olmadı yine pöfffff
biraz daha ii okunuyor amaa.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı yine pöfffff
Bir iki hafta önce bende kızıma dondurmanın erimiş tarafından veriyodum.. şapur şupur iştahla yiyor tabi.. baktım mama ve süt konusunda iştahsız artık dondurma vermiyorumm.. süt daha tatsız gelir tamamen bırakır diye korktum.. biraz daha büyüsün babası hergün alacakmış..
bu arada bende bitik durumdayım. Evler temizlendi ama bende hal kalmadı. bişeyler atıştırıyorum biryandan da.. Kızlar bu arada Cuma günü kızı kalça çıkığı için kontrole götüreceğiz randevu alabilirsem tabi. dua edinde çıkaralım şu aleti...
kandı ama zaman var biraz oraya şube açmak için,para lazım:icecream:
olmaz mı var ama pahalı ya ,gerçi orda ne kadar sen 50 tane deyince ucuzlamış die düşündüm ama eşek baklası yok burda dün sırf onun için pazara gittim hasta halimlesenağlama
duygu sus kız karnım aç bak yemeğe gelirim sana
merhaba ben şubat annesiyim benim kzımda ortez kullanıyor kalça çıkığı için bize 2 ay kalıcak dendi bir aymız doldu şu bir ayıda atlatsaydık haziran sonu kontrolümüz var havalarda ısındı çok rahatsız oluyor kuzum sizin cuma günümüş sanırım kontrol inşallah düzelmiştir bize bu tedaviyle düzelme şansı yüksek dediler tek duam o inşallah bebişlerimiz sağlığına kavuşur
HERA valla olmıyacak şey değil aslında tabii sana zahmet olacak ama..ne kadar kargo alırlar acaba hesap edip almak lazım..fiyat çok iyi çünkü..
duygucum afiyet şeker olsun çok severim taze fasülyeyi..bende dün inci den kopya çekip kuru fasülye yapmıştım..