2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız bu saat oldu daha yeni kahvaltı yaptım annelik ne zormus ascık istifa etsek sonra meslege geri dönebilir miyiz:roflol:kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum heraaaaaaa ruh halim degişkendelikafadulden

al benden de o kadar monte.hiç keyfim yok dünden beri.görseniz acıncak haldeyim evim darman duman mutfakta bulaşıklar dağ gibi yığılmış.duşa bile girememişim 3 gündürsenağlamabir de üstüne oğlum anne sütünden mahrum olmasın diye habire süt sağmaya çalışıyorum sonuç ise gün geçtikçe azalıyosenağlamaBitkin bezgin ve yalnızım.İyi ki kk var:enbuyukkk:
 
ohhhhh pembe sen iyi ol bize moral ver ben gibi insanlar görünce daha bir rahatlıyorum saldım cayıra mevlam kayıra yapıyorum ....
 
2009 ocak bebekleri cin gibi masallah onlara da topik accam bizi cekiştirsinler 2009 OCAK CANAVARLARI:roflol:
 
monte maşallah bebeğine çok tatlı tatlı diyetine deymiş yani :)
 
akşam 8den sabah 10 a kadar mı uyuyo maşallah.bir de üstüne gündüz de uyuyokafamçokkarıştıYa benim oğlan nie böyle beni bıraksa ben daha çok uyucam ondan

cnm her çocuğun uyku ihtiyacı aynı olmayabiliyo, kimisine daha az uyku yetebiliyo, seninki de onlardan olsa gerek..
bizimki de o dilimin 2-3 saatini uyanık geçiriyo..emiyo,altı değişiyo bazen mızmızlanıyo..genelde sabahları 10 dan önce kalkıyo ama ben kalkmıyorum
ya beşiğindeki oyuncaklarıyla oynuyo, ya da yanıma alıp ben oynatıyorum yatakta..

bir de ben uyanık saatlerinde epey yoruyorum onu.yürüyüşe çıkarıyorum,güneşlendiriyorum,spor yaptırıyorum, masajını yapıyorum vsvs..günaşırı da banyo yaptırıyoruz akşam uykusuna geçmeden önce..
bir de rezene..daha önce de bahsetmiştim..sabah ve akşam olmak üzere 2 fincan rezene çayı içiyorum ben..o da rahat uyumasını sağlıyo olabilir..
 
sagol inaysa cagan da yakıyo saclar filan eee ne de olsa topiğin en seker annesi biz ikimizdik dimi amananiknanik
 
yazdıı mesajı kaybeder mi insan ya???
montecim ben de senin bıdığı görünce aynı şeyi düşündüm cin gibiler valla:))
ebser ve montecim çok da tatlılar maşallah:))ebser nil de öle uyuo:))
ayçacım babası almıştı netten aynıymış zevkler:))
linaycım elma ve muzda veriorum ben ama onları yio:))
bizim de gelişigüzel bi düzenimiz var mesela saat 3 civarı uyurus,şimdi kucaamda uyuo akşam da 11 e kadar uyuorus bi aksilik çıkmazsa gibi..
 
waterfull nbr...bana ışınlasana hamile kalmak istiyorum:))

Merhaba kızlar,
Ne kadar çok yazmışsınız , baştan 2-*3 sayfa okudum, Egehan uyanınca bir kaç sayfada sondan okudum. Bir merhaba diyeyim hiç olmazsa diye acele ediyorum valla.

Sana kim ve ne ışınlayacak canım, hamileiğe geri mi dönmek istiyorsun kız monte-?:)))))
 
Ay sonunda uyuduk huyu degisti kizimin yaa asidan beri gece 3te uyudu mahvoluyor aglamaktan uyuyamiyor gece cayi veren varmi ben basliucam bugun artik boyle aglayarak helak oluyor kizim
 
merhaba herkese.bugün gece benim oğlanda uyumadı kaç saat ayağımda salladım en sonunda eşime bir azar attım o sinirle.bebek diyordun hani geceleri sen bakcaktın dedim çabuk kalk dedim.uyku sersemiyle ne olduğunu şaşırdı tamam tamam şimdi ben uyuturum onu dedi.babası sallayınca hemen uyudu.....eşimde bak gördünmü nasıl uyuttum diyor...temelinmi bir fıkrası vardıya zeytini ben yordum sen çabuk yakaladın diye tabi ben saatlerce salladım uykusu gelmişti eymennin o yüzden uyudu dedim.

bu arada bebişlerin hepsi çok tatlı maşallah

inanna benim oğlanda dönüyor dönemeyince kıyamet kopuyor bende hemen arkadan destekliyorum.birde döncem derken üzerindeki yeleği asılmaktan genişletti iyice:roflol:yeleğini tutacağına yastığını tutsana oğlum destek alırsın diyorum sanki anlarmış gibi bana gülüyor.

alisha senin kız bizim oğlana aşık olduysa hiç kaçırırmıyız senin kızı.maşallah sarı sarı ne tatlı kız.benim kayınvalidemde sarı kızları pek çok sever.oğluna sarı gelin alamadı torununa almış olur.
 
Balim agliyormu peki krize giriyo bizimki 3gundur aglamaktan uykusu var sallamaya yatirinca agliyor bagira bagira uyuyo
 
Balim agliyormu peki krize giriyo bizimki 3gundur aglamaktan uykusu var sallamaya yatirinca agliyor bagira bagira uyuyo

yok canım ağlamadı bizimki.cin gibi açtı gözlerini onunla konuşmamızı isityor gülüyor.senin kız neden öyle acaba.gaz sorununuz geçtimi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…