HERA nerden anladın evet benim küçüklüğüm :)))
duygucum hazırla sen biz toplaşıp geleceğiz ayy ayy acıktım valla :))
Gamzecim ben doğduğundan beri hep yedim kuru da nohutta gazlı bebek olmadığı içi oğlum..
aşıkcım bebeklerin en çabuk öğrendiği şey anne babayı kullanmaktır,sünnet olduğunda muhtemelen her mızıldandığında yanına koştunuz kucaklarda gezdirdiniz,canı acıyor diye daha fazla ilgilendiniz,oda bunu öğrendi doğal olarak şimdi bunu kullanarak sizi sürekli yanında tutuyor.
duygucum sabah emziriyorum saat 11 gibi meyve püresi veriyorum yarım kavonoz heronun aldım fiyatları düşmüş 1 ytl ye elma elma muz falan öğlen emziriyorum 3 gibi yoğurt veriyorum sonra 6 gibi emziriyorum 9 gibi muhallebi veriyorum kalan zamanda emmesini sağlıyorum ama çağan pek emmiyor bir iki çekip bırakıyor bende sütü sağıp verebildiğim kadar veriyorum canım muhallebi 100 cc sudan yapıyorum yoğurdu da cicibebe bisküvisi katıyorum 3 gündür denedim mamadan yaptım günlük sütten yaptım beybimiks aldım sade sevmiyor mamadan devam edicem onuda 100 cc sudan yapıcam canımfestival falan olacaktı orda ,doyamadılar ana kız eğlenceyehihoyyyt
inci,yoğurt ne kadar veriosun ki 1 öğün yerine geçio?ya da işte çorbayı,muhallebiyi??yani hepsinibenneyaptımki
aylincim kıs ben severim mutfakta zaman geçirmeyi olmadı pc yi oraya alır giderim nolcek yani :)İNCİ BUGÜN İŞTEYİM biraz yoğunlukta var..arada sizi okuyorum ama yazamıyorum..
takmayın kafaya bu ek gıda işini yaa,internetten buluyoruz birbirimizden fikir alıyoruz ee yapmakta size düşüyor hanımlar okadarda olsun dimi :))
ayçaa bu ece cadısı bizim kankalarıda birbirine düşürücek yakında valla :)) nişanlılarıda arayıp sordukları yok zaten..
canım sanada geçmiş olsun işallah bir an önce düzelirmerhaba ben şubat annesiyim benim kzımda ortez kullanıyor kalça çıkığı için bize 2 ay kalıcak dendi bir aymız doldu şu bir ayıda atlatsaydık haziran sonu kontrolümüz var havalarda ısındı çok rahatsız oluyor kuzum sizin cuma günümüş sanırım kontrol inşallah düzelmiştir bize bu tedaviyle düzelme şansı yüksek dediler tek duam o inşallah bebişlerimiz sağlığına kavuşur
valla canım bende ilk 2 ay yeemdim sonra baktım bizim oğlan gazman gibi yesemde yemesemde gazlı bari yiyim dedimcanımcım ya fasülyeyi nasıl yapıyorsunuz yeşil fasülye yapıyorum da kuru yapmadım hiç bebeklerinize gaz yapmıyormu nohutta pişirmedm gaz yapar diye ben hiç..cokacimcoook
oy canım benim kıs bizde iki gündür battaniyede sallayıp uyutuyoz anam kolarım kopuyor önceden evin içinde arabayla gezerken uyurdu şimdi onadda uyumuyor hergün değişiyor anacım netçez bilmem bizde çağana hamakmı alsak diyorduk dün siz en güzelinimerhaba hanımlar..
oğluma babası çingene salıncağı kurmaya çalışıyor.sünnetten sonra tamamen değişti huyu..inşallah eski haline döner..sallamaktan başka çare bulamadık. ağıtcı oldu çıktı..doktor da ağrımaz diyor niye ağlıyor çözebilmiş değiliz..
geçmişi okuyamadım..herkes iyidir inşallah..
canımcım benim vardı şeker bebekte sağlık sorunu olmadı çok şükür zaten sürekli diyetteydim ben birde insülin tedavisi gördüm yanlız benim şeker geçiçi hamilelik şkeriydikızlar gebeyken şeker derdi yaşayan varmıydı.?
bebekte sağlık sorunu oldumu?
ne gibi problemler yaşadınız ?
değerli fikirlerinizi bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...le-besleyenler-nezaman-ek-gidaya-gecmeli.html
ii aksamlar herkese nasilsiniz arkadaslar benim kizim isalmi oldu acab adiye düsünüyorum
günde 5-6 defa kakasini yapiyor bide aferdersiniz ama biraz sulu sekilde sizdede ayni durumu yasayanlar varmi bilgilendirirseniz eger sevinirim
iyi akşamlar kızlar bizde geldik pikniğimizden hava da güzeldi piknik te güzeldi hep öğrenciler kucaklarına istediler kuzumu ama vermedim tabi
birazdan yine akşam gezmesine gidecez ama ben size birsey soracam devit verenler kaç damla veriyorsunuz?biz acd3 veriyorduk da 10 damla bu sefer devit aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?