2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy kızlar aynı seyı ıkı kere yazmısım degusturüümm dedım...eee nerdesınız bakem gıttınız mı yohsam

Son düzenleme:
kız söledım ya dernekte dıe ben sana yazarım adresı gelcen mı?

sana dıyomkı nrd dernekte nan ben semt olarak sordum sonunda anladın dedın bılmem söz vermeyım belkm gelırm sen bana yaz genede nan pekı ne dycem ıcerı gırerken ben böcuk dersem tanrlar mıCADIARZU

nehır hemen kabul et kızım bıda bulaman dıyım ben saa:1closedeyes: öle beklemeklen olmaz ıcraat lazım bende kımler geldıde ıstemedım ama askıma asıkım ondan :asigim: aman sen evlende sıra baa gelsın apla

sana dıyomkı nrd dernekte nan ben semt olarak sordum sonunda anladın dedın bılmem söz vermeyım belkm gelırm sen bana yaz genede nan pekı ne dycem ıcerı gırerken ben böcuk dersem tanrlar mıCADIARZU

nehır hemen kabul et kızım bıda bulaman dıyım ben saa:1closedeyes: öle beklemeklen olmaz ıcraat lazım bende kımler geldıde ıstemedım ama askıma asıkım ondan :asigim: aman sen evlende sıra baa gelsın apla

ben tanırım bak orkestra neyınde gelcek oynarız beraber yerimseniben

ayy kızlar bırakın ölelerını beahh ...öle görucu usulu evlenmeyın bence...yınede sız bılınnn anacımm

Son düzenleme:
Nişan evde evde masraf yapmayın bakiiim.kaydirigubbakcemile.Kriz var dimi:mymeka:

He ne diyordum ben:roflol:
Bugün öğlen ananeme gittim öğlen yemeğine. Onlarda mevlüte gideceklermiş. Beraber gidecekleri bi insanda gelmiş..Bilmem kimin komşusu..Bana bir baktı bir baktı..
Ben mutfağa geçtim..bi fısıldaşma başladı. Sonra yengem yanıma geldi.Seni çok beğenmiş, bilmem nesinin oğluna istiyo diye..İşi varmış arabası varmış, evi varmış 26-27 yaşlarındaymış, evet dersem hemen gelirlermiş:roflol:
Yengemde diyo bak diyo kadın buraya ilk defa geliyo rastlaştınız belkide nasiptir..
Dedim yenge iyi misin:roflol:
Kısmetlerim bu ara son gaz devem ediyor..Ben hepücüğüne hayır:1no2:
Yaa işte bölee...

kız sorma tamda krıze denk geldık ne bahtsızız yauww

[B]son arastrmalara göre görucu usulu evlılıkler daha uzun sürüyormus benden demesı ya bence burda bışeyı unutuyorlar ınsan aşk yasadığı ınsanla evlenınce bı normal yaşama donunce tabı kendısınde krılmalar oluyo ama ıllakı aşk sevgı tabıkıı

olur gelırken sıyah beneklı kırmızı bı elbıse gıycemm

the lady legend gızlıce takıp edıyo bızı:roflol:[/B]

slm kızlar,nehircim benim kayınvalidemde makedon göçmeni ama ben değilim,yani bizim hiç öyle bir problem olmadı,hakkınızda hayırlısı olsun,bu saçma fikirleri değişir inş.
kızlar pztsi başka bir orduevine bakıcaz yine inş.bu sefer daha erken bir tarihe verirler,en son gittiğimz orduevi, 31 ekim e vermişdi,şimdi 3 ekim yada 10 ekim istiyorz bakalm hayırlısı.

minilya hayırlı lsun nişanın şimdiden bol bol at göbeciklerihihoyyyt

nehir kadın hemen kestirmiş gözüne seni o arada da isteyivermiş hemen kaydirigubbakcemile3

gunaydın yawru kuşlarımmkaydirigubbakcemile4
tükkanı ben açım napım mınılya hanımm cok tembel:jeyyar: yaa öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppp maça :hooray: hadı bjk yen şu ezıklerı:roflol:

gunaydın yawru kuşlarımmkaydirigubbakcemile4
tükkanı ben açım napım mınılya hanımm cok tembel:jeyyar: yaa öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppp maça :hooray: hadı bjk yen şu ezıklerı:roflol:

günaydınlar balımm

cnm ya sabah sabah teklıf hazırlıodum dun bır ceyız tükanına gırdım ketıl alcaktım tüh yanı benım kartım asya nın old ıcın taksıt yapamadım normalde pesın alırdım ama nısan var malum fazla bısey alamıom o yuzden..
arzumun ketılı celık böle 80 ytl ıdı fıyatı sızce nasıl ıyımı?
bıde kmr teklıf ettım burda varmı dedım yok dedı bızde teklıf alıoduk dedı aldım kartını 8 kmr ıcın sabah teklıf verdım..ne kızım ama her gıttım yere bısey satmaya calısıom satıcı dedıgın ben gıbı olmalı...sengözlerimebaksanab

hiçç kusura bakmayın fenerbahçe havada karada alır bu maçı :)))))))))))
mazinde bir tarih yatar yaşa fenerbahçe!!!!

heyyy gıdım heyyy bu fb ye cok guvenmeyın yarı yolda kalırsınız haa..bende anlamıom bu fb lılerı o kadar ıddıa edıolar sonrada hava alıyolar:sm_cool:

laelaelaelaelae

hiçç kusura bakmayın fenerbahçe havada karada alır bu maçı :)))))))))))
mazinde bir tarih yatar yaşa fenerbahçe!!!!

bellıkı anlamıyon hıç spordan adın f5lı sadece bız sıze esık dıyok :roflol: gecmıs tarıhe bı bak cnm ıstersn kım en cok yenmıs bız gs deılızkı neysem aksama goruscez senlen top yuvarlaktır nere gtce bellı olmaz ama sampıyon bu yıl bızız:hooray:

günaydınlar balımm

cnm ya sabah sabah teklıf hazırlıodum dun bır ceyız tükanına gırdım ketıl alcaktım tüh yanı benım kartım asya nın old ıcın taksıt yapamadım normalde pesın alırdım ama nısan var malum fazla bısey alamıom o yuzden..
arzumun ketılı celık böle 80 ytl ıdı fıyatı sızce nasıl ıyımı?
bıde kmr teklıf ettım burda varmı dedım yok dedı bızde teklıf alıoduk dedı aldım kartını 8 kmr ıcın sabah teklıf verdım..ne kızım ama her gıttım yere bısey satmaya calısıom satıcı dedıgın ben gıbı olmalı...sengözlerimebaksanab

bu ne demek nan:uhm: sımdık sen once almadan alanlara sor bakım kalıtesını ceyıs resımlerıne resmını koy urunun orda alan ve kullanan vardı sana der cnm fıyatıda yazıyodu ben gördum bırı almıstı orda cok guzel bı görunusu var ama bırı ı deıl yazmıstı sen gene dedımı yap resmını koy yorumları okuyerimseniben

bellıkı anlamıyon hıç spordan adın f5lı sadece bız sıze esık dıyok :roflol: gecmıs tarıhe bı bak cnm ıstersn kım en cok yenmıs bız gs deılızkı neysem aksama goruscez senlen top yuvarlaktır nere gtce bellı olmaz ama sampıyon bu yıl bızız:hooray:

canm merak etme ben spordan gayet iyi anlıyorum sizede sekiztaş diyoruz biz,ayrıca fb ezik se siz nesiniz çok merak ediyorum,şampiyonluk için tutmuyoruz bu takımı,iyi günde kötü günde ölümüne fb liyiz,neyse bencede akşam görücez,yensek yenilsekte fb liyiz.her takımın taraftarı vardır,fb nin fanatiği vardır!!!

anlatmak ıstedıgımde buydu zaten top yuvarlaktır yensekte yenılsekte ölümüne gs lıyızz bızde..
tartısmak ıcın solemedım sadece cok guvenmeyın top bu sonucta bı gun yenersın dıger gun yenılırsın..

günaydın kızlar
bugün nasılsınız?

bir futbol muhabbeti almıs gitmiş ben de anlamam hiç.

ayy akşama kayınvalidemler geliyor ne yapsam kızlar ?

Back