2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ankara hala soğuk biz gece gündüz kombi yakıyoruz yinede ev 20-22 derece.iki kat kıyafet birde uyunınca ince penye yelek giydiriyorum...sizin evler kaç derece ki tek kata geçtiniz..
özzleemmm sizin evlde soğuk mu..yakıyormusunuz hala..
 
valla aşık ben hiç ölçmüyorm evi kaç aydır ama ben ter içinde kalıorum gece emzirmeye kalktıımda, kız bi kat incecik penyeyle terlemiş oluyo bazen, bizim havuzu açmışlar dün düşün yani çoook sıcak
 
Günaydınlar herkese,
Kızlar size bir kaç sorum var...

1. Sağlık ocağının verdiği demir ilacını kullanıyormusunuz?
2. Bebeklerinizin başı hala sıcakmı? Benim kızın kafası yanıyo resmen.
3. Bebeklerinizin ateşi kaç oluyor genellikle? Bizimki makattan dijitalle 37,2 oluyor.

Teşekkürler hanımlar... Size iyi uykular ve iyi kahvaltılar. Biz kızımla biraz balkona çıkalımda güneşlenelim...
Canım bizede geçen gün demir ilacı verdi, dişleri çıkınca her verdiğinizden sonra bir bardak su içirin dişlerinde kalıcı lekelenme olabilir dedi.Ben kullanmıyorum, önce dr. umuza gidelim.Önümüzdeki ay gideceğiz.
Evet Egehanın başı hala sıcak, bazen acaba ateşi yükseldi mi diye kulaktan ya da alından ölçüyorum35,5-36 ya da 37 gibi çıkıyor.Bu aralarda değişiyor anlayacağın.

günaydın..
alisha barci geçmiş olsun..
bu 4.ay aşısı bacaktan iki tane mi yapılıyor??bizde pazartesi gideceğiz aşıya.ateş olmaz inşallah..
Evet canım 2 tane yapıorlar.
günaydınlar hanımlar umarım herkes iyidir bizde erkenciyizde anca gelebildim buaraya kocişin seminerleri var erken gtti onu geçir çağana süt içir uyut derken bu sat oldu şimdi uyuttum uyurken önce buraya bakayım dedim evi toparlıcam öğleden sonrada dışarı çıkarız biraz :)
bende tek kat giydiriyorum çağanı ben doğduğundan beri tek kat zaten dışarı çıkarken kışın tulum giydriyordum üstüne şimdi hırka alıyorum ama çok sıcak onuda giydirmiyorum çünkü biz şort tişört geziyoz dr demişti kendi giydiğinizin bir üstü giydirin diye
ben ferruma başmaadım dr 6. aydan sonra dedi sağlık ocağındakilerde verin diyor ama vermiyorum ben
ateş elimle kontrol ediyorum genelde pek çıkmıyor ama emerken falan terliyor tabi normal yani dün banyodan sonra kuzumun bacağında sivilce gibi bişey çıkmış nazardan olmuş okudum geçti valla süreklide okuyorum ama oluyor işte bugün oğluma püre vericem ben hep elmanın suyunu veriyordum bugün pürelere başlıcam yavş yavaş haftaya da çorba başlıcam kısmetse az az

Ben püre de veriyorum ama püreyi pek sevmiyor , sanki boğulacakmış gibi oluyor.Gözleri bile kıpkırmızı oluyor.O yüzden suyunu veriyorum.Geçenlerde kendimize mercimek çorbası yapmıştım, içine ben patates, soğan, havuç katarım.Tuzunu da hep az koyarım.Ondan verdim.Nerdeyse küçük bir tabak yedi.Ama arkasından 2-3 gün kakasını yapamadı:))))))Sanırım daha bağırsakları alışkın olmadığından kaynaklanıyor.
Ayşegül üzülme canım, şu yaşlılar bazen o kadar saçma konuşabiliyorlarki:)))))
Linaycım kolay gelsin canım sana.Ben doğumdan önce yaptığımız listeyi resim dosyası olarak hazırlamıştım ama bazen burada açılmıyor.Pek kullanışlı olmamıştı.Sitede sorun olunca resimler açılmıyor ya.
 
memnun oldm tuğbacım, benm de bütün tanıdıım tuğbalar çok güzel:)
biz de çıkalım biraz hava alsın kız benimki fena triplerde, yüzüme bile bakmıo diorm hafızsını mı kaybetti beni tanımıomu:))
 
saol özlemcim bende dün yasin okudum kelam suresini okudum Allah kabul etsin, artık çok korkuorum nazın yıldızıda alçak galiba hemen göze gelio bi topluluğa girince, dün hastanede bile herkes başına toplandı sevdi
ve neoldu..bu insanları anlamak mümkün değil ağlıodum oraya gittiimizde herkez sakinleştrmeye çalışıo, bir teyze yanıma geldi geçmiş olsun kızıım dedi, bende teşk ettim ne dedi biliomusunuz üzülme daha gençsiniz daha çok çocuğunuz olur!!dr hanım uzaklaştırdı kadını yoksa yaşına bakmayıp yolucaktım ya benim canım yanmış, başka çocuk dio ben kızımı dünyalara değişirmiyim...
kasım anneleri toplanmış çok özendim, ctesi annemlere gidiorum 2hafta sora gelicem anadolu yakası anneleri, bende toplanalımmı monte ekinsu linay ela aklıma gelmedi başka bana gelsenizeeee

yuhh ya insanlar ne gıcık. bizim kuzenlerin bebeği öldü ya hastane de yatan hastalar kapıdan gectıkce bosver bosver takma hiç üzülme falan ben bile sinir oldum o kızcağızı düşünemiyorum bile. bişey demek zorunda değilsiniz yani illa saçmalamak mı gerekiyor.
 
günaydın bayanlar a.s.alisha bazen insanların neyi niye konuştuklarını anlayamıyorsun,bizde 4 günlükken topuk kanı aldırmaya gittiğimizde,bir teyze yaklaşıp siz kocamansınızda bu niye minnacık diye sormutu bize herhalde teyzeyi memnun etmek için 7 yaşında falan doğurmak gerekiyor.

kafamçokkarıştı teyzenin aklından zoru vardı sanırım şaka gibi
 
kızlar ankara hala soğuk biz gece gündüz kombi yakıyoruz yinede ev 20-22 derece.iki kat kıyafet birde uyunınca ince penye yelek giydiriyorum...sizin evler kaç derece ki tek kata geçtiniz..
özzleemmm sizin evlde soğuk mu..yakıyormusunuz hala..

bizde bugun kısa kollu gıydık artık cok felaket sıcak var. uzun kollu vardı ustunde cocuk kıpkırmızı oldu :eek:
 


KIZLAR DENEME YAPIYORUM..FıKıRLERıNıZ VARSA SÖYLEYıN LÜTFEN..

BıRAZ KÜÇÜK OLMUŞ..BıRAZ DEĞıL BAYAA KÜÇÜK BÜYÜTMEM LAZIM..
 
Linay eline sağlık çok güzel olmuş biraz büyütmek yeterli olur sanıırm, hera bende yazılar bozuk çıkmıyor
 
kızlar ankara hala soğuk biz gece gündüz kombi yakıyoruz yinede ev 20-22 derece.iki kat kıyafet birde uyunınca ince penye yelek giydiriyorum...sizin evler kaç derece ki tek kata geçtiniz..
özzleemmm sizin evlde soğuk mu..yakıyormusunuz hala..

bızım merkezı sıstem canım cokkk sııcakk oluyorr bız evde hıc uzun kollu gıyınmıyoruz ama kaan uzun kollu penye tulum gıydırıyorum
 
monte canım keske b kan testı yaptırsaydın anlattıkların gercekten suphelendırıyor
annem de sureklı dıyor eger emdıgını kusuyorsa ılk aklına gelen hamılemıyım olsun dıye tembıhleyıp duruyor
sen sezeryanlamı yapmıstın dogumunu ?
 
X