• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Sağol esracım inşallah :))

Didemcim canım geçmiş olsun..Allah şifa versin..

merhaba kızlar
ben dünden beri hastayım...hem güneş çarptı hem midemi bozdum..yarına kadar raporluyum daha yeni ayaklanabildim hala da midem çok kötü
aybuercim iş bulmuşsun galiba hayırlı uğurlu olsun canım:1hug:
esracım nehiim zarifim hepinzi öpüyom tek tekzemuszemus

canımm çok geçmiş olsunç..:1hug:

hastalıktan yatmayımda zaten bu sıckta evde bıle durulmuyo pazar gunu cnm cıktı sevmedım ısyerımde vakıt gecıyo gene sızlerle
benımde şafak 5 :kedi:

senınde az kalmışş benım nışana var okadr :delphin:

valla hayırlısıyla az kaldı böcük..
ay başı bi olsun da maaş alıp evimize boya alalım badana yapacük sonra mobilya taksitleri başlıyacak, haftaya inşallah düğün salonu tutacaz, hasta yatağımda bile evimi yerleştiriyom kafamdan:roflol:artık işi sıkı tutmak gerekiyi

masallah sana bende öleyım bı yatım yatağa hemen hayal alemındeyım ayy söz bı olsa gerısı cabuk gelcek bızımde işte beklıyos

günler nasıl geçiyor valla bende hiç anlamıyorum.
bi an insan kafasında düşüdnüğü zaman zaten 4-5 e bölünüyor,o kadar iş var ki..
didemcim biz ayarladık nikah gününü,düğün yerine gelicekler orduevine,150 mlyon dedi nikah memuru.
sen 300 demiştn sanırım dimi,2 katı ucuz nerdeyse,belediyeye göre mi fark ediyor acaba.

günler nasıl geçiyor valla bende hiç anlamıyorum.
bi an insan kafasında düşüdnüğü zaman zaten 4-5 e bölünüyor,o kadar iş var ki..
didemcim biz ayarladık nikah gününü,düğün yerine gelicekler orduevine,150 mlyon dedi nikah memuru.
sen 300 demiştn sanırım dimi,2 katı ucuz nerdeyse,belediyeye göre mi fark ediyor acaba.

canım benim muhtemelen öyle...resmen soygunculuk bu yaa:olmaz: biz mecbur hafta içi yapacaz nikahı ama olsun napalım önemli olan sağlık huzur:emir_bebek:

canım benim muhtemelen öyle...resmen soygunculuk bu yaa:olmaz: biz mecbur hafta içi yapacaz nikahı ama olsun napalım önemli olan sağlık huzur:emir_bebek:

tabiki canım önemli olan sağlık,huzur gerisi kendiliğnden gelir zaten..
kızlar haberiniz olsun..bugün brıllantı aradım,kdv indrimi var,peşin alıncada %10 indrm var dedi.2 tane yatak örtüsü beğendim.bir tanesi zeymuran,diğeri silenos.ikisininde perdesi de var takım olucak.fiyatta aldım tel.dan zeymuran 500,sileno 560 dedi.h.sonu nişanlımla gidip bakıcaz.

kızlar iişlemlerimi bitirdim bugün yarın baslıyorum inşAallah.

hepinize çok teşekkür ederim insallah hayırlı olur yenii işim...

aralarda girerim özleyin beni:D

günaydın kızlar
tam manasıyla iyileşmesem bile çalışmaya başladım,
aybuercim tekrar hayırlı olsun canım
bizde de evin işler yavaş yavaş başlıyo
kayınpederim tuvalet için tesisatçı ayarlamış,
biz de kısmetse ay başında badana malzemelerini alacaz önce, sonra banyoyu yaptıracaz ve mobilya siparişimizi verceez:Saruboceq:
Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar..
didemcim hadi bakalım telaşlar başlıyor..aynı şekilde benimde.bizim kiracı ağustosta çıkıcaktı ayın 1 inde,dün temmuz 1 de çıkıcam demiş..çok sevindim şimdi gider rahat rahat ölçer biçerim :)) ev şu an çok kötü..bi kaçtane dekorasyoncu getirttik,9-9,5 mlyar istediler,daha k.pederin tanıdkları da varmış onlarda gelip bakıcak,fiyat vericekler..daha da karar verilcek bir sürü şey var,saten boyanın her odanın rengine,parkelerin rengine,kapılara,kalebodurlara,banyoya...onların haricinde marangoz a mutfak dolabı,fortmanto,banyo dolabı siparişi verilcek..ayy yazdıkça geliyorlar soldan soldan :)))))))) Allah gerçekten yardımcımız olsun...

Back