2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlış hatırlamışım doğum gününü:))))

Ezgiye kardeş gelir mi dersin_?:))

Allahtan kız değil benim ki nazlı, sonuçta tütü etek elbise sorunumuz yok.En iyi ihtimalle şimşek mc quinnli bir pantolon ve tişört benim oğlum için en önemli şey. Şimşekli aldığım bir takım var, hergün onu giymeye çalışıyor.Her sabah soruyor. Dün sabah yıkanıyor demiştim, bu sabah yine sordu.Oğlum daha kurumamış dedim.Ama anne olmuyo ki böyle, ben şimşek mc quinnli giymek istiyordum diyor.
 
Aynen meral vallaha rahatsınız ben onun bandanası öbürünün tacı çorapları eşim diyoki bu ne be alt tarafı d.günü ama düğün gibi masraf yaptık :) bu çocuklar fena dünde bizimki çocullar bağrış çağrğş oynuyo balonlarla teyzem aaa yavaş biraz dedi bizimki napalım burası d.günü evi nolmuş yani dedi
 
Selam herkese

Emel geçmiş olsun tekrar, ilaç ilaç ilaç Allah kolaylık versin ya, boşver eniyisi hiç yollama bari okula falan, yaz okuluna yollarsın olmazsa, böyle çekmektense.

bizde de durum pek farklı değil, Defnenin antibiyotiği bugün bitiyo o fena değil gibi ama Elif'in öksürüğü ve nezlesi daha geçmeden tekrar başladı, terlemesine alerjik dedi, akşamları alerji şurubu içiyodu, şimdi bir toz verdi doktor, muz elma gibi bir meyvenin üzerine döküp yedirin dedi alerji içinmiş, bakalım ne olacak.

Serpil, çok becereksizim ben bu konularda ya hiç söyleyemem bişey ama neyse yine iyi bile söyledim, çekmiş silmiş süpürmüş heryeri, birde benim dolabımı düzeltmiş ben söylemeden hayret :) bizim yatağı sadece çekmemiş ama onuda sonraki gelişinde söyliycez artık.

Sevda temizliğe birini almış olmaktan dolayı mutluydum :)) birde ilk geldiğinde genel temizlik yaptığı için sonrasında çok fark etmedim temizlemediği yerleri, artık 4 hafta geçince ortaya çıkmaya başladılar :)))

Derya doğum günün kutlu mutlu olsun, sağlıklı huzurlu mutlu yıllar canım

Nazlı sağlık, mutluluk başarı dolu uzun ömürleri olsun, nice güzel doğumgünlerine inşallah.

Bende cumartesi çalışıp geç gelince hazırlık falan yapamadım, ablam bizim kızlara kelebek kanadı almış, prenses tacı almış, bende göya tütü bulup alayım dedim ama geç olmuştu, pastası yiyeceği falan çok iş vazgeçtim, Elif'in doğum gününde yaparım artık ikisine birlikte.
 
duygu ne iyi yapmışsın jimnastik işini, okul bünyesindemi var, ayrı biryere mi kaydettirdin.
 

:)) ama olmazki canım böylede, kirlenmeyeninden alın şunun aaa yada birkaçtane daha alın hergün giyebilsin çocuk, erkek adamın giyimine karışılmaz :))
 
Bu arada Derya sevindim okuldan memnun olmanıza ya inşallah böyle gider sonuna kadar, öteki okula ne dediniz peki sildirdinizmi kaydını.


Bizimkide uzun bir aradan sonra bu sabah beni delirtti, gayet güzel gittik okula, tutturdu kapıda girmem de girmem kıyamet koptu, yattı yerlere, kızım geç kalıyorum işe, babannende canın sıkılacak niye istemiyosun yok, öğretmen biryandan ben biryandan burnumuzdan getirdi, ortada birşey de yok aslında inadı tuttu birkere işte, sabah zaten ona giyin, buna kalk, birini aşağı taşı kendimi giydir koşturup duruyorum, eşim anca kendini giydirip kapıdan yine en son çıkıyo, hergün işe geç kalıyorum,

bırakamadım okula yarım saat uğraştım tuttum kolundan getirdim tekrar eve, sana okul mokul yok birdaha otur burda canın sıkılsın dedim, sinirimden ağlaya ağlaya çıktım, birde eşimi aradım ona bağırdım çağırdım, bana yapıyo bunu sen bırakmıyosun okula her işi benden bekliyosunuz diye nasıl ağladım ya geldiler bana iyice.

sonra eşim gelmiş tekrar okula bırakmış, hiç sesini çıkarmadan gitmiş okula sıpa.
 
aaayy okulu aradım da bizimkini sabah eve geri bıraktığımda babannesi saçlarını örmüş, okula tekrar gittiğinde de öğretmen neden eve döndün demiş, saçımı ördürmeye gittim şaka yaptım ben diyomuş velettttttt
 
ay ölürmüsün öldürürmüsün. yap et şaka yaptım de sıyrıl işin içinden iyi..
filiz eskidenmiş kadınların geç hazırlanması benimkide ööyle ben kavga gürültü hallettim biraz. beni işe eşim bırakıyodu nceden çağanın herşeyni hazırlıyodum indiriyodum o da kullan aravayı diye diye sonunda başladım kullanmaya yine ben yapıyorum. benim daha erken çıkmam gerekiyo evden eşimin işi yürüme mesafesi benimki 13 km. çağanı o indircekti güya baktım aynen devam ben işe geç kalıyorum. en sonunda iyi valla araba kullanmamı kendi rahatın için istemişsin dedim. böyle yapcaksan kullanmıyorum beni sen bırak al dedim değişti. ama kapıya çıkar çantasını versene der eğilip almaz. senelerdir yetti bana göbeği. napıyım zor eğiliyorum göbekten der:))
bırakma sende madem sana yapıyo elif off valla canım üzüldüm de ağladım deyince bende laf ediyorum işte.
büyüycekler geçcek diye klişe bi laf edeyim bari..

derya iyiki doğdun o zaman. nice güzel yılların olsun. senin eşin sana sürprüzler hazırlamıştır şimdi neyse anlatırsın dimi:))

nazo o kadar kısa zamanda iyi hallettin valla maşallah sana.hadi en kısa zamanda annenlere git

emel ben geçmiş olsun dedim mi onata. demediysem diyim. o haticeyle buluşmuşsunuzdur siz bugün. hasret gidermiştir ece ve onatta.. ya da hala görüşemediniz mi kiiiiii

meral evet yaaa bende rahatım valla. gerçi tütü mütü özenirdim yapmaya ama saç ör toka tak onlarla uğraşamazdım zaten çağanın kız versiyonu olsaydı o da uğraştırmazdı.

biz de kuranımızı okuttuk. üstümden o yük kalktı. gerçi ben hiçbirşey yapmadım anam babam yaptı da:)) öksürüğüm azdı iyice yine c.tes, doktordaydımm(postacıya izin vermişler gitmiş mahalleyi dolaşmış) bende tatil günümde de hst.nedeyim.
astımım azmış kiii üfff ne azmak bisürü ilaç başladı doktor amca..
şimdi az daha iyiyim. neyse çağanın d.günü için çalışmalarım devam etmekte.
 
Nazlıcım bugün buluştuk haticeyle mesajını şimdi okudum canım eğer bir daha buluşacak olursak ararız seni de Haticenin çok işi var çünkü bilmem bir daha fırsatı olur mu bende çok isterim
Merhaba kızlar, günaydın.Geçmiş olsun emelcim onata.Ne kadar çok antibiyotik verdi bu dr. size.
cuma günüde benim doğum günüm bakalım:)))
sorma Meralcim bir daha gitmem o hastaneye kendi doktorumuzdan şaşmam çocuğun bir şeyi yokmuş meğer
Deryacım,yeni okulunuz hayırlı olsun, doğum günün kutlu olsun, mide bulantın hemen geçer umarım :)) yoksa Ezgi çok sevinecek
Selam herkese Emel geçmiş olsun tekrar, ilaç ilaç ilaç Allah kolaylık versin ya, boşver eniyisi hiç yollama bari okula falan, yaz okuluna yollarsın olmazsa, böyle çekmektense.
sağol canım gitsede gitmese de hastalık olcak bağışıklık kazanmalı artık o yüzden inşallah haftaya pazartesi başlatıcam
emel ben geçmiş olsun dedim mi onata. demediysem diyim. o haticeyle buluşmuşsunuzdur siz bugün. hasret gidermiştir ece ve onatta.. ya da hala görüşemediniz mi kiiiiii.
sağol Serpilcim buluştuk valla bugün aslında alışveriş merkezinde buluşacaktık sadece ama çocuklar ayrılmadılar bir türlü sonra bize geldik akşama kadar oynadılar sonra eşim gelince bıraktık onları ananelerine, saat 11 den 18 e kadar beraberdik düşün kudura kudura bir hal oldular Ece bizde kalmak istedi Onat gitmesin istedi düşün hala ayrılmak istemiyorlardı ,nasıl özlemişler birbirlerini anlatamam sarıldılar öpüştüler elele gezdiler durmadan oynadılar Onat aylardır bugünkü kadar mutlu olup eğlenmemişti , durmadan birbirlerine seni çok özledim seni çok seviyorum canım arkadaşım deyip durdular , çocukluk nasıl bir şey ya ne kadar masum na kadar temiz o minicik yüreklerine özlem duygusu oturmuş kavuşmanın mutluluğu yerleşmiş sanırsın bilmezler bu duyguyu ama nasılda biliyorlar canlarım benim
 
emel okurken gözlerim yaşardı severim ben onları yaa. evet bak nasıl özlemişler b,rbirlerini.

bugün bi arkadaşın oğlu geldi. 5 yaşında. bide bi arkadaşın kızı var oda 7 yaşında. dün berbaerdik onlarla baktım oğlan kızı sıkıştırıyo falan. bugün hastaneye geldi. sen burcuya napıyordun dedim. evet ben burcuya asılıyolum dedi. sıpaaa daha yarım konuşuyo asılıyomuş ayy bide bunlar gelcek başımıza..
 

bak sen şuna sıkıştırıyormuş bir de :)) alem bunlar ya
 
selam...
derya canım doğum günün kutlu... olsun dileklerin kabul olsun nice yaşlara ailenle beraber kutlaman dileğiyle iyiki doğdun:)))
ezgi mutlu sen mutlu inşallah okulla ilgili birdaha sorun yaşamazsınız iyi olmanıza sevindim:))derya idrar yolu enf varsa oda mide bulantısı yapıyo idrar tah yaptır istersen..
hatice canım hoşgeldin ayrıca ne ameliyatı olucaksın geçmiş olsun...
kuzi boş ver arada eşinden faydaalan o kadar rahata alıştırma ev iş çocuklar kandini çok yıpratma boş ver...
 
kızlar ben geldim, ama kimse yok derken saatin farkına vardım... artık işyerinden giremiyorum, akşamlarıda pek fırsat olmuyo.
Derya iyi ki doğdun, Allah Ezgi ve eşinle hayırlı bir ömür versin...
Nazo imrendim sana, kaygıyı atlatmışsın, nice yıllar meleğine...
Onat iyileşmiş çok sevindim, ama Ece ile buluşmaları beni pek duygulandırdı, minik kalpler ne kadarda katıksız sevgiyle dolu....
Filizcim boşver bazen duymamak görmemek daha iyi geliyor.
Serpil geçmiş olsun, benim kızım var beline kadar saçları ile ama bende hiç uğraşmıyorum emin ol, banyodan banyoya taranıyor, taratmıyor sıpa, sabahları at kuyruğu yapıp evden çıktığımıza bakıyoruz. Kız anasıyım tül eteklerin isminin tütü olduğunu ilk nazodan duydum, çok cahilim çok...
Ege çok tatlı annesi şöyle bir düzine alsana şimşekli kıyafet, hergün birini giyer çocuk...
Nilin yeni etkinliği tam ona göre Duygucum.
 
Günaydın kızlar nasılsınız biz yine kışın gelmesiyle birlikte erkenciyiz sabah 7 ye doğru uyanıyoruz:))
 
Günaydın sağolun kızlar iyi dilekleriniz için Allah sizede evlatlarınızdan iyi gün göstersin emelcim bizde 7de kalkıyoruz hatta bu sabah 6da kalktılar dereni tekrar salladım defnede gitme baba diye ağladı sonra oda uyudu bende 9da kalktım sersem oldum ama kızlarda öksürüyo burunları tıkalı doktoru aradım ilaç verdi zaten defne bi posta şurup içti sonra burun tıkanıklığndan hafif orta kulak iltihabı oldu antibiotik içti yine öksürük şurubu içti şimdi yine napıcaz bilmiyorum tam hafifliyo geçti dlyorum tekrar başlıyo bide şlmdi deren çıktı
 
merhaba

herkese çok teşekkür ederim. güzel geçti dogum gunum. mide bulantımda bu sabah olmadı. sanırım iyileştim :))

ezgi aynı ama ona bozugum biraz ....

öglen yemek yemiyrmuş. sadece ekmek yemiş. uyumamış.

yardımcı ögretmeni sahiplenmiş. oyunlarda hep onu yanına alıyormuş... yemekte yanında oturtuyormuş.

arkadaşlarına biraz oynayabilirsinizama o benim diyormuş...

allahtan kızda onu sevmişte .... o da ilgileniyor. çok zeki çok akıllı bayılıyorum ezgiye dedi... dedim öyle de gerisi fos :))


gercek ögretmenide çok kıskanç ve paylaşımı hiç yok diyor...

ama derslere katılımı ve oyun oynaması falan iyiymiş...

dün oyuncak günüydü. bebegi hiç çantadan çıkarmamış. neden diyorum. uyumak istedi bebegim diyor :)

dedim psikologa ilgilen biraz. düzelt şu kızı :)))

bakalım. bu da gececek :))) her dönembirşeyine üzülüyorum... sonra geçiyor...
 
Son düzenleme:

baba götürecek o zaman canım başka çareniz yok... gercekten bizimde bir yere kadar ya...
 



allah kabul etsin canım :)) insanın içi ferahlıyor hiç değilse dimi??

capkın cagana bak sen ya... ezgininde ar bir tane... 5 yaşında çocuk. bildiğin sarıyor ezgiye :))) yüzmedede aynı guruptalar. aynı apartmandayız... kapı tutmalar bizimkine falan :))) görmeniz lazım.... ezgi nasılsın. ezgi sizin ev hangisi :))) gelicek istemeye...
 

amin canım... stres benimkide büyükihtimal. bennimde mideme vurur hemen... ama bu kez aşırı oldu...

neyseki iyiyim şimdi... çok tşk...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…