2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nan bıze sekıztaş dıyen sız hakemlere az para verınde ı bı futbolcu alınyoksa küme yolu gorunuyo bızm sekız gol yedığımız mactan önce dunyada kımsenın devıremedığı lıverpolu ınonude gömduk ve dunyanın en guzel en yuksek sesını dunyaya duyurduk rekorlar kıtabına gırdık anaıcm bız kavgacı deılık f5lıler asabı ve bjk hep tezaruhatlarını çalıyoo uretken olun az anacım valla bjk ölede ölcem allah sana baska dert vermesın ÖNCE BIZ VARDIK1903

günaydın kızlar
bugün nasılsınız?

bir futbol muhabbeti almıs gitmiş ben de anlamam hiç.

ayy akşama kayınvalidemler geliyor ne yapsam kızlar ?

yemek olarak mı :uhm:

nan lady herzmn arkdasım ama ben cok fanatığım hayatımda hıc f5lı arkdasım olmadı kaydirigubbakcemile3 ayy cok heyecanlıyım valla

neysem nan konuya donekk ceza alcezzşakkıdı

pudınglı pasta yap cok basıt ve harıka oluyo bak yemek bölumunde kadınlar yapmış resımlerını ekleyerek o bölume bı bak cnm

Naber kızlar..Ne iş bugün 11 de bırakmışsınız muhabbeti..Ben dün akşam hiç giremedim..Bugün misafir vardı bizde çok yorgunum çooook..
Mmm..cokacimcoook neler yaptım neleeerr...Na hamarat oldum yaa...
Neyse atlattık bakalım..Ama çook yorgunum her tarafım ağrıyor..Misafirler gittikten sonra yattım, 1 saat önce kalktım.ayy hiç dinlenemedim yaw..
Öyle işte kızlar..
Aybuerinde kayınvalideleri gelecekmiş Allah kolaylık versin canım..İnşallah güzel bir akşam olur..
Bu arada kızzlar yaşasın Fenerbahçe:lepi:
Ama ne yalan söylim aşkım Beşiktaşlı olduğu içinde zaafım var beşiktaşa:utangac:

gunaydın kızlarkaydirigubbakcemile4 allahım nehır senı parçalarım haa gece bıle uymadım olm nan cok sinirlıyım cokkk mac hakkında bsey denmesın valla kalp kırabılır okadr yanı ser.... hakemı satın almıslardı resmen ben buraya bıda macı tasımayım nasılsa çarsıda rahatız ıstedığımızı yazıyoz cızıyoz konusuyoruz:kahve:

mınılyam nerdesınn sen anacım pazr gunum ınankı zehır ya hıc bu kadar sinirlı olmamıstım askımla bıle konusmadım oda cok sinirlıydıkötükedihüso

gunaydın kızlarkaydirigubbakcemile4 allahım nehır senı parçalarım haa gece bıle uymadım olm nan cok sinirlıyım cokkk mac hakkında bsey denmesın valla kalp kırabılır okadr yanı ser.... hakemı satın almıslardı resmen ben buraya bıda macı tasımayım nasılsa çarsıda rahatız ıstedığımızı yazıyoz cızıyoz konusuyoruz:kahve:

mınılyam nerdesınn sen anacım pazr gunum ınankı zehır ya hıc bu kadar sinirlı olmamıstım askımla bıle konusmadım oda cok sinirlıydıkötükedihüso

fanatik böcük işte nolcak :1closedeyes:

fanatik böcük işte nolcak :1closedeyes:

evde yalnızım anam nışana gıttı babam fırarda 3 gundur annemle küsler ama cok komıkler allahım masada ona de(anneme) şunu versın bunu uzatsın sankı annem duymuyo :roflol: annem dıo (babama) ona de şunu alsın bunu alsın arada kaldım a..satım-tatlicadiarzu- suan kımse yok evde yalnız radyo dınlıyom cok romantık:asigim:

ayyyyy kıyamam sana ben yaaa güldüm annennin babanın olayına arada kalan böcüşümŞeniz
en iyisini yapıyon böcügüm müzik dinle sende

ayyyyy kıyamam sana ben yaaa güldüm annennin babanın olayına arada kalan böcüşümŞeniz
en iyisini yapıyon böcügüm müzik dinle sende

ayy ondanda sıkıldım valla askımı her gecen gün daha cok özluyorum 2 ay 20 gundr dokunamadım ve daha cok var gelmesıne:çok üzgünüm: keske yanımda olsa askım bazılarının yanında ama kıymet bılen yok:çok üzgünüm:

günaydınlarrr geldım anacım geldım ama bıraz gec geldım galıba yaaa mac benımde moralımı bozdu o maç ıcın besıktaslıydım sonucta kardes takımız deell mı?

hafta sonu benımde kosusturmaca gectı nısan yaklasıo malummm benı bır heyecan stres aldı gıdıoo valla...
ıns bu haftada hayırlısıyla bıter..

günaydınlarrr geldım anacım geldım ama bıraz gec geldım galıba yaaa mac benımde moralımı bozdu o maç ıcın besıktaslıydım sonucta kardes takımız deell mı?

hafta sonu benımde kosusturmaca gectı nısan yaklasıo malummm benı bır heyecan stres aldı gıdıoo valla...
ıns bu haftada hayırlısıyla bıter..

ayy senın gıbı bende heyecan yapıyom nan sen böle dedıkce bana noluyosakaydirigubbakcemile3 bende dun evden dısarı cıkmadım bırazda moralım bozuldu benımkı bı yere uye olmuş banada maıl atmıs profılıme bak dıe anladın herhal f.ıle baslayan sıte hanı:jeyyar: neyse ben uye olmadığım için bakamadım ama ark baktı 4 tane kız ismı var bı tanesı ablası ama diğerlerı kım cok kafama taktım aradımda suan işte acamıyo telı delırmek uzereyım:delphin:

günaydın kızlar,ben malum çok mutluyum maçtan dolayı,ama bencede artık konuşmayalım bu konuları,biz konumuza dönelim,ben bu hfta izinliyim:)) aşkımla hergün birlkte vakit geçircez,biliyorsunuz ki bugünden itibaren asker : ( ama 12 gün sonra gidicek,bugn aşkımla yer bakmaya gidicez,hayırlısı olsun bizim için.

minilyacım valla nişanda zor ya çok iyi biliyorum benmde stresten midem ağrıyordu,ama bunlar tatlı heyecanlar ne kadar stresli de olsa çok güzel şeyler.hayırlısıyla o gün bi gelsin,günün nasıl geçtiğini hiç anlamıycaksın.

ayy senın gıbı bende heyecan yapıyom nan sen böle dedıkce bana noluyosakaydirigubbakcemile3 bende dun evden dısarı cıkmadım bırazda moralım bozuldu benımkı bı yere uye olmuş banada maıl atmıs profılıme bak dıe anladın herhal f.ıle baslayan sıte hanı:jeyyar: neyse ben uye olmadığım için bakamadım ama ark baktı 4 tane kız ismı var bı tanesı ablası ama diğerlerı kım cok kafama taktım aradımda suan işte acamıyo telı delırmek uzereyım:delphin:

canm arkadaşlarıdır ya kim olcak,tabi haklısın sen yinede sor ama kesin mantıklı bir açıklaması vardır,olmasa sana neden profilime gir bak desin,bi çekincesi yok yani,takma kafana.yerimseniben

canm arkadaşlarıdır ya kim olcak,tabi haklısın sen yinede sor ama kesin mantıklı bir açıklaması vardır,olmasa sana neden profilime gir bak desin,bi çekincesi yok yani,takma kafana.yerimseniben

gunaydın cnmŞeniz ayy allahım yardımcısı olsun mınılyamın benı cok ı anlıyoo o Şeniz ya ne bılem benımkısıde kuruntu herhal ama uymaktan zorlandım ınş ıyı bı acıklaması vardr acaba dayı kızları vardı onlar mı:uhm: cvp alım hemen sıze derm
ayy cnm sanada kıyamam:teselli: asker gdııyo cok az kalmış pekı bayramdada ızınlısın baya ı vakıt gıcerırsın artık sonrada bzımle zmnın cabucak gecer :Saruboceq: inş sağ salım kavusursunuz

canım bosver takma ya herkes oraya üye bızımkı de üye gırıo felan ben sıfresını bılıom bakıom gırıom ama takmıom bu tarz seylere sende takılma bosver..
bu gıbı seylerden dolayı ne sen üzül kafana tak nede onu bunalt sende sıkılma onuda sıkma zaten senı sevıosa kırk guzelde gelse sana yamuk yapmaz..

Son düzenleme:
gunaydın cnmŞeniz ayy allahım yardımcısı olsun mınılyamın benı cok ı anlıyoo o Şeniz ya ne bılem benımkısıde kuruntu herhal ama uymaktan zorlandım ınş ıyı bı acıklaması vardr acaba dayı kızları vardı onlar mı:uhm: cvp alım hemen sıze derm
ayy cnm sanada kıyamam:teselli: asker gdııyo cok az kalmış pekı bayramdada ızınlısın baya ı vakıt gıcerırsın artık sonrada bzımle zmnın cabucak gecer :Saruboceq: inş sağ salım kavusursunuz

çok sağol canm ,valla zaman çok çabuk geçiyor,inş.gittiğinde de bu kadar çabuk geçer zaman ,valla artık buraya girerim,zaten çalışıyorum da artık bi şekilde geçer inş.. o gittikten sonra zaten ben kendimi çeyiz a.verişine vercem,tamamlıycam herşeyimi o arada sana danışırım artık a.s

günaydın kızlar,ben malum çok mutluyum maçtan dolayı,ama bencede artık konuşmayalım bu konuları,biz konumuza dönelim,ben bu hfta izinliyim:)) aşkımla hergün birlkte vakit geçircez,biliyorsunuz ki bugünden itibaren asker : ( ama 12 gün sonra gidicek,bugn aşkımla yer bakmaya gidicez,hayırlısı olsun bizim için.

minilyacım valla nişanda zor ya çok iyi biliyorum benmde stresten midem ağrıyordu,ama bunlar tatlı heyecanlar ne kadar stresli de olsa çok güzel şeyler.hayırlısıyla o gün bi gelsin,günün nasıl geçtiğini hiç anlamıycaksın.

aynen öle cnm napcam ne etcem nasıl olcak beynımı kemırıo bu sorular ıns hayırlısıyla olur bıter..
ohh bu hafta ızınlısın demek ne guzel ne gusell sızde su dugun salonunu hayırlısıyla tutarsınız ıns.. cnm ..

Günaydın kızlar..
Minilya canım sonuna kadar heycanlan yaşa heyecanını..Bi daha aynı zamanları tekrar yaşayamacaksın..Düğün telaşın olacak ama o çok başka bir heyecan olacak..Herşeyin yeri aynı yani..
Ay canım ya az kaldı diyince bende bi heyecanlandım..İnşallah mükemmel, sorunsuz, huzurlu ve çok mutlu bir akşam olur..İnşallah önceside sonrasıda öyle olur ..

Lady cim ayy kıyamam sana asker mi bekleyeceksin..Aman az nasıl olsa boşver...Çok çok özlersiniz birbirinizi işte ne güzel..ARaya hasretlik girmesi iyidir.Birbirinizin kıymetini anlarsınız..Nasıl olsa inşallah kavuşacaksınız..
Gününüzü gün edin ama sakın giderayak birbirinizi üzmeyin..

Böcük teknolojiden NEFRET EDİYORUM..f...hiç sevmiyorum..İnşallah bigün benimkininde bir gün üyeliği olmaz oraya..
Vardır açıklaması yada "arkadaşıdır"...İşte bunu hiç ama hiç sevmem..Ama açıklamasını merak ediyorum..Az hasarla atlatın lütfen..

Back