2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Damladım anacım...kaydirigubbakcemile3
Günaydın hepinize..
Akşam eve gidince sızmışım..10 da kalktım..Biraz dolandım..Tebiki pilatesimi yaptımhihoyyyt,resim koydum cici askılarımın resimlerini sonra gene yattım ve işte geldim burdayım ben bu işte ustayımÇok üzgünüm çoook

yat kalk gel gıt olmuş:delphin: ayy sankım takıp edılıyom gıbı bı hıs var:1ninca: bu haraketle anlayan anladı

mınılya gene yokkkaydirigubbakcemile

geldım kızlar geldım böcugum msn ı acsana az bısey dıcem sana yaa acıl yardımın lazım

yat kalk gel gıt olmuş:delphin: ayy sankım takıp edılıyom gıbı bı hıs var:1ninca: bu haraketle anlayan anladı

mınılya gene yokkkaydirigubbakcemile

Yani bişey anladım ama anladığım olmayabilir.
Ne demek istedin böcük söyle hele:oklava:
günaydın minilyacım..

bayramda napcan sen onu de:1closedeyes:

Hiç birşey..Süslenip püslenip evde oturacağım galiba..
Ay çok kötü oldum yaasenağlama
Aşkımmsn de resmini değiştir dedim değiştirdi çok kötü oldum..
canım ne kadar yakışıklısenağlama
aylardır görmüyorum unutmuşum yüzünüsenağlama
çok özlemişim mahvoldum şu an..duygu patlaması yaşıyorumsenağlama
benim biraz işim var gelirim sonra..

günaydın kızlar ayy kaç dk dır başlıga girmek için ugrasıyorum bugün nasıl herkes?

böcük yaa şfreli şifreli konusuyorsun anlamıyorum ben hiç :)

nehir siz ayrı şehirlerde misiniz ondan mı göremiyorsun?ben de özledim askımı ya ....

aybuer h geldın cnm bıtek sen anlamıyon sanırsam neyse anlatcam sana du hele:1closedeyes:
yok nehırle arası lımonı aşkının ıns daha ı olcak:utangac:

herhalde canım bi tek ben anlamıyorum anlat bana da :)

insallah düzelir araları

çok şey bilmiyorum bak anca anca alışıyorum :)

herhalde canım bi tek ben anlamıyorum anlat bana da :)

insallah düzelir araları

çok şey bilmiyorum bak anca anca alışıyorum :)

alışmıycak bısey yok cnm mınılyada ctesınden sonra gıremıycekmış gunduzlerı ama akşamları var kamera takılcakmış ısyerınde ee ne alcaksın bayramda benım ıkı bot var sırda ıkıde canta hırka bady pantolon harıckaydirigubbakcemile3

ne alıcam bilmiyorum ki bi pantalon 2 de üst alayım diyorum ben de.kayınvalidem aradı az önce görümcemle çarsıya çıkacaklarmıs send e gel bizle dedi bana bayramlık alcak herhaldekaydirigubbakcemile3

ne alıcam bilmiyorum ki bi pantalon 2 de üst alayım diyorum ben de.kayınvalidem aradı az önce görümcemle çarsıya çıkacaklarmıs send e gel bizle dedi bana bayramlık alcak herhaldekaydirigubbakcemile3

koş kız koş durman kabahatt kaydirigubbakcemile4 ebn uçmustum bakalım benımkısı ne alcakkkaydirigubbakcemile3

ben de hemen seve seve gelirim dedim zaten :)

görümcemin okul çıkışınca buluşucaz :)

yemek takımı vve kahvaltı takımımın fotosunu çektim ben de şimdik onu koyucam ....

ben de hemen seve seve gelirim dedim zaten :)

görümcemin okul çıkışınca buluşucaz :)

yemek takımı vve kahvaltı takımımın fotosunu çektim ben de şimdik onu koyucam ....

aman sende 5 6 kez koymada bı kez koy bakımkaydirigubbakcemile3

bir kez koydum işte öyle yerlerden çıkardım ki onları günlük yemek takımımı bir kere daha koydum ikisi nasıl duruo bakim die :)onu daha çok seviyorum ben.

Ben geldim kızlar..
Aynı şehirde değiliz, olsakta görüşmemizin bi manası yok..
Dediğim gibi resmini görünce çok fena oldum..Hala kendime gelemedim..O kadar özlemişimki..canımmm benimm...içim cız etti..
Neyse kafamı dağıtmaya geldim..

Ben geldim kızlar..
Aynı şehirde değiliz, olsakta görüşmemizin bi manası yok..
Dediğim gibi resmini görünce çok fena oldum..Hala kendime gelemedim..O kadar özlemişimki..canımmm benimm...içim cız etti..
Neyse kafamı dağıtmaya geldim..

ay cnm:teselli: üzülme ya kısmet hersey bakrsın olur genede ben sızler için hayrlısını dılıyorum her zmn :Saruboceq:
mınılyam yok nerelerde acep
cok yoruldum ya yenı geldım işlerımı yaptım ama cok yorgunum cok mallar ıade oldu patron moral 0senağlama maaş bellı deıl allahım bu krısı en az sekılde atlatmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:

Back