• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gamzecim listeyi büyük çıkarmayı becereyim tekrar güncelliyeceğim onun için deneme yapıyorum..sağolsun aralık annelerinden fas yardımcı oluyor ama bakalım nasıl olacak..unutmuş değilim sizi..
birde şöyle bir liste buldum ama hazırlamak bayağı güç..

[table="head"]|Nick|İsim|Yaş|Yaşadığı Şehir|Doğum Tarihi|Bebek Adı|Doğum Kilo|Boy|1.Ay Kilo|Boy|2.Ay Kilo|Boy|3.Ay Kilo|Boy|4.Ay Kilo|Boy|5.Ay Kilo|Boy
1|HERA796|||İZMİR|16.12.2008|BATUHAN|3.200|50
2|LİNAY|AYLİN| 37|İSTANBUL|19.12.2008|EGE KAAN|3.600|49|4.040|54|6.140|59.5|7.000|64|8.500|67|9.250|69
3|BARCLI|BURCU||İZMİR|19.12.2008|ELVİN NAZ|3.600|50|4.800|54|5.400|59.5|7.600|64|8.100
4|ZEYNEP215|||MALATYA|19.12.2008|REYYAN|2.600||4.450|52

[/table]

Bir iki hafta önce bende kızıma dondurmanın erimiş tarafından veriyodum.. şapur şupur iştahla yiyor tabi.. baktım mama ve süt konusunda iştahsız artık dondurma vermiyorumm.. süt daha tatsız gelir tamamen bırakır diye korktum.. biraz daha büyüsün babası hergün alacakmış..

bu arada bende bitik durumdayım. Evler temizlendi ama bende hal kalmadı. bişeyler atıştırıyorum biryandan da.. Kızlar bu arada Cuma günü kızı kalça çıkığı için kontrole götüreceğiz randevu alabilirsem tabi. dua edinde çıkaralım şu aleti...

merhaba ben şubat annesiyim benim kzımda ortez kullanıyor kalça çıkığı için bize 2 ay kalıcak dendi bir aymız doldu şu bir ayıda atlatsaydık haziran sonu kontrolümüz var havalarda ısındı çok rahatsız oluyor kuzum sizin cuma günümüş sanırım kontrol inşallah düzelmiştir bize bu tedaviyle düzelme şansı yüksek dediler tek duam o inşallah bebişlerimiz sağlığına kavuşur

kandı ama zaman var biraz oraya şube açmak için,para lazım:icecream:
olmaz mı var ama pahalı ya ,gerçi orda ne kadar sen 50 tane deyince ucuzlamış die düşündüm ama eşek baklası yok burda dün sırf onun için pazara gittim hasta halimlesenağlama

50 tanesini 35 tl ye aldım cnm uyguna aldım yani vereliniortak

HERA ÇOK UCUZA ALMIŞSIN burda en ucuz 1,50 lira tanesi..

sen bize kargoyla gönder yine ucuza gelir valla :))

duygu ne yemek yapıcaksın bakalım :)

ay ucuz anam afiet olsun..burda 2 küsür hem de öle tazecik diil..:(
z.yağlı fasülye pişirdim,tabiki yanına tavuk pilav:))

merhaba ben şubat annesiyim benim kzımda ortez kullanıyor kalça çıkığı için bize 2 ay kalıcak dendi bir aymız doldu şu bir ayıda atlatsaydık haziran sonu kontrolümüz var havalarda ısındı çok rahatsız oluyor kuzum sizin cuma günümüş sanırım kontrol inşallah düzelmiştir bize bu tedaviyle düzelme şansı yüksek dediler tek duam o inşallah bebişlerimiz sağlığına kavuşur

hoşeldiniz. çok geçmiş olsun biran önce atlatırsınız umarım peki sizde sorun belirgin miydi doktora gittiğinizde bir sıkıntı oldumu takıldı nasıl fark edildi

HERA valla olmıyacak şey değil aslında tabii sana zahmet olacak ama..ne kadar kargo alırlar acaba hesap edip almak lazım..fiyat çok iyi çünkü..

duygucum afiyet şeker olsun çok severim taze fasülyeyi..bende dün inci den kopya çekip kuru fasülye yapmıştım..

HERA valla olmıyacak şey değil aslında tabii sana zahmet olacak ama..ne kadar kargo alırlar acaba hesap edip almak lazım..fiyat çok iyi çünkü..

duygucum afiyet şeker olsun çok severim taze fasülyeyi..bende dün inci den kopya çekip kuru fasülye yapmıştım..

canımcım ya fasülyeyi nasıl yapıyorsunuz yeşil fasülye yapıyorum da kuru yapmadım hiç bebeklerinize gaz yapmıyormu nohutta pişirmedm gaz yapar diye ben hiç..cokacimcoook

merhaba hanımlar..
oğluma babası çingene salıncağı kurmaya çalışıyor.sünnetten sonra tamamen değişti huyu..inşallah eski haline döner..sallamaktan başka çare bulamadık. ağıtcı oldu çıktı..doktor da ağrımaz diyor niye ağlıyor çözebilmiş değiliz..
geçmişi okuyamadım..herkes iyidir inşallah..

HERA nerden anladın evet benim küçüklüğüm :)))

duygucum hazırla sen biz toplaşıp geleceğiz ayy ayy acıktım valla :))

Gamzecim ben doğduğundan beri hep yedim kuru da nohutta gazlı bebek olmadığı içi oğlum..

Back
X