2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy oku oku yeni bitirebildim...

Bebişlerin hepside çok tatlı maşaAllah...
 
saol alisha saçımız dökuluo bunlar kalanlar
senınknin ıde ağzı pek şirın,
 
Ezracım maşaallah saçlara bakyaaaa... Bizimki bunun yanında yok sayılır...

Tavuk çorbası yapacaktım. Tavuğu pişiriyordum.. Geçmişi okuyayım derken ocakta unutmuşum.. Azcık su kalmış dibinde.. Nasıl çorba olacaksa.. Bulyon atayım içine artık....
 
talya,yeni bir topik bile açıldı ,bak istersen orda kim kiminle yazıo,kızın kalmaz şu an erkekler boşta kaldı kızlar yetmıodu,bak bide senın kız geldi şimdi ,gelin arayanlara duyurulur,anında kaparlar şimdi akşama kadar bekle sen,hatta sen biraz ağırdan sat,biz ilk isteyene verdık ya,dun benım dünüre sordum ne yapcan kıza die cevap vermedi,bizde yüzükmü atsak ne acaba,)))
huuuu dünürüm bak ne dr lar ne mühendisler istıo kızımı ona göre:)))

amannn dünürüm neler demiş..valla görmedim duymadım ondan cevap vermemişimdir :)) kızımız ne isterse yaparız önden bi tek taş takalımda :)) ben oğlumda müyendis olacak gül gibi bakar kızına..hem boyu oyuna huyu huyna denkler yani bak tırnak makasları bile aynıymış kaydirigubbakcemile3 esarcım ben ebebek ten kraftın süt sağma makinası aldım hem pilli hem elektrikli 79 lira memnunum istediğin kadar çektirme ayarı var onuda düşünebilirsin..10 adet medelanın süt saklama kabından aldım birde..
 
selam kızlar keyifler yerinde ne güzel..

havayı güzel görünce bende evimi temizledim bugün yeni bitti işim..
alisha seninkinden bitanede bende var canım,4-5 sefer kakalı çıkıyor bezi..cıvık oluyor tabii,sarı bazen turuncu bazen yeşilimsi olabiliyor..
kızlar tickerleriniz şahane olmuş ..
nohcoy biraz daha su koyup kaynat yine çorba olur :))
 
sen heyet falan alıcam sanırım yoksa rapor hakkı 40 gün dönem bitmez,ben başlamak zorundayım ,çünkü okulun ingilzce öğretmeni olarak comenious projesine kabul edildik, biliosundur,mayısın sonunda 6 ülkeden öğretmen ve öğrencileri 1 hafta misafir edicez,yapılacak çok iş ver,müdürüm sürekli arayı başlayacaksın dimi deyip soruo,
şimdilik annem varda bakalım seneye nasıl yapcaz,bakıcıya bırakmak çok zor olacak

benimki uyandı emdi yine uyudu,meral nasılsın canım,görüşemıoruz geçmiş olsun egehana,ekinsudada vardı dimi benzer durum? bizimde konağımız dewam edıo,konağı geçiren oldu acaba ?
Canım bize dr. konak için bebeyağı sürün bekletin, sonrada tarakla ya da keseyle kaldırtın dedi.Bende geçen akşam z.yağı sürdüm, beklettim yıkadım, bu akşam banyosundan önce yine yapacağım. Epey temizlendi ilk yaptığımda, inşallah tamamen temizlenir.
Ekinsunun bebişte tekrar etmiş, ona dr. bir krem önermiş, adını söyledi ban telde ama yazamadığım için benimde tekrar ederse alırım dedim. İstersen ondan adını öğren seninde geçmezse.Bu arada berrak hanım çok tatlı olmuş maşallah.

selam hanımlar gçmişi okuyayım dedim oku oku bitiremedim yine döktürmüşsünüz:)Benimki uyanmadan azıcık takılayım bari:)Oto koltuğu kullanıyomusunuz ben dün artık oturtayım dedim baktım çok sert cesaret edemedim altına yastık battaniye serdim bu sefer de emniyet kemerleri bağlanmadı.Çocuk yumurta sepeti gibi elimde düştü düşçek yüreğim ağzıma geldi.
Oto koltuğunu ben hastaneden ilk çıktığımız anda kullanmaya başladım. o zamanlar fazla herketli olmadığı için altın aminder koyuyordum, ama şimdi tek başına arabayla gideceksem, sadece ince bir alt açma bezi tarzında, onu koyuyorum, kemerlerini de takabiliyorum böylece, sorun olmadan kullanıyorum.Ama evde kullanmıyorum, çünkü içinde yatmıyor, hareket ederken düşer diye korkuyorum.Evde arabada ya da beşiğinde yarı oturur vaziyette bırakıyorum.
 
tickerlarda son moda 10 numara :lepi: biz denizde ısrar ediyoruz ama :1closedeyes:
"çok mıçan" annesi olarak; evet, benimkinin de aynen dediğiniz gibi..
 
inanna akşam yazdığımı okumadın mı sen..

veled arapçada erkek çocuğa deniliyo..ayıp olur mu hiç. erkek mi kız mı dediklerinde veled diyoruz :))

ne yazmıştın canım akşam hatırlayamadım:çok üzgünüm:
bu velet beni yordu vallahi haaaa??laelaelaelaelae
 
bizde de vardı konak zeytinyağı sürüp 30 dk beklettim tarakla temizledim hepsini 2.oluşu bizim inş bi daha olmaz drda zeytinyağı sür dedi bana..bende kullanıyrm oto koltuğunu hatta şimdi bile onda uyuo
 
bende doğduğu günden beri kullanıyorum tutma yerine oyuncakta asıyorum bayaa oyalanıyor..şimdi yine onda uyuyor...
 
bi gittim doktora gelemedim valla..benden 10gün önce doğuran biri vardı,tanışmamıştık ama bilioduk birbirimizi,onunla oturduk,alışveriş yaptık(nile tabi)oo benden daha yalnız,benim çok tatlı ocak annelerim var:))
düzelmişiz arkadaşlar şükür yokmuş bişi:))))
bizim kakamızda çoğu zaman sarı,azcık kavuniçi,azcık da yeşil oluo ama sulu oluo hatta ok gibi üstüme geldii çok oldu:))
 
inanna gözünaydın nilciğin bişeyi yokmuş..darısı hasta bebişlerimize..
 
Gözün aydın inanna, atlatmışsınız sorununuzu.Demek benim gibi olan vardı.Bir gün alt açarken benimde üstümü batırmıştı ok gibi kakasıyla.Berbarece banyoya gitmiştik mecburen:)))))
 
teşekkür ederim arkadaşlar:))
bana 2 kere oldu canım bugünkünü saymıorum:)
 
siz bebişlerle mi yıkanıyosunuz zor olmuyo mu ben kayr elimden die korkuyorum
 
X