kız söledım ya dernekte dıe ben sana yazarım adresı gelcen mı?
sana dıyomkı nrd dernekte nan ben semt olarak sordum sonunda anladın dedın bılmem söz vermeyım belkm gelırm sen bana yaz genede nan pekı ne dycem ıcerı gırerken ben böcuk dersem tanrlar mıCADIARZU
nehır hemen kabul et kızım bıda bulaman dıyım ben saa:1closedeyes: öle beklemeklen olmaz ıcraat lazım bende kımler geldıde ıstemedım ama askıma asıkım ondan :asigim: aman sen evlende sıra baa gelsın apla
Nişan evde evde masraf yapmayın bakiiim.kaydirigubbakcemile.Kriz var dimi:mymeka:
He ne diyordum ben:roflol:
Bugün öğlen ananeme gittim öğlen yemeğine. Onlarda mevlüte gideceklermiş. Beraber gidecekleri bi insanda gelmiş..Bilmem kimin komşusu..Bana bir baktı bir baktı..
Ben mutfağa geçtim..bi fısıldaşma başladı. Sonra yengem yanıma geldi.Seni çok beğenmiş, bilmem nesinin oğluna istiyo diye..İşi varmış arabası varmış, evi varmış 26-27 yaşlarındaymış, evet dersem hemen gelirlermiş:roflol:
Yengemde diyo bak diyo kadın buraya ilk defa geliyo rastlaştınız belkide nasiptir..
Dedim yenge iyi misin:roflol:
Kısmetlerim bu ara son gaz devem ediyor..Ben hepücüğüne hayır:1no2:
Yaa işte bölee...
kız mesaideyim önce okudum şöyle bir neler olmuş diye sonra yazdım ancaaaaa :)
gunaydın yawru kuşlarımm
tükkanı ben açım napım mınılya hanımm cok tembel:jeyyar: yaa öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppp maça :hooray: hadı bjk yen şu ezıklerı:roflol:
hiçç kusura bakmayın fenerbahçe havada karada alır bu maçı :)))))))))))
mazinde bir tarih yatar yaşa fenerbahçe!!!!
hiçç kusura bakmayın fenerbahçe havada karada alır bu maçı :)))))))))))
mazinde bir tarih yatar yaşa fenerbahçe!!!!
günaydınlar balımm
cnm ya sabah sabah teklıf hazırlıodum dun bır ceyız tükanına gırdım ketıl alcaktım tüh yanı benım kartım asya nın old ıcın taksıt yapamadım normalde pesın alırdım ama nısan var malum fazla bısey alamıom o yuzden..
arzumun ketılı celık böle 80 ytl ıdı fıyatı sızce nasıl ıyımı?
bıde kmr teklıf ettım burda varmı dedım yok dedı bızde teklıf alıoduk dedı aldım kartını 8 kmr ıcın sabah teklıf verdım..ne kızım ama her gıttım yere bısey satmaya calısıom satıcı dedıgın ben gıbı olmalı...sengözlerimebaksanab
bellıkı anlamıyon hıç spordan adın f5lı sadece bız sıze esık dıyok :roflol: gecmıs tarıhe bı bak cnm ıstersn kım en cok yenmıs bız gs deılızkı neysem aksama goruscez senlen top yuvarlaktır nere gtce bellı olmaz ama sampıyon bu yıl bızız:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?