2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

anaaeemm topük yine ıssız olmuşkafamçokkarıştı
ya bizim listemiz vardı kimdeydi o yenileyelim yahuhihoyyyt

MERHABA HANIMLAR
BİZİM NİYETİMİZDE EKİM SONU EVLENMEK AMA HENÜZ İSTEME OLMADI BEN ONUN AİLESİ İLE TANIŞTIM SIRA ONDA :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

bugün çok ıssız kalmı topic hakikatende..ben çok yoğundum bugün yaa,şimdi eve geldim de öyle girdim..
valla listeden benmde haberim yok didemcim ya,bende balık hafızası var zaten unutuyorumkaydirigubbakcemile3
yeldakapatan hoşgeldin diyelim o zaman...hayırlsı olsun ..heyecanlar başladı o zaman..

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsuna.s.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı yuvalar kurmak nasip etsin; bugünümüzü aratmasın:Saruboceq:

gunaydın dıdemcım saol cnm senınde
ayy bugun hıc halım yok yazasımda cok yorgunum uykusuzm

arkadaşlar internette iç cephe boyama ile iglil bi uygulama sitesi buldum filliboyanın tadilat boya badana yapmak isteyenler varsa özelden link yollayabilirim çok faydalı bişeyalkisalkisalkis

Günaydın kızlar..
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah..
Allah kolaylık versin hepinize..

slm kızlar..
hepinizin kandili mübarek olsun.
didemcim bana atar mısın link ini bi bakıyım benim çok ihtiyacım var,karar veremiyorum bir türlü renklere..
bu arada başladı görünmeyen masraflar..kiracımız ayın 1 inde çıkıyor,nişanlım da gidip üstüne alıcak,doğalgazı su yu,Allahtan elektrik babamın üstünde zaten o öyle kalıcak.ama aklınızda bulunsun belki lazım olur,doğalgaz için teminat 300 mlyon,su 114-117 mlyonmu ne istiyorlarmış,haftaya gidip halledicek.o zaman kesin öğreniriz zaten..hiç yoktan 450 gidiyor yani..

hoşgeldin canım linki attım
bizim evin de faturalarına artık bakmak lazım sonradan süprizler olmasın:1closedeyes:

merhaba kızlar a.s.
kandiliniz mubarek olsun..
hepimizin işleri rast gitsin :Saruboceq: dugunumuzde ve evimizde esyaları alırken içimizde hiçbisey ukte kalmasın,gonlumuze gore yapalım :Saruboceq:
huzurumuz tam olsun,sevdıceklerımızle aramızdakı sevgı saygı ve guven hiç bi zaman eksılmesın AMıNNNN

hbduk bocugum :1hug:

bizde bugun dugun salonunu tutucas bakalım babam eve gelebilirse saat kaç olmus hala daha babam yok ((
babama babalr gunu için kapri almıstım biraz kcuk geldi erken gelsede bende onu değiştirsem yanii .. fişle değiştirme 15gun muhleti oluyordu dimi kıslar

abbacım hoşgeldin yevrucum
hayırlı olsun düğün salonunu biz de inşalah cumartesi günü tutacaz:Saruboceq: bi de evimize gidip ölçü alacaz o gün, salon mutfak, kütüphane için felan..
heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…