2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

lady olsun cnm sımdıden şafak sayma sonra naıslsa cok sayarsın yenı bı takvım yapma sakın gözune cok takılırŞeniz
aybuer nassın cnm
nehır sallasositosositosositososito dertlerı
mınılyam ben yemeğe gelcem ısler daha bıtmedı kaydirigubbakcemile4

iyiym kızlar annemle yürüyüşe çıktık komsunun bebeğine bakıyrum 1 saatlik ayy çok tatlı kaydirigubbakcemile3 allahım bana da nasip etsin bi de çok uslu maşallah:nazar:

birazdan da annemle çarsıya çıkıcaz askıma bayramlık almaya bi de dün çay seti ve salata tabağı gördüm onlardan alıcam kaydirigubbakcemile2

lady daha şimdi başlama safak saymaya gitiği günleri say öle daha kolay olur başlarda kısa dönem zaten geçer hemen .şimdiden allah kavustursun.

allahım herkese hayrlı evlat versın
benım bı yığenım var okadr tatlı ve uslukı 1,5 yaşı uykusu gelsın yastığı alır uyur kendı kendıne hatta 5 yığenım var hepsı cokk tatlı masallah

ınş cnm ınş:Saruboceq:
dünkı tuzluda bı fabrakada patlama oldu patronumun arkdası ağır yaralanmıs bugun vefat etmış cok üzgun dun haberı netten okurkan ağladı hemen yanına gıttı ama vefat etmış bugunde onun köyune gtcek cenazeye
sonra 10 gündr dıkmeye uğrastığımız pantolonlar ıade oldu onlarla 3 gün mıllet uğrastı sonra bıde bugun aldığımız malların modelıst yanlış cıkarmıs 1 cm kaymış yapılanlar sökuldu bayram ustu sonra bıde patron kapıdan gırdı zatı sinirlı baktı gene bıseyler sökuluyoo bağırdı durdu sonra fasoncu dedığımız abıler var malları ölçen onlar alındılar cekıp gıttıler mallar havada ucustu sonra çekıp gıttıler kafamçokkarıştı yanı çok gergın bı gun bıde maas alcaz yarın ben onlarla uğrasıyom yoğundum gelemedım bıde romatızmam ağrıdı ılaclarımı yadrmaya gıttım sıra vermedıler bıtmıs yazdrmadan alsam cok pahalı :çok üzgünüm:yarın hasta olcam karnım ağrımıyo ama onun ılacınıda alamadım benden bu kadr kötu haber yeter sız naptınız:delphin:

Oooyy oyy geçmiş olsun canım yaa..
Baya sıkıntılı bir günmüş..
Allah yardımcınız olsun..İlaçlarını yazdıramaman kötü olmuş..Bi daha bayramdan sonraya tabi baya kötü olmuş canım ya..Allah şifa versin..
Bende kötüyüm hala ve gene ve gene..hiç bitmeyecek galiba..
Bizde tartışıyoruz benimkiyle..
Tartışma alevlenecek gibi, saçmalamaya başladı çünkü..Neyse ilgilenmiyorum..
Yeniden konuşmaya başlamamamız saçmaydı zaten..
Şu sıralar uzaktan daha iyiyiz..
Napçan işte ortada evlilik olmayınca, olamayınca böyle oluyor..
Olmayacağı içinde birbirinizi boşuna üz..
Neyse bendede durum böyle yani aynı..
Mutlu haberler almak istiyorum herkesten..

olsun cnm napalım cok sancım olursa paramla alacam ılacları yada yenıden muayne olcam ama olmakta ıstemıyoum ellenmedık yerın kalmıyo bacaklarıma bakıyo romatızma sonra utrasyona gırıyom sırtımı acıyom yanı anladın :jeyyar:
şuan cok ıyyım ama bugun hasta olcam hıssedıyom karnım ıyıce şiştı gıttım kendıme cıkolata bıskuvı aldım ve bugunden sonra yemek yemıycem işyerınd cunku kıl cıktı böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

kızlar bugun gıremedım canım sıkkındı bıde yogundu ısler off off halada canım sıkılıoo..
nehırcık benımde nısan olcak ya off bıde onun heyecanından ölcektım bugun ya karnıma agrılar gırıodu böle cnmcım nısan dernekte olucak inş güzel olur.
böcük kız sana ne oldu öle hastamısın cnmm cım oyy öpiyim de geçsin Şeniz

kızlar bugun gıremedım canım sıkkındı bıde yogundu ısler off off halada canım sıkılıoo..
nehırcık benımde nısan olcak ya off bıde onun heyecanından ölcektım bugun ya karnıma agrılar gırıodu böle cnmcım nısan dernekte olucak inş güzel olur.
böcük kız sana ne oldu öle hastamısın cnmm cım oyy öpiyim de geçsin Şeniz

suan ıyyım cnm saol ama heran hersey olabılırkaydirigubbakcemile3
ıkı cıkolota bı gofret bıde bıskuvı yedım ohaa oldum nan:1shok:ama napım yemekten kıl cıktı dahada yemem zatıı burdan bısey evden getrcem yada cıkıp kendım yapcem
mınılya senın nışana gelcem nan buyuk ıhtımal ınşŞeniz

kızlar bug herkesin canı sıkkın herhalde inşallah rahatlarsınız...

böcük geçmiş olsun şimdiden bayram önü alsan ilaçlarını iyiymiş.inşallah bayramı iyi geçirirsin.

nehir insallah aranız düzelir sıkma canını

minilya seni de sarmıstır tabi naşan telaşı çok az kaldı ....

tşkler cok saolun cnm nan mısraa neden okuyo okuyo yazmadan gıdıyo nan kuş mudur nedır:roflol:

suan ıyyım cnm saol ama heran hersey olabılırkaydirigubbakcemile3
ıkı cıkolota bı gofret bıde bıskuvı yedım ohaa oldum nan:1shok:ama napım yemekten kıl cıktı dahada yemem zatıı burdan bısey evden getrcem yada cıkıp kendım yapcem
mınılya senın nışana gelcem nan buyuk ıhtımal ınşŞeniz

beklıyorum cnm telıde verdım sana ararsın tmm mı hadı ben cıkıom sımdı hepınızı öptümm...

Heee şimdi böcük gelecem deyince hatırladım nişanının dışarıda olacağını..
Benimde imkansız hayallerimde salonda yapmak var nişanı.:çok üzgünüm:.
Zaten eve sığma gibi bi olay olacağını zannetmiyorum..Anca söz için sığılabilir..
Ama evde olmasını çok isterdim..Ne güzel çok samimi bir ortam olurdu..Herkesle yakından ilgilenebilirdim..
Ay sanki yaptım nişanı dışarıdada hüzünleniyorum evde olsaydı diye:roflol:..Deliyim ben yaa...sırnaşık şey
Heyecanına ortağız canım..

Heee şimdi böcük gelecem deyince hatırladım nişanının dışarıda olacağını..
Benimde imkansız hayallerimde salonda yapmak var nişanı.:çok üzgünüm:.
Zaten eve sığma gibi bi olay olacağını zannetmiyorum..Anca söz için sığılabilir..
Ama evde olmasını çok isterdim..Ne güzel çok samimi bir ortam olurdu..Herkesle yakından ilgilenebilirdim..
Ay sanki yaptım nişanı dışarıdada hüzünleniyorum evde olsaydı diye:roflol:..Deliyim ben yaa...sırnaşık şey
Heyecanına ortağız canım..

sende ınsanın içini karartırsın bee bıde hayatında olan guzel şeylerı düşün noluryerimseniben
evımız var ayakkabımız var ekmeğımız var aılemız var ........böle uzar gıder lıste senın hayatında
benım hayatımda okadr küçük şeylere önem verıyomkı mutlu oluyom:1rolleyes: send eböle ol nolurrrr bırak ya erkek deın nedrkı elının kiri varya her çirkın bı eş buluyo ama onemlı olan hayrlı zmnda olsun bak ayrılmak cok kotu ama hayrsızdan ayrıldığını bılmek onun eksıklerını bılmek görmek ınsana huzur verıyoŞeniz

gunaydınnnn kızlar bugun tam bı tatıl modundayım valla yarım gün iş sonra alışverış kaydirigubbakcemile3 aksam kımse gelmemış buraya:mymeka: nehır efkkarlı zatı nerde kımbılır mınılya nışan telaşında zavallım bakalım daha kımler varr:delphin:

Back