2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nehırım bende eteğı cok beğendım ama olmaz neden dersen aılem ılk defa etekle gormesın benı ozellıkle ıstemede onlar ıcın gıydımı dusnurler ama baska zm gıyerım
askım aldı onları bana zaten yzuklerıde aldık tektasıımıda ama onları koymadım sözde ınş
sımdık cıkmam lazım cnm ama yarın gel emııı yada gunduz

hımm anladım canım..
Olsun pantolonda güzel olur.

Tamam canım söz resimlerini koyarsın artıkın..Yarında gelirim inşallah..Hadi sen git bekletme komşularını çok öpüyorum canım..

nehrcim hoşgeldin...

ahh sorma bi tk ben kaldım seneye :)herkes gidecek ben beklicem burayı

nasılsın canım?

kımse yok laa

lady nasılsın cnm hazrlıklar naısl gıdıyoo
dıdem nerdekı:1ninca:

iyiyim canım sen nasılsın.
ya hiç sorma kimsecikler yok,didem nerde gerçekten bende mrk ettim.
canm hazırlıklar devam ediyor,şimdi mutfak dolabı falan bakıyorum,nasıl yaptırsam diye düşünyrm,temmuzda baya bi yoğun olucam.h.sonuda brıllant ta gidicez yatak odası yla perdesi için.
senin nasıl gidiyor,büyük güne az kaldı..

Günaydın kızlar..

ıyiyim aybuerim sağol canım. Sende iyisindir inşallah..

Lady cim kolay gelsin canım..
Çok güzel telaşlarınız başlamış Allah kolaylık versin inşallah...

Böcük hakkaten kız sözlencen şimdi sen hee..hemde çook az bir zaman sonra

kızlar günaydın ..

ben bugn heyecanlıyyım biraz dün görüştüğüm iş yerinden aradılar az önce bugun işlemlerini yaptır yarın basla die.evden çıkıcam birazdan çıkmadan bakim dedim size...gündüzleri alışnaan kadar giremem artık herhalde.sabahları çok erken kalkıcam artık 8 de iş bası 6 45 de evden çıkmalıyımama 5 te bityo iş bu güzel .bir kötü yanı da ctsi tam gün 5 ekadar.sadece pazar var bana kalan neyse alışırım artık...

lady ohh ne guzel yaa bu heycanları yaşamak banada kısmt olsunınş ve tum bekarlara
brıllanta benımde gtmem lazım ama cok takst var zaten nışanda olcak sonbaharda oyuzdden bısey almam sımdılık yasakk zaten 1500 tl var daha borcum

aybuer hayrlı olsun cnm olsun ya benımde tek gun ızın hemde aksam 7ye kadr ctesı 1 ama benım cıkmam 3 oluyo

Günaydın kızlar..

Böcük hakkaten kız sözlencen şimdi sen hee..hemde çook az bir zaman sonra

gelmezsın sandım bugun
neyse
buyuk gune az kaldı bende 3,5 atıyom bılemezsın
aksam ben komsudayken annem aramıs baban pazar sabahı orda dıe sonra onlarda h içi gelsınler dıo benımkıne dedım bana kzıdıklava:hep senın yuzunden dedı konusmadın aılenle dedı
o 1 haftalık seyehatını pazar gunune gore ayarlamıştı akrabalarına falan haber etmıstı sımdık bana dıo babana de pazar gelıyoz yuzuk takcaz ben ıse korkuyom annemı aradım halı yıkıyo koyde öğlen arayıp dıycem anneme böle böle
sonucta 1 hafta babam kalmaz onun aılesıde kalamazmafoldumben

Eh böcüğüm seninkine göre yapılması lazım programın. ışlerini ona göre ayarlamış.
Hata sende yani.
Ne yap ne et hallet bacım.

Aybuercim hayırlı olsun işin..ınşallah gönlüne göre bir yerdir canım inşallah rahat edersin.

halletım nan sanırım yanı
annemle konustum tmm ozmn baban cuma alsın bıletını dedı ohhh bee bı aldım bıletı yoldayım dese babam rahatlıycamm

yok gelemıycek ama ınş nışana gelcek ozmn annem ıcn tekrar bı ısteme olck ozellıkle onun ıcın
3 yığenım var onlara bakıyo gelemezkı 2 tanesı 6 bı tanesı 2 yasında

nehircim sağolasın canm.darısı senin başına inşş..
aybuer hadi hayırlısı canım..alışırsın merak etme sabah erken kalkmaya :))

merhaba kızlar
ben dünden beri hastayım...hem güneş çarptı hem midemi bozdum..yarına kadar raporluyum daha yeni ayaklanabildim hala da midem çok kötü
aybuercim iş bulmuşsun galiba hayırlı uğurlu olsun canım:1hug:
esracım nehiim zarifim hepinzi öpüyom tek tekzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…