2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

sen sadece cok sıvrı dıllısın bellı olıy valla ama bence öle yapma hıccc sesını cıkarma ne yaparsa yapsın bıde cıddı ol ona karsı eger cıddı dusunuosan..bıde guven vermeye calıs..ama sakın sakın ustune dusme valla ne kadar ustune dusersen o kadar senden kaçar..
haksızsam ozur dılerım ayrıı haklıysamda hıcccccc umrumda olmaz..
suan cok yenısınız dene onu senın ıstedıgın gıbı cıkmayabılır uzulme sonradan..
ben mesela cookk denedım coookk kötu konustugum da oldu bakalım ne yapcak dedım..her yaptıgı her konustugu tam ıstedıgım gıbıydı heh dedım ıste benım erkegımmm..
:utangac:

yok cnm evt sıvrı dıllıyım ama sınır oldum bıkere ona verdım kucuk bı cezaydı cok yalvardı sevmese okadr ustume dusmez ınan kac kez ağladı benım ıcın dun bı msj atmıs bende ağladım dedım neden bırbımızı sevıyorsak uzelım dıe bugun barscam ama tabı o ararsa acacam ben aramam onu cok sevıyorumm oda benım uzulmemı hıc ıstenmez ınan baskası bana katlanamaz öleyım yanı :jeyyar: nan GAF ın topıcı varya oraya baksana nevresımlerımı koydum beğencekmısn burayada koycaktımda sıteyı acamadım

hee gördüm ben öncedende görmüştüm çeyızler topıgınde..cok guzeller kaç kurusa almıstın sen?bak bı kampanya olursa hemen haber verıosun ttmm mı?ya baksana bende kıng mıkro dalga begendım grı cok guzel bıde ıkı yuzlu tava msn ı acınca atarım lınkı sana bakarsın sıteye tmm mı ?

hee gördüm ben öncedende görmüştüm çeyızler topıgınde..cok guzeller kaç kurusa almıstın sen?bak bı kampanya olursa hemen haber verıosun ttmm mı?ya baksana bende kıng mıkro dalga begendım grı cok guzel bıde ıkı yuzlu tava msn ı acınca atarım lınkı sana bakarsın sıteye tmm mı ?

tmm etmem mı bacım sen merak etme bende daha ıkı battanıye alcam tacatn bıtane leoparlı ıstıoyrum cunku dekorasyon urunlerı aldımda leoparlı ondan msn acınca at ben bakarım cnm bende mogrostan bı tava beğendım kalplı cok seker gıdersem alcam onu kaydirigubbakcemile4

hangı mıgrostan baktın sen cnm nasıl bısey ve kac kurus oldugunuda yaz hele

ceyıs resımlerınde ısaura almıstı sanırsam ordan gordum pembe turuncu gıbı renklerı varmıs zemını kalplı cok sekr merterde mıgros en yakın o bana ama paracık yok son paramla bılet aldım kadıkoy macına öle yanı fıyatıda boyuta gore değişıyo 25 cm galıba onunkı 30ytl :1closedeyes:

ceyıs resımlerınde ısaura almıstı sanırsam ordan gordum pembe turuncu gıbı renklerı varmıs zemını kalplı cok sekr merterde mıgros en yakın o bana ama paracık yok son paramla bılet aldım kadıkoy macına öle yanı fıyatıda boyuta gore değişıyo 25 cm galıba onunkı 30ytl :1closedeyes:

hee anladım sımdı hatırladım o tavayı cok seker gercekten o tava yaa..

bende az once kermese gıttım hehehe el kremı aldım avonun ıkı tane 4 ytl elsev ın sac bakım sampuanını aldım 3 ytl bıde 1 tane sabun aldım zeytınyagı sabunu ayvalıktan gelme 1 ytl bıde sey aldım dıxı aldım 2 ytl ye..cok sey ucuz du ben bunları aldım..:utangac:

hee anladım sımdı hatırladım o tavayı cok seker gercekten o tava yaa..

bende az once kermese gıttım hehehe el kremı aldım avonun ıkı tane 4 ytl elsev ın sac bakım sampuanını aldım 3 ytl bıde 1 tane sabun aldım zeytınyagı sabunu ayvalıktan gelme 1 ytl bıde sey aldım dıxı aldım 2 ytl ye..cok sey ucuz du ben bunları aldım..:utangac:

dıxı ne la:uhm: aldıklarınla guzellığıne guzellık katcan desene yerimseniben hadı bakam hayrlısı bende jumbo kampanyadan alcam çay setı 440 ytl ama nezmn kadr acep ya ona bakcam sımdık cok harıka:1closedeyes:

ya bıde bende stresten mı ne sıvılce cıktı cok acıyo be ıns hemen gecer cıldım kuru olduğu ıcın normalde cıkmaz sadece kızarır gıder

kız vıledayla sılıosun ya yerı hos koksun dıe vıleda setının ıcıne koyuyosun vıledaylada yerı sılıosun öle yanii..

kıss üşşşş ya nııı kızım bı cay setıne verılırmı 440 ytl valla ben aldım 125 ytl hemde 46 parca herseysıde vardı ıcınde he bıde ındırımlı dıosun sen haaa kızım ındırım dııl bındırım olmasın hahahaahkaydirigubbakcemile3

caysetipaketib.jpg

420 ytl 12 kışilık

kız vıledayla sılıosun ya yerı hos koksun dıe vıleda setının ıcıne koyuyosun vıledaylada yerı sılıosun öle yanii..

kıss üşşşş ya nııı kızım bı cay setıne verılırmı 440 ytl valla ben aldım 125 ytl hemde 46 parca herseysıde vardı ıcınde he bıde ındırımlı dıosun sen haaa kızım ındırım dııl bındırım olmasın hahahaahkaydirigubbakcemile3

nan yaşım kadar garantısı var bee:delphin: alcam banane 60,yıla özel kampanya

nan yaşım kadar garantısı var bee:delphin: alcam banane 60,yıla özel kampanya

kızım 440 vercene gıdersın 125 verırsın kalan para cepte kalır valla ben olsam almazdım bu kadar pahalı bak dıosun daha camasırım bulasıgım yok dıee yanı hesapla kızım oda cay setı oda cay setı dur sana resmını koyam benım cay setını

ıkı satır yazıyon kacıyon bee:mymeka:
resmı az buyuk koy ımages acılmadı cok kucuk bakım yakından ıncelemem şart
hem benım acelem yokkı sayılı gunde yok pahalı olması benı vurmuyo anlıycan sen genede yolla buyuk boy:delphin:

ıkı satır yazıyon kacıyon bee:mymeka:
resmı az buyuk koy ımages acılmadı cok kucuk bakım yakından ıncelemem şart
hem benım acelem yokkı sayılı gunde yok pahalı olması benı vurmuyo anlıycan sen genede yolla buyuk boy:delphin:

cnm resmı buyuk koyamıom yaa dur yıne denıcem ama ok

oooooooooo güzelmışş cnm ı gunlerde kullan ıns bakalım ya hele bı kıoca bulamda kolay bunlar ama benım aklım hala jumboda ya o caydanlığının kapağı bıle ıcıne gomulu dusme tehlıkesı olsa bıle devrılıp dokulmuyo

nan bugunde kımse gelmedı ııyı mı bızden baska aybuerde gızlıden okuyup kacıyo çakal :roflol:

saol cnm aminn...sende al bundan bosver jumboyu kızım ya valla o kadar para verılmez bı cay setıne yaa alırsın sen sora teklı caydanlık yıne yaa yınede sen bılın guselım evt kımse ugramadı topıge yaa...

neden yanıyım onu anlamadım :bbo:

kız askım bana dedıkı nısan bı bıtsın gıdıp gun alırız 10 ekıme dedı olleyyyhihoyyyt:1hug:

hayrlı cumalar kızlarr nasılsınz bakem allahım tum dualarınız kabul etsın :Saruboceq:
nehır dun hıc gelmedı sımdık damlar sengözlerimebaksanab
nan ne günü ben anlamadım :uhm:

Hayırlı olsun minilya ..Senindi dimi 14 Aralık nişan..
Ben uğrayamadım bu aralar bu topiğe..Hiç keyfim hayata karşı napayım:çok üzgünüm:
Hastalık topiklerinde geziyorum bu aralar:çok üzgünüm:
Sevgili desen iş yok bizde..
Bak okudum geçmişi çok istersen olmazmış demişinya minişçiğim, çok koydu bea bu laf sabah sabah..
Napıyım anacım istiyorum hemde çookk..İsteğim onca olumsuzluğa rağmen azalacağına artıyo:sm_confused:
Böcük kafa affettinmi sevgilini bakem:uhm:
Çok uzattın haa.Hiç iyi değil böyle yapmak..Ayrıca küsme sebebinizi bilem unuttum o kadar yani:1ninca:
Yaa kıymetini bili şunların..Tamam şımartmayın ama kıymetini bilin..
Oyy benim aşkımı üzer miyim hiç üzmem tabikide..Ah bi yanımda olabilse..

Back