2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Hastalara geçmiş olsun. Nazlı çok iyi yapmışsın en baştan sağlama bağlamışsın işi:)))
Bizde de aynı olay var, sabah kalkarız, egehanı giydiririm, hazırlarım, ben giyinirim, hala bizimki kalkacak.Bende giyinirken onu uyandırırım, dur bi 10 dk daha yatayım faslı başlar.Giyinip yukarı çıkarken yine seslenirim hadi artık kalk diye. Bu arada onun kıyafetlerini çıkartırım, yukarı çıkarım.Bir elma alırız egehanla, eğer erkense tv açarım egehan istediği için.8,30 a kadar bekleriz.Bu arada eşim gelir, kahve ister, ona kahve yaparım çoğunlukla.8,30 da çıkarız.O sadece kendi bilg. ını alır çıkar arabaya geçer. Eskiden geç kalıyorum diye kızıyordu, baktı egehanla sabah uğraşmak ayakkabıları, ouyuncaklarını seçmeye çalışması filan epey zaman alıyor, şimdi direk gidiyor arabaya, sesini çıkarmıyor.
Akşamda eve geliriz yemek yeriz.Ama egehana yedirirken ben doyduğum için, egehana önce yediriyorum.Yemek olayımız hep sorun, onun istediği bir şey olursa iyi, ama istemediği bir şey varsa yalvar yakar, yad a bağırış çağırış yemek yediriyorum.
Neyse biz yeriz, eşim geçer bilg. a. Birde sigara içildiği için balkona çıkar.Egehanla ilgilenecek kişi yine ben olurum.Gel biraz içerde ilgilen çocukla desem ya belini bahane eder, ya girer 5 dk sonra tekrar balkona çıkar, sigara içeceğim diye.Ondan sonra bir de döner bak batıkanla bagüm yanyana büyüdü, egehan tek, bir kardeş yapalım:))))) Tabii tabii diyorum bende.
Bilg. başında iş için vakit geçiriyor çoğunlukla, oyun filan oynamaz ama insan birazda çocukla vakit geçirsin değil mi_? Yok öyle bir şey.
Neymiş o çalışıyormuş:)))
Çağana hem üzüldüm, hem de sana anlatışına güldüm. Çocuğum yaaa, nasıl acımıştır kolu.Ne kadar dikkatsiz oluyorlar bazen.
Büyük adam gibi laf etmesine de yemek geldi çocuğu içimden.Maşallah çok düşünceli bir çocuk olacak, inşallah hayatı boyunca hep böyle olur, hayatı hep başarılı olur.

Serpilcim, bizim işler başladı evet, onlarla uğraşıyorum.Ama aynı zamanda ingilizce kursu alıyorum her gün. Her fırsatta onu çalışıyorum.Bazı düşüncelerim var, onları yapabilmek için İELTS sınavına girmem gerekiyor.
 
Evet serpilcim maşallah çağana benim defnede dikkatlidir gözlemcidir ama çağan bi başka yahu Allah nazardan saklasın evet meral nası başlarsan öle gider derler ya gerçekten doğru bizde sabah kalkmada da sorun olmadı hiç şükür ben çalışırken evdeyken de ikimiz aynı anda kalklarız ikimizinde saati kuruludur
 
Bizim evde çok büyük gelişmeler oldu dün akşam, sonunda çenemden bezdirmeyi başardım sanırım kocamı yaşasın :))) adam illallah etti heralde, lamba bozulmuştu bir kere söylemeyle onu tamir etti, onu yaparken yere birşeyler döküldü, süpürgeyi aldı bütün odayı süpürdü, sonra çocuklarla yatak odasında oynuyordu, dedim sen bunları uyutta benim işim var, aaa bir baktım uyuttu, hatta herzaman bana kızar çocukları uyuturken uyuyakalıyorum diye kendiside uyuyakalmış hahaha
Neyse çok uzun dayanabileceğini sanmıyorum bu duruma ama bakalım ne olacak :)))))


Serpil aynen işte hemen olayı kendi lehine çeviriveriyolar, bütün suç sende kalakalıyosun :)) ben o yüzden interneti iptal ettirdim ya evden, yoksa başından kalkmıyodu oyun oynamaktan.
Aramız kötü olsun istemiyomuş, hiç güzel bir laf duymuyomuş ağzımdan, beni sevmese katlanmazmış bu duruma, ne gerek varmış böyle şeylere :))) o böyle konuşurken resmen gülesim geliyo ya, nasıl yani bütün suç benimmi şimdi diyorum kendi kendime, hani gerçektentende bende az değilim taktımmı takarım, diyorum ya sürekli ters gidiyorum zaten son senelerde ama napiyim güzellikten anlamıyoki. neyse seninkininde benimkininde kafaya biraz dank etmiş galiba birşeyler hadi hayırlısı.


Meral sizin şu bir çocuk daha olayına çok güldüm :))) yani yeterki çocukla oynamak zorunda kalmiyim de kardeş yapıyım büyüsün o oynasın onla bu da iyiymiş :)))

aman işte erkek olmak varmış bu dünyada, hemen biryerleri ağrır, yorgundurlar, beceremezler, buna rağmen dırdır eden biz, şikayet eden biz oluyoruz, bizlerse hasta da olsak ayakta durmak zorundayız her daim.
 
idolüm çağan yine yapmış yapacağını patlatmış bombayı :)) maşallah maşallah kuzuma ya
 


(( ay çok üzüldüm valla bende kıyamam ya.. iyi olmuş araman... çok zor o kadar cocukla başa çıkmak ama böyle şeyler önemli dikkat edilmeli tabi...

çagan çok akıllı maşallah :)) bayılırım o akıllı laflarına onun :)))
 
bizimkilerde ataturkin kçşküne gittiler dün... nasıl geçti kızım ...çok kötüydü:)) niye.. atatürk yoktu :)) kızım atatürk öldü ya nasıl gelsin ... fotografları varmış. kıyafetleri yatakları.. birde ülkü hanımın saçına takmış. kısacık erkek gibi çok çirkinmiş :)))

hay allahım dedim nelere takıyorsun be çocugum..

bir de dilara çıktı başımıza.. 3 yıldır bu okuldaymış. herkese ögretmenlik taslıyormuş höt zöt müş biraz :))

tabi bizimki yememiş :)) baskın çıkmış .... ögretmen diyor birini masanın bir başına ötekini diğer başına oturtuyorum diyor... kadının işi zor :))

jimnastik dersinde takla atmış madalya kazanmış ... koşuda kaybetmiş. sinirlenmiş. kazanana kızmış niye sen kazandın ben kazanamadım diye.. sonra öpüşüp barışmışlar...

bu hırsı umarım ilerde derslerinde de olur .... kaybetmeye hiç tahammülü yok.. üzüntüsünüde mutlulugunu da tavanda yaşıyor resmen ...
 

ay alem bu kız ya çok güldürdü beni :)) niye kazanıyo diye dövecek çocuğu yani :)))
süslü ya kendisi neyini beğensin ülkünün, resimleri renkli bile değildir :)
ama yaptıklarını gördüklerini bukadar anlatması güzel ve gördüklerine dikkat etmiş olması çok çok güzel

demek dişli bir rakip çıktı ezgi'ye, belki bu törpüler onu biraz, yada onunla uğraşmaktan öteki çocuklara sarmaz enazından, ama bak şuanda şanslısın derya'cım, ezgi kendini ezdirecek bir çocuk olsaydı öteki çocuktan dolayı işiniz zordu, herşeyde vardır bir hayır işte :)
 
Vaaay filiz yendim diyosun o zaman burda artık iş birazda sana düşüyo ya bi sakinleştirici alıcan yada sabır diyecen biraz hoş sözler söyliycen ne bilim şimdi mesela bi msj at eşine onu sevdiğini özlediğini söle noldu hayırdır derse içimden geldi de oda anlar zaten bi ev süpürdüm çocukları uyuttum diye böyleyse biraz daha özverili olsam nasıl olur der en azındam dene denemekten ne çıkar biz arada yaparız eşimle bi cepten faceden msj atarız telefona not yazıp alarmı kurarım yani aşkı ayakta tutmanın püf noktaları :):):)
 
bizimki de bu ara çok güldürüyo bizi, acayip bir bilmişlik var üstünde ama unutuyorum çoğunu, aslında not almak lazım bunları biryerlere ilerde hatırlamak için.

Dün babası lambayı yaparken lamba bir patladı bizimki korktu, baba böttey böttey (boşver) eniyisi biz bunu yarın yapalım diyo, sonra da kendini avutuyo, lambalay patlay, ye vay bunda ki, nolmuş yani lamba patlay, olabiliy

birde okulda hapörlörden anons ediyolar çocukları almaya gidince, iki gündür buna takılmış, evde şöyle geziyo ; Elif Irmak Koç, Elif Irmak Koç danışmaya yüptennn
 

Şimdilik yendim diyelim nazlıcım, uzun süreceğine ihtimal vermiyorum, zira yaklaşık 20 senedir tanıdığım adamdan bahsediyoruz :)))

valla güzel diyosun iyi diyosun, bende böyle düşünüyorum da hiç içimden gelmiyo biliyomusun, hem yapımda yoktur pek böyle şeyler, feministmiyim neyim :)) hemde çok küskünüm galiba ya nebiliyim, o şaşırmaz zaten o da aynı şeylerden bahsediyo işte beklentileri bu yönde yani ama bu saatten sonra da bana zor geliyo.
 
Derya, ezgiyede maşallah.Herşeye dikkat etmiş:)))
Hırsını da çok sevdim, inşallah dediğin gibi derslerinde de böyle olur.Ben kendimi bilirim, sınavda en yüksek notlardan birini de almış olsam, benden daha yüksek alan biri olunca sinirimden ağlardım.
Diğer sınavda onun üstü bir not almaya çalışırdım.Benim büyüklerde bu olmadı, inşallah bunda olur diyorum ama....:)))

Filiz nazlının söyledikleri çok doğru, ara ara pohpohlamak gerekiyor erkekleri. Bak başlangıç yapmış adam:) Sen de devamını getir.
Senin elifede güldüm, boşver baba yarın yaparız.Özellikle ben yokken yapsana baba diyecekmiş çocuk neredeyse.
 
haklısınız bende farkındayım aslında ama şımartmayada gelmiyoki :)) bende de ana tarafından laz damarı var nede olsa, tuttu birkere :))
 
merhabalar özledim sizi giremiyorum artık doktor bilgisayara el koyuyo sürekli o giriyo boş vakitlerde deli olcam yakında telden girilmio bizim siteye çok küçük gösterio yazıları
 
selam kızlar nasılsınız

aklıma bir şey geldi az önce burada kala kala kaç kişi kaldık düşündüm çoğumuz birbirimizi facebooktan gördük tanıdık ama ben mesela Filiz (Kuzi) seni tanımıyorum ve çok merak ediyorum senin facebook yok mu tanışalım kız:)
aklımdakileri yazıyorum şimdi unuttuklarım olursa ekleyin bakalım kaç kişi kalmışız:) başlıyorum :))

Sepetçi: Serpil
Marsg: Derya ( Derya senin de face yok bende )
Nazobülo: Nazlı
Kuzi: Filiz
İnanna: Duygu
Waterfull: Meral
Barcli: Burcu
Durusuuu: Hatice
Accu: Hülya mı? Arzu mu? :)) Ben Hülya biliyorum ama bir türlü de öğrenemedim accucum ya kusura bakma
Elagülce:Gülce
Sedakt: Sevda
Alisha:Ayşegül
Montesori: Filiz
Linay34: Aylin
Ekinsu : Emel :):)
 
Son düzenleme:
canım accu arzu..
bu arada chef te var. o da ahu. ama eşinin anne ve babasını kaybetmişler tr. kazasında bu aralar sıkıntılı.
feyste o da onuda eklersin
 
iyigeceler ...
bikaçgündür duru hastaydı bu gün dr.götürdüm bronşit olmuş 10 gün antiyotik ve kontrole mutlaka getirin dedi dr.ay valla okula doğru düzgün gidemedi enerjisinide atamıyo ayyy herşeye gözyaşlarıyla ağlıyo bende 3 gün yıllık izin aldım ama çalışmak daha iyimiş sanki ...
bu arada kombi bozuldu servis 470 tl istiyo valla yenisini almak daha mantıklı sanki eski araba gibi sürekli arıza veriyo(
 

geçmiş olsun Gülce bronşit zor bir hastalık çok dikkat etmen lazım, bizede daha yeni bronşit dediler antibiyotikle iğneleri aynı anda dayadılar ama çocuk bronşit değilmiş meğer sadece bronşları şişmiş biraz alerjik yapısından dolayı o kadar , sen bilirsin ama bence bir doktora daha göster Onat gibi olmasın daha doğrusu doktorundan emin değilsen başka emin olduğun bir doktora götür çünkü ben ilk başta kendi doktoruna gitmemiştim
 
Geçmiş olsun gülcecim.İnşallah çabuk atlatırsınız.

Emelcim facete grup kurmuşsun.Deryanın facei Gymboree Ezgi olarak geçiyor.Ama pek takılmıyor oraya.
Ahunun da adresi var, o eklenmiş zaten:))

Burcu hoşgeldin canım, nasıl gidiyor hamilelik_?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…