Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minilya yok deyip deyip kaçıyorsun böcük..
hımm.Allah işlerini rast getirsin canıma.s
..Bu arada inşallah olur hayırlısıyla:çok üzgünüm:..
bu gece kimsecikler yok ben de az önce geldim askımlardan aama sans ya askım işten geç çıktı bugün...
günaydın kızlarr nasılsınızbırazdan gelcem az temızlık yapımda
evt dun ben nete gırmedım cnm ınş bu akşam
senınkıde şans haa gec geldı demek neyse byrmda bolbol vakıt geçırırsıznı artıkın:jeyyar:
günaydın kızlarrrrr napıosunuz bakem ya gıremıom fazla bende bılıosunuz tatıle gırıoruz ve ısler yogun su sıralar..
bıde canım cok sıkkın ya nedense püfff:çok üzgünüm:
bızım işler suan krız nedenıyle durdu duracak belkıde ondan sıkıntı yapıorum kendıme ama stres yapmamak lazım..
neyse bu iş mevzusunu gecelım cok baydı cunku herkes bundan bahsedıor bızımde sans ıste böle döneme denk geldık..
dun aksam askımla bereberdık fabrıka denılen magazadan takım elbıse aldık sıyah aldık cok yakıstı ama daha ayakkabı gomlek kravat alınmadı onlarıda hafta sonu bakıcaz..
ben ıdare edıyom sen merak etme cnmkaydirigubbakcemile5
sıyah mı aldınız ayy bende parlak grı varya ona bayılıyom:1closedeyes: sen ne gıycen nan bellı mı
cnm sözde grı gıymıstı o yuzden sıyah aldık bızde..
bende nişanlıgımı aldım cnm kabarık yeşil bır nısanlık..:asigim:
zümrüt yaşılı mı nan yoksa ben hasta oluyomda o renge :1closedeyes: benımde nışanlığım var:dilcikar: turkuaz kabarık duruyo kenarda damat adayını beklıyok![]()
günaydı kızlarr
minilya hayırlı olsun canım nişanlıkları da almıssınız biz de dün kayınvalimle bayramlık aldık bana pantalonumu terziden alıcam bugün :)
kriz her yerde var yaa ne kötü oldu iş yok güçç yok...
günaydı kızlarr
minilya hayırlı olsun canım nişanlıkları da almıssınız biz de dün kayınvalimle bayramlık aldık bana pantalonumu terziden alıcam bugün :)
kriz her yerde var yaa ne kötü oldu iş yok güçç yok...
hayrlı cumalar kızlar RABBIM tüm dualarımızı kabul etsın ınş:Saruboceq:
nehır bende sana cok kırıldım madem derdın var bız neyık haa burda ınsanlara kırılmn cok normal çünku düşüncesız ınsn sıfatına bıle koyamıycam okadar çokkihıçte sıkma canını kımsenın kalbını kırmadım özur bıle dıledığım oldu ama sende hata yok onların yapısı o kendı mutsuzluklarını senınle dalga gcerek mutluluk arayan zavallılar
sımdık bı an önce gel ve konuşak
mınılyam nasılsın cnm Şeniz
bugun çok yoğun olcam hesap kesım günü ama gelcem genede
bu arada 5,kalbımde olmuş:dilcikar: