Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesik 6 ay 1 sene arası hissiz kalırmış canım,şişlik bende bazen var bazen yok??
sezeryan olucak hanımlar doktorunuz bebişin kilosu için ne dedi, benimki 3200den önce sezeryan önermiyorum demişti
haftanın acılısını ben yapıcam sanırım pazartesi sabahı dogum yapıcam kısmet olursa ay sonra hafta bıtımıne kadar dogumlar olacak belkıde hıc dogurmayan kalmıcak :)))
ya gercekten kac kısı kaldık hadı bırde onun listesinı yapalım :)) ay heyecanlandım
Amin waterfull cum sağol, gıdısından öptüm tosuncuğunuEvet, linayın ve bloomsun iyi dileklerine katılıyorum.İnşallah sizlerde zamanında ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
kızlar hayırlı sağlıklı doğumlar hepinize, hamilelik zor geliyordu ama meğer ne kadar güzelmiş ama tabi bebeğinizi kollarınıza aldığınız an daha da güzel, içimdeki tepinmelerini bende özlüyorum ama mis kokulumun yüzüne baktıkça özlem falan kalmıyor, kuzicim hissettiklerinin aynısını bende hissettim doğumdan 1 gece önce için için ağladım hatta ama ayrılık değil kavuşma heyecanı duygusu bu
dogum yapacak arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum....bende dogumdan bir gün önce cok tuhaftım oglumla son defa aynı vücudu paylasıyorduk degişik bir duygu işte....
ay maşallah benimki daha 2700müşsenağlama 2 hafta daha beklicez heraldeSağol Alishacım, benimki 3800 olmuş, doktor kilosu iyi diye beklemeye gerek yok dedi.
ay maşallah benimki daha 2700müşsenağlama 2 hafta daha beklicez heralde
Özlem buralarda mısın?
efet canım emzırme yontemlerını okuyodum
hayırdır ınsallah
hıc sorma canım bende gece cok sancılandım 10 dk bır 3 kez sancım oldu ama resmen yatakda kıvrandım sankı buyuk tuvaletım varfmıs gıbı wc gıdıp geldım amanın dedım doguruyorum galıba ama sonra bıttı baska sancım olmadı :)) ınan gece olunca işkence baslıyor dıyorum uykuyu unuttum bı gun sancıdan uyuyamıyorum bı gun nefes darlıgından bı gun baska bıseyden off cok yoruldum ya(
dogsada yavrum o uyutmasa boyle bos bos olmuyor yaa :)))
sen bebek için karyola aldınmı canım ben yatak arastırıyorum acaba hangısınden alsak ya çilek ve istikbalde ındırım var bebek yataklarında yataşa ve ipege hıc bakmadım varmı arkadaslar bu konu hakkında bana fıkır verebılecek olan