2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gebeyken şeker derdi yaşayan varmıydı.?
bebekte sağlık sorunu oldumu?
ne gibi problemler yaşadınız ?

aşıkcım bebeklerin en çabuk öğrendiği şey anne babayı kullanmaktır,sünnet olduğunda muhtemelen her mızıldandığında yanına koştunuz kucaklarda gezdirdiniz,canı acıyor diye daha fazla ilgilendiniz,oda bunu öğrendi doğal olarak şimdi bunu kullanarak sizi sürekli yanında tutuyor.

aynen öyle canım.altı iki gün açık kaldı.gaz sorunu oldu.ancak bezde sallayınca susuyordu.alıştı tabi.ne övünüyordum oğluma kendi kendine uyutmayı öğrettim diye..ay o günleri tekrar görürmüyüm acaba..

aşık bizde yaklaşık 1 ay önce izne gittiğimizde kucakdan kucağa gezdi şimdi oldu dahakucak için ağlıyor,

BÖRÜLCELERİ 40dk düdüklüde kaynattım serti şimdi 20dk daha kaynatım bakalım umarım pişmiştir acıktık yawss..ne zor pişiyomuş kızdım kendime börülce senin neyine..

magnet tıp var gamze tandoğanda biz orada çektircez sanırım bu haftasonu kalça filmini bi tel açıp soralım sana haber veririm çekiliyorsa

festival falan olacaktı orda ,doyamadılar ana kız eğlenceyehihoyyyt
inci,yoğurt ne kadar veriosun ki 1 öğün yerine geçio?ya da işte çorbayı,muhallebiyi??yani hepsinibenneyaptımki
duygucum sabah emziriyorum saat 11 gibi meyve püresi veriyorum yarım kavonoz heronun aldım fiyatları düşmüş 1 ytl ye elma elma muz falan öğlen emziriyorum 3 gibi yoğurt veriyorum sonra 6 gibi emziriyorum 9 gibi muhallebi veriyorum kalan zamanda emmesini sağlıyorum ama çağan pek emmiyor bir iki çekip bırakıyor bende sütü sağıp verebildiğim kadar veriyorum canım muhallebi 100 cc sudan yapıyorum yoğurdu da cicibebe bisküvisi katıyorum 3 gündür denedim mamadan yaptım günlük sütten yaptım beybimiks aldım sade sevmiyor mamadan devam edicem onuda 100 cc sudan yapıcam canım
aylincim kıs ben severim mutfakta zaman geçirmeyi olmadı pc yi oraya alır giderim nolcek yani :)
canım sanada geçmiş olsun işallah bir an önce düzelir
canımcım ya fasülyeyi nasıl yapıyorsunuz yeşil fasülye yapıyorum da kuru yapmadım hiç bebeklerinize gaz yapmıyormu nohutta pişirmedm gaz yapar diye ben hiç..cokacimcoook
valla canım bende ilk 2 ay yeemdim sonra baktım bizim oğlan gazman gibi yesemde yemesemde gazlı bari yiyim dedim
oy canım benim kıs bizde iki gündür battaniyede sallayıp uyutuyoz anam kolarım kopuyor önceden evin içinde arabayla gezerken uyurdu şimdi onadda uyumuyor hergün değişiyor anacım netçez bilmem bizde çağana hamakmı alsak diyorduk dün siz en güzelini
bulmuşssunuz çingen salıncağı
kızlar gebeyken şeker derdi yaşayan varmıydı.?
bebekte sağlık sorunu oldumu?
ne gibi problemler yaşadınız ?
canımcım benim vardı şeker bebekte sağlık sorunu olmadı çok şükür zaten sürekli diyetteydim ben birde insülin tedavisi gördüm yanlız benim şeker geçiçi hamilelik şkeriydi

canımcım eğer stün yetiyorsa ne mutlu sana tabi bebğinde emiyorsa emzirebildiğin kadar emzir

ana ben geldim koca topikte bir misafir varmış birde ben misafirinde kimliği belirsiz şiştt misafir gel çay içek

iyi akşamlar kızlar bizde geldik pikniğimizden hava da güzeldi piknik te güzeldi hep öğrenciler kucaklarına istediler kuzumu ama vermedim tabi
birazdan yine akşam gezmesine gidecez ama ben size birsey soracam devit verenler kaç damla veriyorsunuz?biz acd3 veriyorduk da 10 damla bu sefer devit aldık

ii aksamlar herkese nasilsiniz arkadaslar benim kizim isalmi oldu acab adiye düsünüyorum
günde 5-6 defa kakasini yapiyor bide aferdersiniz ama biraz sulu sekilde sizdede ayni durumu yasayanlar varmi bilgilendirirseniz eger sevinirim

ii aksamlar herkese nasilsiniz arkadaslar benim kizim isalmi oldu acab adiye düsünüyorum
günde 5-6 defa kakasini yapiyor bide aferdersiniz ama biraz sulu sekilde sizdede ayni durumu yasayanlar varmi bilgilendirirseniz eger sevinirim

canım seni telaşlandırmak istemem ama geçen hafta kontrolümüzde doktorumuz
günde 6 yı bulursa sulu ve aşırı kokulu olursa ishal demektir dedi. öyle bişey olursa ateşlenmede olur hemen hastaneye getirmen gerekiyor ama çocuklar çok yıpranıyor ishalde falan demişti..
dediğini iletiyorum Allah korusun inşallah öyle birşey yoktur. benneyaptımki

bende deviti 3 damla veriyorum cnm
bu arada bende kimsenin kucağına vermiyorum yaa en son hastanede elim çok doldu orda çalışan bi sekretere verdim hemen şapur şupur :mymeka: içim gitti ondan sonrada kimseye vermeme kararı aldım :icecream:

elifcim ben yanlis yazmissim enn fazla 4 defa bide kokulu degil cok sükür hani kizmda rahat sancisi felanda yok annemler felan yediginle ilgili diorlar bilmiorum ne kadar dogru bide benim kizim kucagimda kendini cok kasiyor geriye dogru atiliyor sizce bu nedendir doktor randevumuza 1 ay var daha merak ediyorum neden acaba diye

duygu,aylin pazara gidebilirsem bakıp size haber vereyim ben alalı 1 ay falan oldu olursa yollarım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…