2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cok kıbarsınkaydirigubbakcemile3 ay yemekten geldım ohh be doydum ama bı corba ekmek yerım bol bol sevmedım yemek vardı gene ama şükür doydum en sevdığım şey yemek yapmak ya cok sevyom

mınılya kampnya başlamıs kız gordun mu ceyıs bölumunde anladın sen onu:jeyyar:
aybuer h geldın

ay bende yemek yıyorum kız ne kampanyası anlamadım ben onu ozelden msj at nan

ay bende yemek yıyorum kız ne kampanyası anlamadım ben onu ozelden msj at nan

olur:1closedeyes: nan ya şu jumbo kamyanyası:roflol:
nehır sormuş noldu dıe onu bı aydınlatım askım f.. bı yıldr gırmıyomuş ark demıs ac benı ekle resımler falan buda eklemıs hemen cıkmış tabı 3 kız kım dedım valla tanımıyom dedı bende ınanmam dedım şifremı yollym sen gır dedı sureklı msn maıl gelıyo yanı çözuldu olayy :asigim:

böcük kıss sana sölemıstım ya amway e uye olucagımı bugun uye oldum cnm sıparış alabılıorum yanı hihoyyyt

iyiyiz cnm sen nasılsın bakemmm hazırlıklar ne alemde?kız ben bugunlerde su tatıl işini kafama takar oldum ekım ayında antalya yada mugla sızce cok soguk olurmu ?CADIARZU:smiley-cool:

sabah bir geldim hemen gittim imajımı yeniledim hazırlıklara ara verdim cnm biraz taksitler bitsin nevresimlere baslıcam ..

tatil oalyına gelince de ekim de hala sıcak olur antalya mugla da güüzel olur aama havası daha soğuk olur sanki antalyadan.mugla tarafına gidersen mutlaka akyaka ya da gökova da geçiyor oraya da git teknede balık ekmek tadın mutlaka ...

böcük kıss sana sölemıstım ya amway e uye olucagımı bugun uye oldum cnm sıparış alabılıorum yanı hihoyyyt

tmm yawrı bakarız artıkın bı alana 3 hedıye verırsın:roflol:
aybuer ne ımajı gı ne yaptınkı nan :bbo:
ay ben balayına karadenıze gtmek ıstıyorum mavısınde ve yeşılınde kaybolmak ıstıyorum gıtmıstım daha once asık oldum antalya falan baa göre deıl kıskancım valla kocam bıkınılere bakrsa orta yerımden çtlarım balayı zehı olurkaydirigubbakcemile3
ben yemekteyızı ızlıyom kızlar gelcm

sabah bir geldim hemen gittim imajımı yeniledim hazırlıklara ara verdim cnm biraz taksitler bitsin nevresimlere baslıcam ..

tatil oalyına gelince de ekim de hala sıcak olur antalya mugla da güüzel olur aama havası daha soğuk olur sanki antalyadan.mugla tarafına gidersen mutlaka akyaka ya da gökova da geçiyor oraya da git teknede balık ekmek tadın mutlaka ...

ya cnm bılmıorum bakalım antalya olur buyuk ıhtımalle cunku mugladakı otellerın bı cogu kapalı oluo ekımde

kara kız oldum böcüğüm saçlarımda sarılar vardı ara ara siyaha boyattımkaydirigubbakcemile3
kaşlarıma kavis yaptırdım kaydirigubbakcemile3

evet hakkaten karadeniz de süper olur yeşil yeşil dediğin gibi ohhhh...

Aman böcük kaçırma izle.seni yemekçi seni.ya ben de heveslenmek istiyo yemek yapmaya ama hiç sevmiyom ya.ne etcem evlenince bilmem :( ya bua arada böcüüük sana özelden msj attım cvp yazmadın ha.haberin olsun yaneeeee.minilya canım amway den bişi gerek olursa artıkın iletişim kurarız senle.ya oriflame ile ilgili bildiğiniz kimse varmı?

Aman böcük kaçırma izle.seni yemekçi seni.ya ben de heveslenmek istiyo yemek yapmaya ama hiç sevmiyom ya.ne etcem evlenince bilmem :( ya bua arada böcüüük sana özelden msj attım cvp yazmadın ha.haberin olsun yaneeeee.minilya canım amway den bişi gerek olursa artıkın iletişim kurarız senle.ya oriflame ile ilgili bildiğiniz kimse varmı?

sende mı amway desın cnm ?
cnm benım orıflame da bıldıgım kısı yok ben avon a da temsılcıyım cnm..

Canım benim bi danışmanlık durumum yok.ben sadece alıcıyım şimdilik :) avon da kullanıyorum.ama daha yeni sipariş verdim bi arkadaşıma.oriflame gerek ama.bi parfüm için.eğer haberiniz olursa bana özelden msj atarsanız sevinirim canım

Canım benim bi danışmanlık durumum yok.ben sadece alıcıyım şimdilik :) avon da kullanıyorum.ama daha yeni sipariş verdim bi arkadaşıma.oriflame gerek ama.bi parfüm için.eğer haberiniz olursa bana özelden msj atarsanız sevinirim canım

ben orıflameden bı kac krem kullanıyorum ve avondan cok cok ı cnm sen merak etme avondan sakın bı krem alıp yuzunuzu mafetmeyın özel msjı görmedım hemen cvp verıyorum cnm

aybuer nan yenı kısmetler çıkmasın sımdık sana
bu arada kampanyalara hala devam anlayan anladı:jeyyar:

roselın cnm bana msj gelmemış baska bı böcüğe gıttı herhal yenıden yolla nan :roflol:

ben orıflameden bı kac krem kullanıyorum ve avondan cok cok ı cnm sen merak etme avondan sakın bı krem alıp yuzunuzu mafetmeyın özel msjı görmedım hemen cvp verıyorum cnm

aybuer nan yenı kısmetler çıkmasın sımdık sana
bu arada kampanyalara hala devam anlayan anladı:jeyyar:

valla bilemicem çıkarsa çıkar kısmet ama benim gözüm aşkımdakaydirigubbakcemile3

bu kamyanya nedir yaa ben de merak ettimmm kafamçokkarıştı

valla bilemicem çıkarsa çıkar kısmet ama benim gözüm aşkımdakaydirigubbakcemile3

bu kamyanya nedir yaa ben de merak ettimmm kafamçokkarıştı

benım gözumde aşkımda :asigim: yenı işi cok yoruluyo yaa 10 bucukta anca gelıyo dun konusamadık bılem 2 kelıme ettı yorgunum dedı kapattı:dilcikar:

biz de öyle konusamıyoruz artık fazla aman bu krizde çalışşsınlar çalışsınlar ben askımın yerine de oturuyorum bütün gün...

biz de öyle konusamıyoruz artık fazla aman bu krizde çalışşsınlar çalışsınlar ben askımın yerine de oturuyorum bütün gün...

ramazandan berı yatıyo ha oldu iş ha olcak derken oldu şükür delı benlen dalga gecerdı askım nolur uyyum derdım az konusak 12de bı baslardı 3 e kadar sbh kalk kalkabılırsen 06:30damirmirmirmir sımdık ben ona gulcemde du ılerde ınş evlenırız çalıstrmıycak benı ozmn ben ona gıcımlan gulcem:roflol:

anladım cnmcım bak amway ıstıosan kesınlıkle benden al daha cok yenıyım yaa kımseye satamıom ben dun aksam askıma dedım benden al dıe ama para pesın dedım ıste dıo bole yaparsan para kazanırsın zaten dıoo kaydirigubbakcemile3

kızzz böcukk napıosun bakem sen aksam aksam yıne bos bırakmamıssın topıgı cıcıkŞeniz

gunaydınlarrkaydirigubbakcemile4
yok cnm bırakmam tabı nette olduğum sürece sen merak etme
ee ne var ne yokk
nehırde damlasa artık
roselın bana özel msj attım dedın hala yok bişi merak edıyom alla alla:utangac:

Damladım anacım...kaydirigubbakcemile3
Günaydın hepinize..
Akşam eve gidince sızmışım..10 da kalktım..Biraz dolandım..Tebiki pilatesimi yaptımhihoyyyt,resim koydum cici askılarımın resimlerini sonra gene yattım ve işte geldim burdayım ben bu işte ustayımÇok üzgünüm çoook

Back