2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar site değiktimi cepten girincemi böyle yoksaaa benim telmi kafayı yedi sayfa sayısı çıkmıyo geçmişe bakamıyorum serpil meral bu gazla neler yaparım ben serpilcim başınız sağolsun okurken tüylerim diken diken oldu
 
ay nazo senin heyecan benide sardı. bende çağanın d.günü için çalışmalara başladım. tema oluşturuyorum. yaa okulda olcak burda evde yapacak kadar tanıdığım yok. var ama çağana denk çocuk olmayınca ne anlamı var dimi. palyaço falan olmayacak ama resimleri falan hepsi elimden çıksın istiyorum. şapkalarını yapayım yazısını kendim yapayım. işte öyle
 
Günaydın sorma serpilcim ilk defa bu kadar heycan yaptım daha önce çok üstünde durmazdım heralde artık defnenin mutlluğunu görebildiğim için daha hevesliyim aslında benimde kafamda neler var ama o kadar açılmıyorum eşime palyaço getirsekmi dedim hııı oldu bide dansöz tutalım dedi yani düşünün ne kadar açılabilceğimi
 
canım bende öyle plyaço falan düşünmüyorum zaten. görmedikleri şey mi eğlenmesi ayrı oluyodur belki ama ben düşünmüyorum işte. 18ine girdiğinde pastadan dansöz çıkarırım ama sende şu biskolata adamları varya ondan çıkar bi tane.:))
iğrencim dimi.
mamutlu istedi benmki. buz devri kahramanlarını sıraladı şu şu şu olsun diye ama malesef saydıklarının bir arada olduğu bi kare yok malesef. bizde fotoşopla bir araya getircez onları hatta yanlarına da çağanı koycaz. sonra bunları digital baskı alan yrler etiket gibi çıktı alıyomuş. o çıktılardan tabaklara bardaklara yapıştırcaz. iykidoğdun yazısı şapka tamam işte. ben bunlarla kendim uğraşayım diyorum. ha belki kostüm kiralarım ama erkekler için çok anlamlı kostümde yok. belki korsan falan olur. buz devri 4 de bi karakter vardı korsan kaptan gerçi o maymundu ama. en ciddi iş psta kaldı. onu da samsunda şeker hamuru ile yapan var mı bilmiyorum .
geçen yıl mecburen kreşe bırakmıştım o işi üstüne araba baskılı bi pasta yaptırmışlar en fazla 50 liralık bişeydi 10 kişilik. meyve suyu falan ne kadara çıkar düşün işte ama 200 aldılar. sinir olmuştum.
 
aslında vereceği tepkiyi biliyordun dimi ama seni şaşırtır belki diye düşündün :)) olmadı istikrarllı yani..
 
Aynen ama deli ediyo beni kredi kartımdaki sıkıntı oldu onunkinen ek kart çıkardık az önce aramış kartı ödedim şu kadarmış kuaförede bu kadar vermişin diyo ay dedim sen hergün benim harcamalarımımı kontrol edicen ben stres olurum öle diyorum olsan nolcak yine harcıyosun diyo uyuz yaaa sinir böle konuşur sonrada sen bana bakma aşkım ben konuşurum sen hesabını bilirsin der of yaaa gelde çalışmayı arama yani diyorumki ben degeliyorum bu ay çok olduysa önümüzdeki ay dikkat ediyorum yok nası dengeliyosun yok nası dikkat ediyosun ayyyyyy şiştim
 
serpiillll tam yerine düştün, benim oradaki yeğenim varya üniv.de okuyan grafik tasarım okuyo, fotoşop yapabiliyo, yakınsınızda sanırım istersen söylerim yardımcı olur sana :))
 
amann nazo hepsinin antika bi yönü var işte napcan. atamıyoz satamıyoz onlar bizi çekcek bizde onları

filiz sağol canım yaa. bi arkadaşın kızı dün olaya el attı yapamazsa senden yardım isterim olur mu.
şimdi evde fon kartonları vardı onlardan şapka yaptım.daha yapmam lazım ama. bide nasıl süsliycem bilmiyorum daha. çağana samuray şapka yapımı buldum onunjini ayrı yaptım. diğerleri külah şapka. allahım ya pandayı almış kucağına ağlama oğlum ağlamaa senin doğum günün olcak oğlumm diyip sırtını sıvazlıyo..

evde vakit geçiremiyorum doğru dürüst yaa zaman çabucak bitiyo..
 
ohoooo benim kızın doğum günü yarın daha kılım kıpırdamadı sizde hazırlıklar tam gaz valla :))) kafamda çok şey var ama zaman yok napiyim, pazara yapabilirsem yaparım basit birşey bakalım.

Bende aslında hiç doğum günü yapmadım şimdiye kadar, millete doğum günü var gelin demeyi sevmiyorum hediye bekler gibi kötü hissediyorum, ama elif'te çok seviyo doğum günü olayını, eve her pasta girdiğinde bir dilim bile olsa üstüne mum dikip kutlama yaptırıyo bize :)) onun için istiyorum bu sefer.


Tamam Serpilcim ihtiyacın olursa seve seve.

Benim mesai 17;30'da bitiyo bu arada, dün sormuşsun ya.
 
palyaço konusuna gelince 60-70 tl civarındaymış fiyatları baktımda bana çok gelmedi ama
Bende eşime söylediğimde ne vericem okadar para kıyafet bul ben olurum palyaço dedi :))))
 
kıyafet daha fazla tutuyodur herhalde.
aman işte filiz bende evdeyim ya iki gündür hemen yeşilleniyorum ama yarın mesaiye gitcem hepsi söner.
yoğunsun galiba bugün pek yazmadın. nazonun canı sıkkın. diğer kızlar da yok zaten.
ee filiz sende kızlar için istesene yeğeninden bişeyler. mail atar sana. orda imkanlar daha fazla ama imkanlara ulaşmak için zaman ve ne nerde bilmek lazım ee onun için de gezmek lazım. bende 5 yıl kaldım ama sor ne nerde bilmem. deryaya bak hepsini bliyor maşallah..
 
sorma yaa bugün bastılar burayı, bırakmıyolarki iki muhabbet edelim anlayışsız insanlar, sistemde gitmedi bugün aksi gibi :))))))

derya'ya hayranım bu konuda ben zaten ya o bir fenomen :))
ben doğma büyüme buralıyım, emin ol sen yinede benden daha çok yer biliyosundur serpilcim merak etme:)))

Akşam evin yolunu zor buluyorum dört göz beni bekliyolar k.valide de dahil olmak üzere, biryere bakmaya fırsatım yokki, lcw'den hediye gelmişti defne ye büyük geldi onu bile gidip değiştiremedim zamanı geçecek sonunda, öğle tatilimiz yarım saat zaten,


Bende şu kelebek kanatları varya onlardan alayım diyorum, yada maxi toys'da falan vardır herhalde kostümler, prenses kostümü gibi birşey uydururum diyorum kendi kafamda ama öyle oturupta birşeyler yapabilecek vaktim yok, benim zilliler zaten katıp karıştırır hepsini birbirine izin vermezlerki birşey yapmaya.
 
internetten baksana kostümlere. ama ne zaman teslim ederlerki. zamansızlık kötü. benim o anlamda hayatta en mutlu olduum yer van dı.yapcak bişey olmadığından vakit hep bize kalıyodu.
akşam bende eşime diycem palyaço ayarlayalım diye tepkisini merak ettim.m ama ben biliyorum git nerden buluyosan bul beni karıştırma. benimkinin derdi de tembellik yaa:))
filiz öğle arası da çok azmış. ee biz ne zaman gitsek öğle tatilinde oluyolardı 1 saat sizin niye öyle yoksa bizi mi kandırıyolar. yoksa sizin noter mi sıkıntılı..
 
merhaba kızlar
biz çok kötü günler geçiriyorz
eşimin anne ve babası bayram dönüşü trafik kazası geçirip öldüler
şaka gibi yaa şimdi yoklar Allah kimseye göstermesin çok büyük bir acı
10 gündür ilk defa yalnız kalıyorum kafayı yemek üzereyim......
 
ahucumm allah sabır versin canım eşine de sanada. ay eşin kötüdür sen ona destek olcam diye ortada ne desem bilemedim ki canım ne zor bişey bu. senin ailen falan gelemedi mi yanınıza sen bugün niye yanlızsın insanın içide ürperir de yanlız kalmasaydın keşke ama
 
sağol canım o kadar zor ki gün geçtikçe daha çok koyuyor
annemgil akşam gelecek kardeşim okulda
biz zaten dün geldik evimize 10 gündür köydeydik
eşim tek çoçuk yıkıldı tabi teselli edemiyorum ki ölüm bu(
annesine o kadar düşkündü ki günde 3 kere konuşurlardı
biraz sonra bir sürü misafir gelecek aradılar eşim de resmi işlerle koşturuyor
 

aa başınız sağolsun Ahu Allah sabırlar versin hepinize, çok zor olmalı gerçekten.
 
anladım ahucum. bak şimdi tek çocuktu dedin içim bi tuhaf oldu.
bişey sorcam bu resmi işlerden anlayan var mı çevrenizde. varsa mutlaka danışın. çok çetrefilli bu işler. o duygusallıkla ihmal ettiğin herhangi bişey sonradan başına olmadık işler çıkarıyomuş. adamcaz hem içi yanıyo hemde bu işlere koşturuyo dmi ne zor. ahucum herkes üzerine düşeni yapacak tabi. sen eşini oyalamaya çalışacaksın ceylin çocuk şımaracak babası belki sabır gösteremeyip kızacak gelenler gidenler ama yaraların üzerini en güzel zaman saracak. asla unutmayacaksınız eşinin içi hep yanacak ama zaman geçtikçe bi bakmışsınız gülüyosunuz geziyosunuz. ölüm o yüzden insanoğluna yakışmış ya. ama sana naçizane bi tavsiye eşin acısını yaşamayı ertelemesin sakın. o ağladıkça sende mahvolursun ama emin ol şimdi ağlamazsa ilerde daha kötü oluyor.3ü nü 7 sini atlatmışsınız 40 gün geçecek bi defa. bak sende göreceksin bi taraf eksik olsa bile hayat olması gerektiği hale gelecek. ne diyeyim allah layığıyla atlatmayı nasip etsin. gelene gidene de takma soran eden arada dedikodu sessiz gülüşmeler hepsi hayatın devam ettiğini göstermek üzere planlanmış gibidir. bişeyler yapacam diye de paralama kendini.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…