2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Çok sevindim lady cim salonu tuttuğunuza ve gün aldığınıza..Allah tamamına erdirsin inşallah..hayırla sağlıkla..
Darısı minilya,aybuer,böcük vede benim başıma inşallah.Ve tabiki tüm isteyenlerin inşallah..
Böcük moralim bozuk o yüzden çıktım bugün erken yaa.
Para çalındı dükkandan bugün çok değil 50 ytl ama nasıl olduysa oldu işte..
Kadın hem kendi verdiği parayı aldı, hemde benim verdiğim para üstünü hemde aldıklarını aldı..
Nasıl oldu anlamadım..Ondan çıktım yani..
Annemlede çarşıda buluştuk, etek dikecekte bana kumaş aldık, eşarp aldık falan..Bayramlık işte..
Hala başım ağrıyor ..Ağladım bugün moralim bozulduda..Ama geçti gitti işte..

gunaydın cancağızlarım

nehır az deıl evt cok 50 ytl bu zmnda ı para ne iş yapıyon nan sen esnaf mısn:uhm: ayy öle yalancı kadınlarda oluyo yok ben vermıstım dıyıp para ustu alan yaygara yapan aman allah korusun ınş bıdaha olmas:Saruboceq:

kızlar ben geldim,çok şükür tuttuk 10 ekim 2009 da düğünüm var :))

aayyy cok sevındım kızzzz senın adına off ne guzel keske bızde 10 ekıme alabılsek aynı gun düğünümüz olur inş...
canım benım nışan atlatılsın da düğün tarıhını yılbasında hemen alırız..:1hug:

Çok sevindim lady cim salonu tuttuğunuza ve gün aldığınıza..Allah tamamına erdirsin inşallah..hayırla sağlıkla..
Darısı minilya,aybuer,böcük vede benim başıma inşallah.Ve tabiki tüm isteyenlerin inşallah..
Böcük moralim bozuk o yüzden çıktım bugün erken yaa.
Para çalındı dükkandan bugün çok değil 50 ytl ama nasıl olduysa oldu işte..
Kadın hem kendi verdiği parayı aldı, hemde benim verdiğim para üstünü hemde aldıklarını aldı..
Nasıl oldu anlamadım..Ondan çıktım yani..
Annemlede çarşıda buluştuk, etek dikecekte bana kumaş aldık, eşarp aldık falan..Bayramlık işte..
Hala başım ağrıyor ..Ağladım bugün moralim bozulduda..Ama geçti gitti işte..

nehırcıgım takma kafana ya üzülme sakın tamam kötü olmuş ama napıcaksın ınsanın basına hersey gelebılıor benımde basıma gelmıstı böle bır olay dusun kı ısyerınde calınmıstı kendı param maasımı aldım oldugu gıbı gıttı cantamı calmıslar telımı calmıslar resımlerıne varıncaya kadar bıde cantamı buldugumuzda ıcınede 1,5 ytl koymuslar yanı yol paramı koymus kaydirigubbakcemile3
dusuncelı hırsız kaydirigubbakcemile3

nehırcıgım takma kafana ya üzülme sakın tamam kötü olmuş ama napıcaksın ınsanın basına hersey gelebılıor benımde basıma gelmıstı böle bır olay dusun kı ısyerınde calınmıstı kendı param maasımı aldım oldugu gıbı gıttı cantamı calmıslar telımı calmıslar resımlerıne varıncaya kadar bıde cantamı buldugumuzda ıcınede 1,5 ytl koymuslar yanı yol paramı koymus kaydirigubbakcemile3
dusuncelı hırsız kaydirigubbakcemile3

ohoo oda bışey mı benım sözlumun telı vardı bende n serısı varya nokıa nın neysem bu aşçı olduğu için sureklı telı bı yerlere bırakırdı sımdık dedım ya çaldrcan yada yemeklerın içine düşer en ıyısı sen bana ver aldım telı bı hafta sonra çaldrdım hemde yanımdakı cocuk gözumun önunde çaldı polıs çağırdım gelmedı işimiz cok dıyıp parmk ızı aldrmak içn cocuğu beklettım ustunu arattım tel yok neresıne soktukı:jeyyar: neysem savcılığa gıttım ıkı ay sonra işimiz cok ankaraya gıdın şıkayetcı ısenız dedıler yanı ne kadr adeletlı bı dunya bıde sen düşün bende cok ağladım tabı söz resımlerımız 3 yıldr sakladım msjlar hersey gıttı barı dedım sıpaya bırak hafıza kartınıda tel senın olsun hayrıma verım ama vınn gıttı işte adalet bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3

ohoo oda bışey mı benım sözlumun telı vardı bende n serısı varya nokıa nın neysem bu aşçı olduğu için sureklı telı bı yerlere bırakırdı sımdık dedım ya çaldrcan yada yemeklerın içine düşer en ıyısı sen bana ver aldım telı bı hafta sonra çaldrdım hemde yanımdakı cocuk gözumun önunde çaldı polıs çağırdım gelmedı işimiz cok dıyıp parmk ızı aldrmak içn cocuğu beklettım ustunu arattım tel yok neresıne soktukı:jeyyar: neysem savcılığa gıttım ıkı ay sonra işimiz cok ankaraya gıdın şıkayetcı ısenız dedıler yanı ne kadr adeletlı bı dunya bıde sen düşün bende cok ağladım tabı söz resımlerımız 3 yıldr sakladım msjlar hersey gıttı barı dedım sıpaya bırak hafıza kartınıda tel senın olsun hayrıma verım ama vınn gıttı işte adalet bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3

öle oluoo yaa bak kmr olmasına ragmen kmr da gozukmedı kaydımı yokmus kayıt mı almamıs öle bısey hırsızdakı ne cesaret..

aman bosver yaa nesemızı kacırmayalım bu tarz seylerle..bu arada pzt den ıtıbaren msn yasak net yasak pc nın tepesıne kmr koycaklarmıs cmtsı takmaya baslıcaklar bu krız yuzunden yapıolar varyaa off neysem dayancaz artıq
fazlada gıremem yaa anca h.sonu yada aksamları ıkı dk gırerım :çok üzgünüm:

benı unutmayın anacım tmm mı

Minilya çok geçmiş olsun canım..Öyle dedinde maaşım gitti diye yüreğime oturdu kızz..
Ayy Allah korusun hepimizi Allah korkusu olmayanlardan..
Böcük sende ne alıyorsun tilifonunu çocuğun..Aman gideceği varmış..Başınızın gözünüzün sadakası olsun napalım..
Da bu polis işi kötü yani..Adalet var ülkemizde ama bununla uğraşamazlar..çok yoğunlar..Telefon kolaymı alınıyor yaa.
Hadi bırak kolay almayı içindekilerin gitmesi çok daha kötü yaa..
He yavrum esnafım..Hemde kadına bir güzel aldıklarını hediye paketi yapmıştım..Uuff uff..
Neyse artık geçti gitti..İnşallah olmaz bir daha..
Bu arada herkeslere günaydın..

Minilya çok geçmiş olsun canım..Öyle dedinde maaşım gitti diye yüreğime oturdu kızz..
Ayy Allah korusun hepimizi Allah korkusu olmayanlardan..
Böcük sende ne alıyorsun tilifonunu çocuğun..Aman gideceği varmış..Başınızın gözünüzün sadakası olsun napalım..
Da bu polis işi kötü yani..Adalet var ülkemizde ama bununla uğraşamazlar..çok yoğunlar..Telefon kolaymı alınıyor yaa.
Hadi bırak kolay almayı içindekilerin gitmesi çok daha kötü yaa..
He yavrum esnafım..Hemde kadına bir güzel aldıklarını hediye paketi yapmıştım..Uuff uff..
Neyse artık geçti gitti..İnşallah olmaz bir daha..
Bu arada herkeslere günaydın..

aradan ıkı sene gectı cnm yaa unuttum artıq o zamanlar allahtan taksıt neyın yoktu ve aldıgım parayı kendım harcıodum ve o sıralar telımın markası nokıa 2300 yenı cıktıgında almıstım 230 ytl kaydirigubbakcemile3
benım anlamadıgım su bı turlu yedırememıstım kendıme nasıl vıcdanları el verıo nasıl yıyebılıolar haram parayı bırılerının canını yakmak cok mu gusell..kafamçokkarıştı

mınılyam sen merak etme bız ıdare ederız burayı aksamda evden gırerım ama aksam olunca iş evde daah cok oluyo yeemk çay bulaık derken saatler gecıyo10 oluyo saat hopp uyku basıyomirmirmirmir ama gırerım azda olsa
nehır aman salla gıtsın böle şeylerde bı laf var ama tam aklımda deıl bı kötuluk yapılınca cezası dünyada cıkarmış ama asıl cezasını öbur dunyada gene cekermış sen hıc merak etme ayy ben maaşımı alnca cantama koymam hayatta cebımde tasırım herseyımı nan telde ucuz tel deıldıkı 1000ytl vermıstı aman zatı ayrıldık ne önemı varkaydirigubbakcemile3

Hee akşamları girersen msn ye bekliyorum canım hikayeni..
Gerçi bende erken yatıyorum..Gossip Girl var onu seyredeceğim bu akşam..Pilatesimide yaptımmıkaydirigubbakcemile2..
Ama girerim nete..senide beklerim yavrum..

kızlar günaydın,amin darısı hepinizin başına inş.bu arada nehircim takma kafana 2 sene önce bayramda 50 ytl kaybettim,herhalde cebime koydum sandım ama yere düştü,yani tamamiyle benm dalgınlığım.benmde ilk önce içime bir oturdu sonra geçti :)aslında alan kadında farkedip geri getirebilirdi parayı,çünkü bazen benimde oluyor fazla para veriyorlar gidip geri veriyorum,hayatta en çok koktuğum şey haram para yemektir,ama tabiki herkes biz değil..

Hiç sorma yaa konu para olunca insan hemen boşveremiyor..İçine oturuyor..
Ama genede benimde aklımı karıştıran nasıl alıyorlar nasıl..
Allah korkusu olmayınca onlar için farketmiyor tabi..
Neyse kimsenin başına gelmez inşallah bir daha..

ben açım ve cnm herseyı ıstıyo kahvaltı ettımm ama yarım ekmek yedım gene acıktımm ve ınanılmaz yemek yapmak ve yenı tatlar keşfetmek gecıyo ıcımden

amin canm ya vallahi allah hepimizi korusun,yanımda biber gazı taşıyorum ama ne kadar kullanılabilir tartışılır,allah kullanmak nasip etmesin zaten.off kızlar bugün nişanlım sınava gitti,tel.da şu an kapalı,kafayı yiyicem.,gerçi bugn açıklanmıycak ama hani nasıl oldu falan merak ediyorum.dün gece 1.30 da tuzlaya gitti,sonra sa gece 3 te bi konuştuk,7,30 da msj attı birliğe giriyorum diye,sonra bidaha hbr yok :(

ben açım ve cnm herseyı ıstıyo kahvaltı ettımm ama yarım ekmek yedım gene acıktımm ve ınanılmaz yemek yapmak ve yenı tatlar keşfetmek gecıyo ıcımden

Çüşş böcük yarım ekmek mi yedin:1shok:..Boşanda semerini ye kızım..
Kilo alırsın bak, sevgülün geldiğinde tanıyamaz hee.:oklava:.

Hıh ben yeni tarifler yapıyorum maşallah çok güzel oluyorlar..Ama tebi ben hamur işi yapıyorum, yemek değil..
Bir browni yaptım mmmm...cokacimcoook çok güzel oldu..
Onun için ne saf kakaolar aradım ben..Kalıp bitter çikolatalar..Ama çok güzel oldu..Olsada yesek dimi kızlar..

He bu arada f... olayı nooldu böcük..enişteye sordun mı bakam?? merak ettim??
Lady ne sınavıydı canım bu..Ne sınavı olursa olsun inşallah geçe sınavdan canıma.s

canım öyle önemli bir sınav değil,geçme diye bişey yok zaten güya o sınava göre uzun dönem kısa dönem belli olcak işte,ama hepsi formalite tabi,neyse kızlar ben çıkıyorum,bugün kankama gidicem,derteleşirm vakit geçer yoksa evde oturursam kafayı yerim,görüşürüz yine..

Çüşş böcük yarım ekmek mi yedin:1shok:..Boşanda semerini ye kızım..
Kilo alırsın bak, sevgülün geldiğinde tanıyamaz hee.:oklava:.

Hıh ben yeni tarifler yapıyorum maşallah çok güzel oluyorlar..Ama tebi ben hamur işi yapıyorum, yemek değil..
Bir browni yaptım mmmm...cokacimcoook çok güzel oldu..
Onun için ne saf kakaolar aradım ben..Kalıp bitter çikolatalar..Ama çok güzel oldu..Olsada yesek dimi kızlar..

He bu arada f... olayı nooldu böcük..enişteye sordun mı bakam?? merak ettim??
Lady ne sınavıydı canım bu..Ne sınavı olursa olsun inşallah geçe sınavdan canıma.s

cok kıbarsınkaydirigubbakcemile3 ay yemekten geldım ohh be doydum ama bı corba ekmek yerım bol bol sevmedım yemek vardı gene ama şükür doydum en sevdığım şey yemek yapmak ya cok sevyom

mınılya kampnya başlamıs kız gordun mu ceyıs bölumunde anladın sen onu:jeyyar:
aybuer h geldın

Back