sağol didemcim..
ayy ne guzel yaaa kıss sende şimdi heyecan doruktadır hee :))
hayırlı olsun allah gonlune gore versın tatlım
meraba kısçeler hep çeyiz bölümünde takıldığım için burayı yeni keşfettim
bende sonbahar geliniyim benide aranıza alırmısınız?
aaa tabi tabi hoşgeldin DarkAngela.s.
düğün ne zaman hayırlısıyla
4 ekimde canım takvimlere bakıyorumda hep yakın tarihler peş peşe gitcez wallaopuyorumnanaktan
oo hayırlısı olsun inşallah canım ben de ilk bu topikteykene 26 eylüldü ama kısmet değilmiş 12 aralık a ertelendia.s...bu topiği ben kapatacam galiba:roflol:
canım geç olsunda güç olmasın demişler benimde düğün 2010 temmuzda olcaktı şimdi 4 ekim 2009 gerçi ben anca ozamana yetiştirirdim çeyisi ama neysekaydirigubbakcemile3
aynen öyle valla geç olsun güç olmasın...
ya çeyiz dedin de aklıma geldi..böcük nerelerde acpbenneyaptımki
oo hayırlısı olsun inşallah canım ben de ilk bu topikteykene 26 eylüldü ama kısmet değilmiş 12 aralık a ertelendia.s...bu topiği ben kapatacam galiba:roflol:
Yok yok için rahat olsun ben varken hiç kapanmaz bu topik:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin Nehir:roflol::roflol: ben sürterim ayağımı giderkene sen de çabuk gidersin
aynen öyle valla geç olsun güç olmasın...
ya çeyiz dedin de aklıma geldi..böcük nerelerde acpbenneyaptımki
Allah iyiliğini versin Nehir:roflol::roflol: ben sürterim ayağımı giderkene sen de çabuk gidersin
bundan 6 yıl önce ablam evlendi düğünde atması gereken çiçeği al masana koy çıkışta atcam dedi ok dedim düğün sonunda konuklar arasında atışma çıktı çiçek benm elimde kaldı benm bi büyüğüm var o bekar 6 yıl önce ona çiçek bende kaldı sendne önce gitcem dedim rüyanda görürsün dedi ve ben haklı çıktım
ben evlenıncede burdaki bekarlardan birine verim onda kalsınkaydirigubbakcemile3
geldımmmmmmmdelikafadulden
dolanıyom avare gıbım canım sıkılıyo cok sıcak mayıstamda
darkangel h geldın tatlım bende gelın olcam ıcın deıl takılıyom işte belkı dıe
Allaaaahhh beni çağırınnn ben yakalayayımalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?