı inşallah cok güsel gecer o günün nasıl gectiğini anlamıyosun hayal gibi benim sözüm nişanım hayatımda görüdüğüm en güsel rüya gibi

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…