slm kızlar nasılsınız...kimsecikler yok özlem cok gecmiş olsun ....kızlar benim oglum hep uyuyo gece 1 de yatıyo 7 de kalkıyo 50 kere uyanıorum acaba agladı ben mi duymadım diye....uyuyunca da memeyi almıyo beslenemicek diye tedirgin oluyorum cocuk doktorum uyandırma dedi acıkınca uyanırmıs bakalım 15 gün sonra kontrolumuz var ne kadar kilo almıs görcez....
kuzucim suyum bitti açılma 2 cm o acıyı
daha fazla cekmek istemedimm bana doktor sordu bu kadar ccektin gel normal olsun kılosu azsa dedi dedim normale alırsınız birde büyük die sezeryana alırsınız cektiğimle kalırım doktorda dedi son halıne bı bakalım ultrasonda olmadı hemen sezeryan büyük çıkıncada
mecburen canım ama memnunnum karnımın şişliği haricinde
Anladım canım memnunsan iyi, zaten sezeryanda eskisi gibi değil artık, eskidenmiş o ağrılar sızılar, hayırlısı olsunda normal sezeryan farketmez tabi.
kızlar yarın bebeğime kavuşuyorum inşallah,
bana da dua edin... iyi geceler...
gunaydın arkadaslar
hepinizin guzel dıleklerı için cokkk tesekkur edıyorum
bende durum aynı hatta daha beter oldum hem kılom var hem hamıle olmak hemde grıp ınanın nefessız kelıp gecelerı debelenerek uyanıyorum bı anda boguluyorum( cokk korkuyorum yaa ( esımınde psıkolojısı bozuldu ıyıce hırıl hırıl dolanıyorum evde uyumaya korkuyorum bogulucam dıye ( ne yapıyorsam gecmıyor grıbım öksürük perısan ettı camasır degıstırmekten usandım resmen altıma kacırıyorum ((((((
napıcam ben boyle kımsede yokkk bebegıme nasıl bakıcam artık ıyıden ıyıye endıselenıyorum(((((
nurcum gule gule buyut yavrunu hep ıyı gunler gorsun kuzun
arkadaslar hepinizin bebegi için hergun dua edıyorum hep guzel haberlerınızı almak nasıp olsun
gunlerımız kaldıgından herseyın dahada zorlastıgı kader bırlıgı yaptıgımız hamıs arkadaslarada kolaylıklar dılıyorum :)) hepimizin dogumunun kolay olmasını her işimizin rast gıtmesını dılıyorum...
kızlar yarın bebeğime kavuşuyorum inşallah,
bana da dua edin... iyi geceler...
Bende cuma günü sezeryana gidiyorum arkadaşlar, ama bebeğim sanki karnımdan alınınca ondan ayrılacakmışım uzaklaşacakmışım gibi bi hisse kapıldım ya:çok üzgünüm:
ben nekadar rahatsız olsamda o sanki burda rahattı, korunaklıydı, her gittiğim yerde yanımdaydı, çok özliycem galiba karnımdaki tepişmeleri. Neyse hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah, Reyhan cuma günü gidersen aynı gün doğurucaz seninle desene, Allah yardımcın olsun seninde.
ya sizinkiler ne güzel 38.haftada alıyolar..Benimki mümkün değil almadı..Ben kısmet olursa 39 haftada sezeryan olucam haftaya ptesi..bekler inşallah kızım:):teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?