2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hayırlı olsun minilya ..Senindi dimi 14 Aralık nişan..
Ben uğrayamadım bu aralar bu topiğe..Hiç keyfim hayata karşı napayım:çok üzgünüm:
Hastalık topiklerinde geziyorum bu aralar:çok üzgünüm:
Sevgili desen iş yok bizde..
Bak okudum geçmişi çok istersen olmazmış demişinya minişçiğim, çok koydu bea bu laf sabah sabah..
Napıyım anacım istiyorum hemde çookk..İsteğim onca olumsuzluğa rağmen azalacağına artıyo:sm_confused:
Böcük kafa affettinmi sevgilini bakem:uhm:
Çok uzattın haa.Hiç iyi değil böyle yapmak..Ayrıca küsme sebebinizi bilem unuttum o kadar yani:1ninca:
Yaa kıymetini bili şunların..Tamam şımartmayın ama kıymetini bilin..
Oyy benim aşkımı üzer miyim hiç üzmem tabikide..Ah bi yanımda olabilse..

nan sımdık senın askın yok mu orda 3 yıl neyı gösterıyo takvımdekı peki.

barıstık cnm dün affettım delıyı napım kıyamıyom ama sımarmasın hata yapmasın katlanamıyorumm sende bu kadar karamsar olma bee bızıde bırakma ılk buraya yaz ne yazcaksan tmm mı nanŞeniz

hayrlı cumalar kızlarr nasılsınz bakem allahım tum dualarınız kabul etsın :Saruboceq:
nehır dun hıc gelmedı sımdık damlar sengözlerimebaksanab
nan ne günü ben anlamadım :uhm:

Hayırlı cumalar efem sizlere..Amin Allah razı olsun seninde inşallah..
Hee bak damladım hemen..Nirden bildin kıı:1shok:
Anlamayacak ne vardı yavrum nikah gününü alacaklar..inşallah..

nan sımdık senın askın yok mu orda 3 yıl neyı gösterıyo takvımdekı peki.

barıstık cnm dün affettım delıyı napım kıyamıyom ama sımarmasın hata yapmasın katlanamıyorumm sende bu kadar karamsar olma bee bızıde bırakma ılk buraya yaz ne yazcaksan tmm mı nanŞeniz

Hee vaarr..Ama sonu evlilik olmayacak bir aşkın şeysi o..
1,5 sene önce beni görmeye bile geldiler zorla ama olmadı işte..Babası istemiyor..
Bizde bi mecburen ayrılıyoruz..bi dayanamıyor barışıyoruz..Barıştığımızdada laylaylom oluyo sanma..
Benim ailem onu çok sevdi ama onun babası beni istememekte ısrarlı..E baksana 3 sene olmuş hala ortada birşey yok..Babası evde ismimi bile ağızlarına almalarına asla müsaade etmiyor..
Sevdiğimi birtanemi zorla evlendirmeye çalıştılar..3 kere zorla kız görmeye götürdüler..
Yok yok yok..İş yok işte bizde..Çok istiyoruz ama olmuyor..

Yav kızım evlenince ne olacak..Hatalar elbet yapılır..Üzmeyin birbirinizi olsun bea..Üzülüyorum küs olduğunuzu duyunca..Neyse bak barışmışsınız..Küsmeyin bozuşmayın bir daha inşallah..

allahım sen sabır nann oğlu sevıyo babasına ne be sankı o evlencek kötükedihüso sinir oluyorum böle aılelere valla ne dıyım okadar yıl sürmüş senınkıde ben istıyorum sevıyorum desın alsın senı yaa:delphin: allahım cok zor bı durum benımkının aılesı benı görmedı ama sevmeseler herhalde bende ıstemezdım ya sonucta aılede cok onemlı ben bıde onun aılesıyle aynı mah. oturcam cok yakın anlaşamazsak yandık benımkı cok kızar aılesıne laf söyletmez evın tek oğlu ya ben annenı dınlemem bana karışamaz dedım bı kez annem zatı karışmaz sana ama yerı gelınce dınlemek zorundasın ben olmayınca yanında annem olcak dıyor :delphin:
beni boşverde sana cok üzüldum ama allahım büyüktür inş kavuşursunuz bebemŞeniz

özür dılerım cnm yanlıs konusmusum orda..
herseyı zamana bırak hıc beklemedın zaman o gelsın bulsun senı he cok uzun surelı bır ılıskın varsa ve hıc sana cıddılıkten bahsetmıosada yol ver gıtsın derım cunku ınankı bolelerı hıc ıyı cıkmıo senın ıyılıgın ıcın dıorum cunku cok örneklerını duydum

böcukcummm cnm nısandan sora dugun tarıhını 10 ekıme almayı dusunuyozzzz olleeyyyy ıns olur alırız yanı...

allahım sen sabır nann oğlu sevıyo babasına ne be sankı o evlencek kötükedihüso sinir oluyorum böle aılelere valla ne dıyım okadar yıl sürmüş senınkıde ben istıyorum sevıyorum desın alsın senı yaa:delphin: allahım cok zor bı durum benımkının aılesı benı görmedı ama sevmeseler herhalde bende ıstemezdım ya sonucta aılede cok onemlı ben bıde onun aılesıyle aynı mah. oturcam cok yakın anlaşamazsak yandık benımkı cok kızar aılesıne laf söyletmez evın tek oğlu ya ben annenı dınlemem bana karışamaz dedım bı kez annem zatı karışmaz sana ama yerı gelınce dınlemek zorundasın ben olmayınca yanında annem olcak dıyor :delphin:
beni boşverde sana cok üzüldum ama allahım büyüktür inş kavuşursunuz bebemŞeniz

Diğmi diğmi yaaa...
Bunca yıl bütün olabilecekleri konuşmadıkmı sankim konuştuk..Evden ayrılmayı başka bi şehre yerleşmeyi, evlenmeyi, yeni bir iş kurmayı düşünmedikmi..Hep düşündük az daha yapıyordukta..Ama anne baba hakkı çok büyük..Babası bir beddua etse arkamızdan sonumuz harap..
Neden istemiyor biliyor musun ben göçmen değilim diye..Onlar Makedon göçmeni ben değilim diye...senağlama
Ne kadar zor zamanlar geçirdik..Neler yaşadık daha..Ama çok şükür ki kopamıyoruz birbirimizden çok seviyoruz hala..çok aşığız birbirimize..Amaan öyle işte..Bu aralar kafam bir sürü soruyla meşgul..Kafamdan atmaya çalışıyorum hepsini..
E işte biz kavuşamıyoruz..Sizde birbirinizi üzmeyin..
Aile tabiki çok önemli..Anlaşmak çok önemli..Ama bana bir şans verselerdi beni seveceklerine çoook eminim hemde çook..Sadece bir şans verslerdi..

Doğru söylüyor sevgilin..Yeri gelecek annelik yapacak sana..Ayrı şehirlerde kendi annenden daha fazla görüp ihtiyaç duyacaksın..Hak verdim yani..
Zaten ne sen onun ailesi hakkında bişey söyle nede o seninkiler hakkında dimi ama ??

özür dılerım cnm yanlıs konusmusum orda..
herseyı zamana bırak hıc beklemedın zaman o gelsın bulsun senı he cok uzun surelı bır ılıskın varsa ve hıc sana cıddılıkten bahsetmıosada yol ver gıtsın derım cunku ınankı bolelerı hıc ıyı cıkmıo senın ıyılıgın ıcın dıorum cunku cok örneklerını duydum

böcukcummm cnm nısandan sora dugun tarıhını 10 ekıme almayı dusunuyozzzz olleeyyyy ıns olur alırız yanı...

inş nan bende gelım mı:utangac: altın takarım haa:jeyyar:

bı saat yazdım netım gıttı hepsı boşa gıttı şimdik dön başa-tatlicadiarzu-

nehır nan uzulme bee dar beynlı ınsanlar cok napakk bızde senı göz ettırek gız ordan sen yanıma gel alsana göç:roflol: allah allah neysemm takma cnm hayrlısını dıle nolursa olsun bu topıcı bırakma emıŞeniz sankım ben evlencem mı mechul ama napak umut fakirin ekmeği:delphin:

:1hug: ayy canım sağol yaa..
Öyle canım hiç kimsenin hiç bir şeyi kesin değil..
Gelin ata binmiş ya nasip demiş:roflol: komik ama öyle..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..en hayırlısı..kaydirigubbakcemile2

:1hug: ayy canım sağol yaa..
Öyle canım hiç kimsenin hiç bir şeyi kesin değil..
Gelin ata binmiş ya nasip demiş:roflol: komik ama öyle..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..en hayırlısı..kaydirigubbakcemile2

nan mınılya özel msj atmadı meraktan ölcem:kızgın:
öle valla ama bazıları olaya kesın gözuyle bakıyo ben gtcem dıe zavallılar bırgun elin oğlu oturur onu ölece baka kalır :1shok:

ben yemeğe menude tavuk pılav ve cacık varcokacimcoook

nan gel tabı hepınız davetlısınız buyuk ıhtımal fera dugun salonunda olcek ama bakalım ıste bagcılarda olcagı kesın gelırsınız artıqın..........

:1shok: bağcılar bana cok yakın nan şey etsem duyulur bende esenlerde oturuyomda:utangac:

merhabalar kızlar ben geldim .

nasılsınız?

böcük valla senden bişey kaçmıo yaa geliyorum buraya yazmaya fırsat kalmada hadi çay servisi hadi bilmem ne yazamadım :) misafir bitmedi gitti ama artık rahatladım sonunda :)

minilya ne güzel düğün tarihiniz olur inş.ben de 10 ekim falan istiyorum ama bakalım askımın kanına giricem.

nehircim her şey olacagına varor eger alnnında yazılısya sevgilin döner dolaşır bulur seni hakkınızda hayılııs olsun herkesin hakkında hayırlısı olsun ben ne aileler gördüm olmaz olmaz diyip de sonradan yumusayıp can ciğer olan inşallah sizde de öyle olur.

merhabalar kızlar ben geldim .

nasılsınız?

böcük valla senden bişey kaçmıo yaa geliyorum buraya yazmaya fırsat kalmada hadi çay servisi hadi bilmem ne yazamadım :) misafir bitmedi gitti ama artık rahatladım sonunda :)

minilya ne güzel düğün tarihiniz olur inş.ben de 10 ekim falan istiyorum ama bakalım askımın kanına giricem.

nehircim her şey olacagına varor eger alnnında yazılısya sevgilin döner dolaşır bulur seni hakkınızda hayılııs olsun herkesin hakkında hayırlısı olsun ben ne aileler gördüm olmaz olmaz diyip de sonradan yumusayıp can ciğer olan inşallah sizde de öyle olur.

kacmaz nan benden bısı ayy bende keske evde olsam ama evdekı pc kk ya gırnce yavaslıyoo:uhm: hıc bısey anlamıyom sınrlenıp cıkıyomm sen napan ev garusu ayy ev gızıkaydirigubbakcemile3

valla sekerim ev işi btmiyo ki temizlik bulaşık misafir ikramlar oo zor zor ev kızı olam iş bulmam lazım benim ama nede bu piyasada kaldım evde :kızgın:

aman ev kızı olmaktan guzel ne var bende zengın goca buldum evlenınce calısmamak ıcın :roflol:

nan mınılya senın nışan tam nerde

Nişan evde evde masraf yapmayın bakiiim.kaydirigubbakcemile.Kriz var dimi:mymeka:

He ne diyordum ben:roflol:
Bugün öğlen ananeme gittim öğlen yemeğine. Onlarda mevlüte gideceklermiş. Beraber gidecekleri bi insanda gelmiş..Bilmem kimin komşusu..Bana bir baktı bir baktı..
Ben mutfağa geçtim..bi fısıldaşma başladı. Sonra yengem yanıma geldi.Seni çok beğenmiş, bilmem nesinin oğluna istiyo diye..İşi varmış arabası varmış, evi varmış 26-27 yaşlarındaymış, evet dersem hemen gelirlermiş:roflol:
Yengemde diyo bak diyo kadın buraya ilk defa geliyo rastlaştınız belkide nasiptir..
Dedim yenge iyi misin:roflol:
Kısmetlerim bu ara son gaz devem ediyor..Ben hepücüğüne hayır:1no2:
Yaa işte bölee...

Back