2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızım diyorum işte girmeyeyim diye napayım böyleyim..Kendimi bile bayıyorum..Siz geberirsiniz artık sıkıntıdan..
Ohh iyiymiş canım bugün yarım gün olması..Alış-verişte iyi gelir..Yorucu olur ama..
Dün akşam iş çıkışı gittim çarşıya..Bugünde gideceğim..Ama kendim için değil..Ben baştan ayağa giyeceklerimi aldım..
Annameler bayramda babannemlere gidecekler Karadeniz ereğli'sine..Ben ablamlarda kalacağım gitmeyeceğim..
Ablamların evide bir blok ötede bizden:roflol:
Amcamın oğlu olduda :emir_bebek: ona birşeyler almak için gideceğim çarşıya birazdan..Çarşıdan sonra gelirim şekerler..

hoşşık nerdesın nan sen
markete gıttık anamlan 200ytl bayıldım geldım yetmedı kolum koptu :delphin: daha bayramlık almadım cok yorgunum ve sancım var yarın ınş:utangac:
maça gtcektım hasta oldum karnım ağrıyo romatzma ılacım bıtmış cok pahalı alamıyom karnesız of off:delphin: başka ılac aldım bakalım gecr ınş
encokta maca gıdemıyceme uzuluyom

Seninle maç konusuna giremeyeceğim böcük:dilcikar:

Şimdi bi hesapladımda sadece bayramlıklarıma 380 yetale bayılmışım..
Neremle çeyiz alayım sen söyle böcük..
Kozmetik parfüm çorap badi falan saymıyorum bunları.:bbo:
Ağrıların inşallah geçer be kuzum..Romatizma çok zordur yaa..

Bu arada fark ettin mi bilmiyorum ama 2009 sonbaharında evlenecek arkadaşlardan ses seda yok biz ikimiz varız burada..Hadi senin olman neysede benim olmam çok komiksırnaşık şey

Ayy ben gideyim bir çikolatalı kek yapayım barii..minik minik kalıplaracokacimcoook

iki gündür burası çok sakin bgün bayram temizliği yaptık annemle her yerim ağrıyo şimdide çarsıya gidicez ben aralarda giriyorum ama yazmaya fırsat olmadı

böcük geçmiş olsun agrıların geçer inşallah

nehir baya bir bayram alışverisi yapmıssın neler aldın öyle?

Seninle maç konusuna giremeyeceğim böcük:dilcikar:

Şimdi bi hesapladımda sadece bayramlıklarıma 380 yetale bayılmışım..
Neremle çeyiz alayım sen söyle böcük..
Kozmetik parfüm çorap badi falan saymıyorum bunları.:bbo:
Ağrıların inşallah geçer be kuzum..Romatizma çok zordur yaa..

Bu arada fark ettin mi bilmiyorum ama 2009 sonbaharında evlenecek arkadaşlardan ses seda yok biz ikimiz varız burada..Hadi senin olman neysede benim olmam çok komiksırnaşık şey

Ayy ben gideyim bir çikolatalı kek yapayım barii..minik minik kalıplaracokacimcoook

maynak karı sen gıdıp bı çizmeye 150ytl bayılmıstın gordum pembe dolapta çok şık ama ne onan benım yarım aylığımkaydirigubbakcemile3 sende az harca 380ytl ıle mıllet ev gecrdırıyoo
bende sana dıyom ama bendede iş yok gercı bugun markete 200 verdım ablamlara yengemlere bayramda hedıye verım dıe eşarp aldım verdım sımdık cok sevındıler buyuk ablama bayramlık alcam onun durumu cok ı deıl enıstemın yıllardr boırcunu öduyo keske hıc evlenmeseydı cok dertlı o coksenağlama

Böcüğüm geçmiş olsun bilmiyodum sancın oldunu inş geçer bi an evvel

h geldın tekrar cnm Şeniz gecer ya okadr dert deıl sen naptın anlt hele
aybuer sende saol balımŞeniz
valla bayram temızlığı dıe elımı bılem kaldrmadım hıç bı iş yapmadım anam yengem yapmış sımdıde yemek yedım kactım pc başına yengem bulasık yıkıyokaydirigubbakcemile3 aman ıkı gelın evde yapsınlar işi ne ben çalısıyom:dilcikar: bu arada evlerı ayrıda bazı akşamlar evlerımız aynı mah.olduğu için gelırler

Aman napem ben de canım saatlerdir burdayım yapıştım bilga.boynum ağrıdı.iyi iyi gelinler de biras işe yaramalı ama demi :) ben de yeni bayramlık etek aldım onu koydum pembe dolaba.bakabilin ordan.gerçi biras parladı emme o kader oluuurrrr :) temislik yapmaya gelince ben pek işçimen deilim işte

Bi de süet çisme aldım onu da koyecem ama üşeniyom şincik çok yoruldum.onu da artıkın yarın koyarım inşallah.içimde uhdeydi süet çizme.aldım sonunda :) şindi gidiyom ben biraas dinlenim

kimse yok mu kızlar yine?

herkes bayramlıklarını güle güle giysin :)

bu pembe dolap neresi oluyor yaaa CADIARZU

kızlar bende daha yeni girebildim,askerlik a.verişi,kendi bayram a.verişim derken zaman geçmiş,hele bundan sonra girmem baya zor,bayramın 1.gününden itibaren gezmeler başlıyor,artık nişanlımı askere gönderiym sonra bol bol görüşürz inş.

iki gündür burası çok sakin bgün bayram temizliği yaptık annemle her yerim ağrıyo şimdide çarsıya gidicez ben aralarda giriyorum ama yazmaya fırsat olmadı

böcük geçmiş olsun agrıların geçer inşallah

nehir baya bir bayram alışverisi yapmıssın neler aldın öyle?

Amaan bişe almadımki..Bi çizeme, bi çanta, bi etek, bi gömlek, bi kazak, bi eşarp al sana 380 yetale..Ama çok güzeller yaa:asigim:

maynak karı sen gıdıp bı çizmeye 150ytl bayılmıstın gordum pembe dolapta çok şık ama ne onan benım yarım aylığımkaydirigubbakcemile3 sende az harca 380ytl ıle mıllet ev gecrdırıyoo
bende sana dıyom ama bendede iş yok gercı bugun markete 200 verdım ablamlara yengemlere bayramda hedıye verım dıe eşarp aldım verdım sımdık cok sevındıler buyuk ablama bayramlık alcam onun durumu cok ı deıl enıstemın yıllardr boırcunu öduyo keske hıc evlenmeseydı cok dertlı o coksenağlama

Herılt kız ev geçindiriyo..Benim bu ay bu kadar atıp tutmamın sebebi maaş değil canım..
Ondan pek bişe kalmıyor zaten..Gün sırası bendeydide gün parasını harcadım yani..
Maaşı şimdiden sonra harcayacağım..Daha alınacak çok şey var..Gözüm doymuyor napiiim:utangac: Ablanın Allah yardımcısı olsun..Öyle deme kız nasip işte..İnşallah düzelir durumlarıda bundan sonra çok mutlu olur

herkes bayram alışverişinde mi kimse ugramamıs buraya bugün yine.

ben de eve yeni geldim kurban pazarına mezara kuaföre çarsıya gittim.her yer çok kalabalık .çay seti aldım ben de çeyizime:)

12 misfir için ,12 de günlük çay bardaggım oldu yeter artık sanırım dimi kızlar?

mrb kızlar fazla gıren olmamış bende korktum cok okuycam var dıe :delphin: neysekı bayramlıklarımı aldım pembe dolaba koydumm :1closedeyes:pembe dolabın lınkını veremıyom mozılla kullandım ıcın ama yolu tarıf edım m geyık bölumunun altında populer moda var tıklan orda yaazıyo pembe dolap dıekaydirigubbakcemile4 bnde aldıklarımı ekledım bakın haa

Böcüküm gece uyuyunca o botunu pembe dolaptan aşırcam hehehe :))) Ben bugün alışveriş falan etmedim.evle uğraştım ikindine kadar.temislik son güne kalırsa böööle olur :) sora da kuaföre gittim iki tene kaş maş işte :) ancak eve geldim yemek yedim akşam oldu zatiiiiiiiii

lokum056cc554054e3414by.jpg

ıyı bayramlar

Böcüküm gece uyuyunca o botunu pembe dolaptan aşırcam hehehe :))) Ben bugün alışveriş falan etmedim.evle uğraştım ikindine kadar.temislik son güne kalırsa böööle olur :) sora da kuaföre gittim iki tene kaş maş işte :) ancak eve geldim yemek yedim akşam oldu zatiiiiiiiii

ben temızlık yapmadım annem yengemle yapmış zaten tatılımı yaşayım bekarken cok ıyı oluyo ama evlıyken kaçacamm bı annem olmuycak ınş kaynanam ıyı bırı olurda yardım eder:1closedeyes: bızde şekerpare yaptık sbh kalkar yaprak sarcz alışverıs yaptım ablamlara yığenlerıme aldım bıseylr senın anlıycan maaş bıttısenağlama artık 20sınde avans çekcemkı takstlerımı ödeyım bu arada kalan 250ytlden 200ytlsını bankya yatrdımkı kendıme hakım olamam 50ytlde yeter harclık:utangac:
ıstedın bot olsun yakın otursaydık değişe değişe gıyerdık kaydirigubbakcemile3

Back