2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Linaycım evet benimki de kızı maça götürcekmişkaydirigubbakcemile
Benim adam da şöleee azcık sanat sevse..Yaptığım resimlere çok güzel olmuş der sağolsun...Benim kadın doğumcum bayılırdı benim resimlerime..Dakikalarca sohbet ederdi adam ,yurtdışından aldığı resimleri gösterir yorum yaptırırdı..
Aman calemity,benim babam de evde maç izlerken direk konsantre olur bizi asla konuşturmazdı...Yanlışlıkla önünden falan geçsen kıyamet kopardı..Eşim sağolsun bayrağı devraldı

ii aksamlar herkese nasilsiniz arkadaslar benim kizim isalmi oldu acab adiye düsünüyorum
günde 5-6 defa kakasini yapiyor bide aferdersiniz ama biraz sulu sekilde sizdede ayni durumu yasayanlar varmi bilgilendirirseniz eger sevinirim

canım ateşi yoksa bir huzursuzluğu hasta hali, yoksa
hiç korkma keremde günde 6 7 bazen 8 i buluyo ben de çok taktım kaç doktora götürdüm ama bunlarında cinsi bu napalım

Hanimlar iyi aksamlar umarim herkes iyidir kabizlik icin napiyorsunuz 2 gundur kaka yapmiyor Ezgi sadece anne sutuyle nasil kabiz olunur armut verdik rendeleyip ise yaramadi Acil yardim lutfen

canım kulak temizleme çubuğunun ucuna zeytin yağı sürüp poposunu hafiften uyar. hafif ama
yada 1 çay kaşığı zeytinyağı öneriliyor.

mars kayısı elma rendeden geçirip verebilirsin 4 gün yapmazsa müdehale ediliyor,
zeytin yağı verebilirsin yapacak pekte bişi yok bunların dışında aslında

ha o zaman bence normal canım hatta maşallah doyduğundan yapıyor bence :)
benim kızımda öyleydi.. :)
kendini kasması bence daha dengelerini hükmedemedikleri için oluyor.
benim sıpada yapıyor bugünde hafif oturttum pek hoşuna gitti :icecream:

merhaba,marsg aynı durumu bizde yaşamıştık.sadece süt veriyordum.2-3 gün yapmamıştı bizimki.drumuza sordum,5 güne kadar bekleyin,5 gün sonra yapmazsa, yapınca katı olursa ozaman gelin dedi.sonra kakasını normal yaptı.

kizim bu aralar masALLAH baya haraketlendi bide artik her sabah onun sesiyle uyaniyoruz
marsg canim kabizlikda zor olsa gerek ALLAH yardimcin olsun

benimkide ayaklarını tutmaya çalışma hevesinde..
birde bu aralar ayakları havada kaka yapıyor kaç gündür yatak kılıfına kadar kaka temizliyorum her sabah 8 dede yıkıyorumm
güne pohla merhaba diyorum :))))

hoşeldiniz. çok geçmiş olsun biran önce atlatırsınız umarım peki sizde sorun belirgin miydi doktora gittiğinizde bir sıkıntı oldumu takıldı nasıl fark edildi

teşekkürederim ben kalça usg sine götürdüm mutlaka çektirin demşdi çocuk doktoru usgde farkedildi biz anlamadık ağrı sızı yapan bişeyde olmadığı için anlaşılmıyo malesef

Kimseler yazmıyor.. bende çok yorgunum yatmaya gidiyorum. ıyi geceler bayanlar...

iyi akşamlar kızlar,geçmişi okumak isterdim ama çok yorgunum valla pc başında heran uyuyakalabilirim.
bugün yine misafirim vardı ki artık bööööööööööööööö diyorumlaelaelaelaelae ve ben bugünü kendime ayırmıştım ya sadece kızımla ilgilenip iş miş yapmıyacaktım..tabii ben bu niyetle sabah kalktım hiç bi iş yapmadım relax yani, öğlen 13.00 de alt komşum aramazmı zeynep evdeysen sana gelicem diye oha yani çocuklu kadına gelmesine 1 saat varken haber verilirmi yav,gelme desem yanlış anlıyacak zaten biraz evhamlıdır sağolsun,neyse gel dedik ama ,beni aldı bi telaş ev resmen dandini ,yatağımı bile toplamadım kızımla üstünde yuvarlanıyoruz...mutfak dersen akşamki bulaşıklar mutfağın heryerine dağılmış durumda..bugün resmen bi rekora imza atarak 1 saat içinde evi toplayıp bide üstüne kek ve börek yaptım..şimdi yorgunluğum çıkıyor kızlar ve mümkün olursa tabi, uzunnnnnnnn bir süre misafir göresim yok,gelmek isteyen olursada kabul etmiycem banane ya istemiyorum artık...kötükedihüso

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…