Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle ama bende üniversite mezunym,onunda 4 yıllığı bitirmesi iyi oldu bi bakıma,o 2 yıllık mezundu sonra a.öğretimden devam etti işte,dediğin gibi gidip gelirdi ama farkeden bişey olmazdı 2 yıl askere gidceğine,okula gitti,çok şükür zamanında bitirdi.
ben de geldim kızlarr
ayy evde olmak ne kadar zorms ev işi bitmiyo ,günlerdir misafirler gelen giden annem misafirlerle oturuyo ben mutfskta nacak bitirdim işleri,
ama bugün askın ggelcek ona hazırlık yaptım kaydirigubbakcemile3
biri askerlik mi ddi ahh ahh ben de 15 ay bekledim iki yıl önce bugün askım 1 günlük askerdi şükür bitti :teytey:
h geldın nan ayy cnm ıspanaklı kek ıstıyo beecokacimcoook
6 ay gecer cnm bızde yanında olurz ıns hemencık bıteerrŞeniz
ben hıc beklemedım valla tanıstık ıkı ay sora söz oldu hehehe suan tanısalı 7 ay oldu nısan olcak nasıpse 8 ıncı aya gırerken..
yanı bı bucuk seneyı bıraz gecıcek dugun olcak..
valla ben gözumu actım sözluydum nasıl oldu nasıl cabuk ılerledı bılmıom valla kandırdı benı hehehkaydirigubbakcemile3
abıme solemek ıcın öle cok tırsmıstı kı anlatamam cok koıktı yaa dun gıbı hatırlıomm ne cabuk gecmıs 7 ay dıoz bılıomusunz sankı bız hala cıkıoz hıc nısanlılık sozluluk havası yok öle cok sevıorum kı bebişimii iykii hayatıma gırmıs :asigim:
bu yeşil olan dimi ıspanaklı kek ben de yedim ama yapmadım hiç denicem bigün ...
yok kırmızı olıy:roflol:
ayyy böcük harika görünüyor bak benim de canım çekti şimdi allahtan hamile falan değilimkaydirigubbakcemile2
olum buna şans derler hep böle olsun ıns bızse beklıyok bıgun senlen evlenmek ıstıyorum dıeyn erkekı ama nerdeebana da yap adı batasıca ne var sankım
cnm cok ıstersen olmazmıs kaydirigubbakcemile3 ben hıc ıstemıodum kı evlılık hep evlılıgı böle esaret olarak goruodum evlılık teklıf eden cok oldu ama o anda bıtırdım ben ılıskıyı suan bıle dıorum allahım ben napıorum evlenıorum galıba...
ve ben cok degıstım eskı ben yok yanı nasıl oldu bılmıorum ve annemlerde derlerdı senden ev karısı olmaz dıe kaydirigubbakcemile3
sımdı onlarda şoktalar hıc beklemıolardı cunku..
işte allah çırkın şansı versınsenın gıbıler bulur gocayı bız becerıklı guzel hamarat tam bı garı olcaklar bulamaz gelde ısyan etme hayata
![]()
doruu konus nan ne demek ıstıon emın ol ben den daha ıyı garı olur..
becerıklılık desen var
guzellık desen o bıcım herkese bın cekerım belkı o yuzden sımardım bugune kadar...
hamaratlılık desen oda var allah a sukurler olsun..
herkesın takdır ettıgı bırısıyım bakma öle demıyom annem hep yerıyoo benı cunku daha ıyı olmam daha guzel bır karakterım olsun ıstedıgınden..![]()
gunaydın olm şaka ettık bıde gönderım yaptım çirkınlere harbı bazen kotuleın şansı baya ı oluyo haa:1closedeyes: sonradan güme gıdende cok yanı
bende moralım bozuk hala barsmadım askımlan ama bu kadr naz yetr bugun affetcem bıda yaparsakı yapmaz o zmn yenı ask arıycam kendıme:roflol: ayy töbe töbe allah korusun ama nasıl msjlar attı yeter bıktrmadan son verım gercı doğruyu sölemek gerekırse ben sucluyum ama caktrma