2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu insanlar niye bir şey söylemeden duramaz anlamam...ben vermiyorum valla kimsenin kucağına yok bu basmıyor yok az hareket ediyor yok çok ağlıyor hastamı...deli ediyorlar...insan takmayım desede acaba diye kalıyor aklında...doktorlar var allahtan onlara sorunca rahatlıyorum...
 
alisha bende hala diyet yapıyorum..çok gaz oluyor .(((( peynirle yoğurdu az az yiyorum..geçen kuru fasulye yemiştim uykusuz bir gece olarak bana geri döndü.çok pişman oldum..bir an önce bitse şu gaz işleri bende her gün ne pişirsem derdinden kurtulsam..o gazlı bu hormonlu aynı şeyleri yiyip duruyoruzzz..
 
saol meralcim,doymayan bi bebek nasıl mışıl mışıl uyur aklım almıyo.gerçekten iştahsızmı acaba kafayı yemek üzereyim
 
şimdi bi yerde okudum(okumadıım şey kalmadı) adet gördükten sonra sütün miktarında azalma olabilrmiş, tadı da değişebilirmiş
 
alisha gece uykusu nasıl?? bizimki uyuyor ama 1 saatte bir içiyor..geçen anne sünü sağıp verdik 100cc 5 saat kesintisiz uyudu..iki memeden sağıp vermiştim, biberonla olunca yorulmuyor hepsini bitiriyor.emse anca bir memeyi içerdi...
 
Meraba arkadaşlar... Bugün sabah tükanı ben açamadım... Baktım sorun var yattıp keyif yatptım kızımla...

Umarım keyifler yerindedir. Babamız bugün medikalden kalça bandajı alacak. Kızım uzun bir süre kalçasında bandajla gezecek. Umarım biran önce kurtuluruz şu çıkıktan da kızım sağlığına kavuşur.

Balım dünürüm kızım bu sıralar biraz mızırdanıp duruyo, bandajdan sonra iyice huysuzlanmaya başlar.. ısterseniz nişanı atabilirsiniz.. :)))
 
maşallah de cnm, naz baya baya büyük insan gibi uyumaya başladı ben kaldırıp emziriyorum,sadece sabah erken kalkıyo
 
maşallah canım maşallah :nazar: :nazar: o zaman yetiyordur sütün uyanır emer yoksa sık sık..aç aç uyuyamaz..
 
bebekler aç uyumaz denirya aslında bazende açlıktan şekerleri düştüğü için halsiz oluyormuş bebekler.o nedenlede uzun uyuyor olabilirler.irem ilk doğduğunda pek emmiyordu çok uyuyordu doktor öyle demişti.
 
bizim doktorumuz kıyafetle tartıyor herzaman. sonra 200 gr çıkarıp söylüyor kilosunu.en son 6600 geldi 200 gr çıkarıp 6400 dedi.
 
sheedacım senin dr gayet mantıklı bi açıklama yapmış,benimki daha çok iştahsızlık üzerinde durdu bu da kız çocuklarda idrar yolu enfeksiyonunun ilk işaretidir dedi,yani moralimi bozdu,sütün yetmio fln dese sadece ben de mamayla takviye ederiz die takmazdım,ama şimdi özellikle gece mamayı almayınca gerçektenn iştahsızmı diorum ama memeyi alıyo mamayı almıyo.dediin gibi 5dk emiyo sonra yüzüme bakıyo heralde yetmiyo napalım dikkat edicez beslenmemize huzurumuza artıcak sütümüz mama işi çoook zor

hem enfeksiyon olabilir diyo, hem de test istemiyo ne biçim dr o öyle :1closedeyes:
inşallah öyle bişey yoktur, istersen yaptır kafan rahat olsun..mamayı da sen verdiğin için almıyodur belki, başkası versin bakalım..umarım tez zamanda düzelir de mamaya gerek kalmaz.

bende ocak annesiyim.16 ocakta doğum yaptım.siteyi sürekli takip ediyordum ama üye değildim.yakın zamanda üye oldum.
kızım 3.5 aylık oldu gelişimi normal.kafasını tutmada biraz sorun yaşıyoruz.aslında tutuyor ama çok sağlam tutamıyor.buda beni biraz endişelendiriyor.doktor kontrolünde herşeyi normaldi.kafasını tutuyor dedi doktor ama çevremdekiler neden kafasını tam tutamıyor filan deyince moralim bozuluyor.neyse ilk günden çok konuştum galiba:)

hoşgeldin canım, bakma sen o millete gayet normal, sağlıcakla büyüt yavrunu..

süt ürünleri tüketiminiz ne alemde kızlar, ben daha yeni başladım süt içmeye, peynir yoğurt yemeye

ben hiç kısmadım yediklerimden. sonuçta sütün kalitesi için hepsine ihtiyaç var, baklagilleri bile yedim. sen de ye artık cnm..gaz için; rezene içiyorum, sütün kalitesini de arttırıyo dr söylemişti, bol hareket ettiriyorum..
 
süt ürünleri tüketiminiz ne alemde kızlar, ben daha yeni başladım süt içmeye, peynir yoğurt yemeye

kızım belki de açlıktan uyuyodur, iyice moralim bozuldu

yok zannetmiyorum açlıktan uyuma ilk günler için gerçerli değil mi?? valla efe açken ne uyuyordu ne duruyordu hiç bi şekilde mutlu olmuyodu, gece 45 dk bir kalktığımı bilirim
 
ilk günler içinmi geçerli bilmiyrum ama ilk 40 gün benim bebeğim sürekli uyuyordu.gece bile hiç uyanmıyordu.ne yapıyorsam uyandıramıyordum.annem yanımdaydı.yüzüne su vurup uyandırıyordu meme emmesi için.doktora götürdük sadece acıktığında uyanır dedi biz hiç uyanmıyor dedik.ya sarılık nedeniyledir dedi yada şekeri düştüğü içindir dedi.yine zorla uyandırıp emzirmeye devam ettim.sonrada uyutmak problem oldu:)
 
Herkese merhaba.sheeda benim bildiğim kadarıyla saklama kaplarının biberondan farkı yok ben biberonları kullanıyorum önemli olan hava almaması.alisha aç olsa kesinlikle uyumaz.benim kızımda emmiyordu 2-3 dk emip bırakıyordu ve sürekli ağlıyordu şimdi sağıp veriyorum ağlamaları azaldı.
 
X