- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Hayırlı olsun minilya ..Senindi dimi 14 Aralık nişan..
Ben uğrayamadım bu aralar bu topiğe..Hiç keyfim hayata karşı napayım:çok üzgünüm:
Hastalık topiklerinde geziyorum bu aralar:çok üzgünüm:
Sevgili desen iş yok bizde..
Bak okudum geçmişi çok istersen olmazmış demişinya minişçiğim, çok koydu bea bu laf sabah sabah..
Napıyım anacım istiyorum hemde çookk..İsteğim onca olumsuzluğa rağmen azalacağına artıyo:sm_confused:
Böcük kafa affettinmi sevgilini bakem:uhm:
Çok uzattın haa.Hiç iyi değil böyle yapmak..Ayrıca küsme sebebinizi bilem unuttum o kadar yani:1ninca:
Yaa kıymetini bili şunların..Tamam şımartmayın ama kıymetini bilin..
Oyy benim aşkımı üzer miyim hiç üzmem tabikide..Ah bi yanımda olabilse..
hayrlı cumalar kızlarr nasılsınz bakem allahım tum dualarınız kabul etsın :Saruboceq:
nehır dun hıc gelmedı sımdık damlar sengözlerimebaksanab
nan ne günü ben anlamadım :uhm:
nan sımdık senın askın yok mu orda 3 yıl neyı gösterıyo takvımdekı peki.
barıstık cnm dün affettım delıyı napım kıyamıyom ama sımarmasın hata yapmasın katlanamıyorumm sende bu kadar karamsar olma bee bızıde bırakma ılk buraya yaz ne yazcaksan tmm mı nanŞeniz
allahım sen sabır nann oğlu sevıyo babasına ne be sankı o evlencek kötükedihüso sinir oluyorum böle aılelere valla ne dıyım okadar yıl sürmüş senınkıde ben istıyorum sevıyorum desın alsın senı yaaallahım cok zor bı durum benımkının aılesı benı görmedı ama sevmeseler herhalde bende ıstemezdım ya sonucta aılede cok onemlı ben bıde onun aılesıyle aynı mah. oturcam cok yakın anlaşamazsak yandık benımkı cok kızar aılesıne laf söyletmez evın tek oğlu ya ben annenı dınlemem bana karışamaz dedım bı kez annem zatı karışmaz sana ama yerı gelınce dınlemek zorundasın ben olmayınca yanında annem olcak dıyor
beni boşverde sana cok üzüldum ama allahım büyüktür inş kavuşursunuz bebemŞeniz
kızlarrr öle ıste...................................
özür dılerım cnm yanlıs konusmusum orda..
herseyı zamana bırak hıc beklemedın zaman o gelsın bulsun senı he cok uzun surelı bır ılıskın varsa ve hıc sana cıddılıkten bahsetmıosada yol ver gıtsın derım cunku ınankı bolelerı hıc ıyı cıkmıo senın ıyılıgın ıcın dıorum cunku cok örneklerını duydum
böcukcummm cnm nısandan sora dugun tarıhını 10 ekıme almayı dusunuyozzzz olleeyyyy ıns olur alırız yanı...
:1hug: ayy canım sağol yaa..
Öyle canım hiç kimsenin hiç bir şeyi kesin değil..
Gelin ata binmiş ya nasip demiş:roflol: komik ama öyle..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..en hayırlısı..kaydirigubbakcemile2
inş nan bende gelım mıaltın takarım haa:jeyyar:
nan gel tabı hepınız davetlısınız buyuk ıhtımal fera dugun salonunda olcek ama bakalım ıste bagcılarda olcagı kesın gelırsınız artıqın..........
merhabalar kızlar ben geldim .
nasılsınız?
böcük valla senden bişey kaçmıo yaa geliyorum buraya yazmaya fırsat kalmada hadi çay servisi hadi bilmem ne yazamadım :) misafir bitmedi gitti ama artık rahatladım sonunda :)
minilya ne güzel düğün tarihiniz olur inş.ben de 10 ekim falan istiyorum ama bakalım askımın kanına giricem.
nehircim her şey olacagına varor eger alnnında yazılısya sevgilin döner dolaşır bulur seni hakkınızda hayılııs olsun herkesin hakkında hayırlısı olsun ben ne aileler gördüm olmaz olmaz diyip de sonradan yumusayıp can ciğer olan inşallah sizde de öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?