2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

sevgıler hepınızı cok sevyom ben ıyıkı varsınız gacılarım benım

Son düzenleme:
gunaydın cnmŞeniz ayy allahım yardımcısı olsun mınılyamın benı cok ı anlıyoo o Şeniz ya ne bılem benımkısıde kuruntu herhal ama uymaktan zorlandım ınş ıyı bı acıklaması vardr acaba dayı kızları vardı onlar mı:uhm: cvp alım hemen sıze derm
ayy cnm sanada kıyamam:teselli: asker gdııyo cok az kalmış pekı bayramdada ızınlısın baya ı vakıt gıcerırsın artık sonrada bzımle zmnın cabucak gecer :Saruboceq: inş sağ salım kavusursunuz

cnm benım saolasın....kalp kalbe karsıymıs..

senın bu tutumun saplantı bence azcık rahat bırak hem kendını hem onu bence bole yaparsan hıc mutlu olamazsın hep kuskulu bakarsan her seye ooo..asılsız bısey ıcın böle yapman dorumu sence?
yınede benım görusum bu ben cunku cok rahat bı ınsanım bırı karsımda ayy sen nereye gırıosun sen neler yapıosun sen şölesın bölesın benı bayıyoo valla galıba ben böle oldugum ıcın senın yazdıkların karsısında bunalıorum ondan bole soluyorum fakat bu senın hayatın ve ben sızın aranızdakı ılıskıyı bılemem..yınede sen bılırsın sevgılıne nasıl davranıcagını..

cnm ceyızler kısmın gordum havlu kenarlarına bıttım zaten mavılı bır havlu kenarından benımde aynısı var bu arada bende suan havlu kenarı örnegı arıorum yakın resımlerı koyarsan cok gusel olucak ama vaktın varsa koy ısrar etmıorum o konuda okışş

çok sağol canm ,valla zaman çok çabuk geçiyor,inş.gittiğinde de bu kadar çabuk geçer zaman ,valla artık buraya girerim,zaten çalışıyorum da artık bi şekilde geçer inş.. o gittikten sonra zaten ben kendimi çeyiz a.verişine vercem,tamamlıycam herşeyimi o arada sana danışırım artık a.s

valla zmn bı su mısalı aslına bakarsan ama bazense dakıkalar saat olur ınsana:delphin: bu zmnda en ı arkdasının cok olması onlarla ılgılenmen düşün ben 15 ay bekledım ve cok uzundu gecmedı ama dönup bakınca ohoo ardındanda 2 yıl geçmıs sen ne almak ıstersenseve seve yardım ederım cnm sen merk etme sen ıst. neresınde oturuyon bu arada:uhm:

cnm benım saolasın....kalp kalbe karsıymıs..

senın bu tutumun saplantı bence azcık rahat bırak hem kendını hem onu bence bole yaparsan hıc mutlu olamazsın hep kuskulu bakarsan her seye ooo..asılsız bısey ıcın böle yapman dorumu sence?
yınede benım görusum bu ben cunku cok rahat bı ınsanım bırı karsımda ayy sen nereye gırıosun sen neler yapıosun sen şölesın bölesın benı bayıyoo valla galıba ben böle oldugum ıcın senın yazdıkların karsısında bunalıorum ondan bole soluyorum fakat bu senın hayatın ve ben sızın aranızdakı ılıskıyı bılemem..yınede sen bılırsın sevgılıne nasıl davranıcagını..

cnm ceyızler kısmın gordum havlu kenarlarına bıttım zaten mavılı bır havlu kenarından benımde aynısı var bu arada bende suan havlu kenarı örnegı arıorum yakın resımlerı koyarsan cok gusel olucak ama vaktın varsa koy ısrar etmıorum o konuda okışş

bende ısterım ınan rahat olmayı ama yapı meselesı valla ondan bı cvp alamadığım surece olamam herhal-tatlicadiarzu- tmm cnm evde ceker koyarım ınş sımdı kldrdım ve işteyım

Tabi tabi yakından koy resimlerini :))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Minilya canım sonuna kadar heycanlan yaşa heyecanını..Bi daha aynı zamanları tekrar yaşayamacaksın..Düğün telaşın olacak ama o çok başka bir heyecan olacak..Herşeyin yeri aynı yani..
Ay canım ya az kaldı diyince bende bi heyecanlandım..İnşallah mükemmel, sorunsuz, huzurlu ve çok mutlu bir akşam olur..İnşallah önceside sonrasıda öyle olur ..

Lady cim ayy kıyamam sana asker mi bekleyeceksin..Aman az nasıl olsa boşver...Çok çok özlersiniz birbirinizi işte ne güzel..ARaya hasretlik girmesi iyidir.Birbirinizin kıymetini anlarsınız..Nasıl olsa inşallah kavuşacaksınız..
Gününüzü gün edin ama sakın giderayak birbirinizi üzmeyin..

Böcük teknolojiden NEFRET EDİYORUM..f...hiç sevmiyorum..İnşallah bigün benimkininde bir gün üyeliği olmaz oraya..
Vardır açıklaması yada "arkadaşıdır"...İşte bunu hiç ama hiç sevmem..Ama açıklamasını merak ediyorum..Az hasarla atlatın lütfen..

cnm benım ınsss sızınde cıddı bıseyler olur yaa hıc bır gelısme yokmu ne dıo senınkı mesela ılıskınız hakkında..

nehırım h geldın cnmŞeniz ınş cok tedırgın oldum bırden suan arayamıyorumda çünkü bugun yenı iş başı yaptı sorun olmasın bekleyelım hemen sıze cvp yazarım anacım merak etmen sızkaydirigubbakcemile3

bende ısterım ınan rahat olmayı ama yapı meselesı valla ondan bı cvp alamadığım surece olamam herhal-tatlicadiarzu- tmm cnm evde ceker koyarım ınş sımdı kldrdım ve işteyım

cnm bence rahat ol sen ne kadar böle takarsan sıkılır ama takma kaç ondan tabı arayı fazla acma sakında..s..yakanır derler ya hehehe

inş.minlyacım valla çok stres yaptı bende bu salon işi.

evet canım giderayak çok dikkat ediyoruz,hiç sesimizi bile yükseltmiyoruz,allah bozmasın inş.

ben beylikdüzünde oturuyorum,sen nerde oturuyorsun canm.

cnm benım ınsss sızınde cıddı bıseyler olur yaa hıc bır gelısme yokmu ne dıo senınkı mesela ılıskınız hakkında..

İnşallah hayırlısıyla olur canım..:çok üzgünüm:
Bizde konuşacak birşey yok canım be..Bekliyoruz öyle sesiz sakin..İdamı bekler gibi..
Ciddi birşey olursa muhabbetimize doyum olmaz ama şimdilik pek konuşmuyoruz..

nehırım h geldın cnmŞeniz ınş cok tedırgın oldum bırden suan arayamıyorumda çünkü bugun yenı iş başı yaptı sorun olmasın bekleyelım hemen sıze cvp yazarım anacım merak etmen sızkaydirigubbakcemile3

Yav şimdi düşündümde şimdi ortalığı karıştırmak istemem o siteyle ilgilikaydirigubbakcemile3 Boşver kızım önemli değil..Hem sanaprofilime bak demiş aferin tuttum bu olayı..Ama kayıt olmasa daha iyiydi yani..
Bu konular benim için çok stresli konular nedense anlayış pek gösteremediğim şeyler napiim.:1closedeyes:.
Yoksa haklı olsam bile kıyamam aşkıma ama..Bu konular başka..
O yüzden sende benim gibi olma..Saçma sapan gereksiz stresler yapma kendine..

inş.minlyacım valla çok stres yaptı bende bu salon işi.

evet canım giderayak çok dikkat ediyoruz,hiç sesimizi bile yükseltmiyoruz,allah bozmasın inş.

ben beylikdüzünde oturuyorum,sen nerde oturuyorsun canm.

cnm bak benımde sanırım 10 ekım olcak heralde buyuk ıhtımal nısandan sora salonu tutcaz bız..asıl stres ev tadılatı baslayınca baslıcak ve asıl stres nısan suan nısan bıtsın de bı artıq gerısıde gelıcek ınss..
dun aksam nısanlıgımı gıydım perılıceler gıbıydım valla cok begendı..şey ıstıorum aksam bır yer egıdıp eglenmek sora taksım meydanında dolasmak ıstıorummm ahh ahhh...:asigim:

canım bizde evi yaptırcaz daha biliyorsun ama o kadar çok kafama takmıyorum,çünkü ev belli yani,az çok herşeyin kararını da verdik hangi renk hangi model yapıcağımızı,o yzden düşünmyorum fazla.neyse canlarım ben kaçıyorum şimdi,hazırlanıyım,sonra kızmasın benimki,akşama güzel haberlerle gelirim inş.öptüm hepinizi...

canım bizde evi yaptırcaz daha biliyorsun ama o kadar çok kafama takmıyorum,çünkü ev belli yani,az çok herşeyin kararını da verdik hangi renk hangi model yapıcağımızı,o yzden düşünmyorum fazla.neyse canlarım ben kaçıyorum şimdi,hazırlanıyım,sonra kızmasın benimki,akşama güzel haberlerle gelirim inş.öptüm hepinizi...

tmm cnmcım sen cık..aksama ıyı haberlerle dön tmm mı ? Şeniz

geldım geldım patron varda cabuk yazamadım cnm
nehır valla yapı meselesı keske cok rahat bı ınsan olsaydım

mınılya ne kacrdım nan anlat cabıhhh:)
lady gıttı ohh yerınde olmak vardı ama ben askımı nısan ayına kadar goremıycem:::::(

geldım geldım patron varda cabuk yazamadım cnm
nehır valla yapı meselesı keske cok rahat bı ınsan olsaydım

mınılya ne kacrdım nan anlat cabıhhh:)
lady gıttı ohh yerınde olmak vardı ama ben askımı nısan ayına kadar goremıycem:::::(

Öyle canım benim dememle olmaz tebikide..
Siz nasıl tanıştınız yahu?? 2 aydırda görmemiştin, nisana kadarda görmeyeceksin??
Gerçi sen görüşmeden olmaz diyenlere aldırma sakın..gayette güzel olur..Siz sevin birbirinizi yeterki..

Öyle canım benim dememle olmaz tebikide..
Siz nasıl tanıştınız yahu?? 2 aydırda görmemiştin, nisana kadarda görmeyeceksin??
Gerçi sen görüşmeden olmaz diyenlere aldırma sakın..gayette güzel olur..Siz sevin birbirinizi yeterki..

nan anlatmadım mı du anlatam bız sımdık bjk çarsı grubundayık:dilcikar: ordan bu arada gelıyo ıst dakı maclara ama suan daha bugun yenı işe başladı o yuzden gelmedı kredı kartı borcu var az onu ödeyıp gelcek anca nısan dıyo ama bellı de olmas:1rolleyes: yanı öle ıkımızn ortak aşkı bjk ama ıkımızın buyuk aşkı kendımız:asigim: ama görenler evlenıyoda noluyo arad bı görmek ıyıdr özlem oluyo kıymet oluyo

Hımm anladım..bjk ilginç..Nasip kısmet diyelim biz buna..
He yazık paradan sebep yani gelemiyor..Olsun kız o ayarlayıp bir yolunu bulup gelir merak etme..
Senin olduğunu bil arada görmekte yeter..Tabi şimdilik mecburiyetten..
Sonra çok görmek isteriz dimi böcük..
İşide hayırlı olsun bu arada..

Hımm anladım..bjk ilginç..Nasip kısmet diyelim biz buna..
He yazık paradan sebep yani gelemiyor..Olsun kız o ayarlayıp bir yolunu bulup gelir merak etme..
Senin olduğunu bil arada görmekte yeter..Tabi şimdilik mecburiyetten..
Sonra çok görmek isteriz dimi böcük..
İşide hayırlı olsun bu arada..

ben bı dıyemedım hayrlı olsun dıe açmadı telı herhal ılk gun ya bende sıkmak ıstemıyorum yerimseniben tabı cnm zaten nışan olursakı ınş:Saruboceq: ben işimi bırakcam ve aılem niğdede olduğu için oda kayserıde yanı 1 saatlık yol orda kalcam zaten nışandan sonra düğünde bı kac ayda olurmuş o yuzden daha yakın olcam tabı 1 ay kala ıst gelıp ceyısı tamamlamak kaydyla:sm_confused:

ben bı dıyemedım hayrlı olsun dıe açmadı telı herhal ılk gun ya bende sıkmak ıstemıyorum yerimseniben tabı cnm zaten nışan olursakı ınş:Saruboceq: ben işimi bırakcam ve aılem niğdede olduğu için oda kayserıde yanı 1 saatlık yol orda kalcam zaten nışandan sonra düğünde bı kac ayda olurmuş o yuzden daha yakın olcam tabı 1 ay kala ıst gelıp ceyısı tamamlamak kaydyla:sm_confused:

Hımm güzel plan..
Allah gerçekleştirmeyi nasip etsin canım..Kız işi bırakınca neylen tamamlayacaksın çeyüzlerini..İnşallah bir an önce hayırlısıyla nişanlanırsınız canım..

Hımm güzel plan..
Allah gerçekleştirmeyi nasip etsin canım..Kız işi bırakınca neylen tamamlayacaksın çeyüzlerini..İnşallah bir an önce hayırlısıyla nişanlanırsınız canım..

nışana daha cok var cnm 2009 sonbahar bıle olur allahtan bışey cıkmazsa ozmna kadr benım pek bışeyım kalmaz sen merak etme zaten nısan mayıs gıbı dantellerımı sardrcam sonra eksıklerımın en küçük ayrıntısına kadar lsıtemde var alcam :jeyyar: sonra para bırıktrıp beyaz eşyalarımın hepsını alcm ve yatak odamıda tabıkı :Saruboceq: zaten onun evi kurulu artık kalan bı eksık olursa o alır herhaldekı bana böle dedı kendı çalışma dıe:kahve:onun bı yapacağı düğün var okadar zatı evın tek oğlu yaparlar herhal bız bırbırımızı daha ı tanımak ıstedığımız için ılerı tarıhe atıyoruz

Back