Bizim okul fiyat olarak çok iyi, 500-TL, servis sorunumuzda yok, zaten yeni okul herşey sıfır, temizlik tertip düzen gayet güzel, yemekler çok iyi, fakat biraz çocuklara göre ağır yemekler olsada yanında makarna pilav gibi yiyecekleri birtane birşey oluyo genelde, etkinlik konusunda henüz birşey yapmadılar bilmiyorum, sabahları karşılamaları falan iyi, velilere hoşgeldin günaydın mutlaka diyorlar güleryüzle, iki öğretmen nöbetçi oluyo hersabah, bu sabahki kendisi giydirdi çıkardı elif'in ayakkabılarını ama çoğu çocukların kendilerinin giymesini istiyo öğrenmeleri açısından ama yardımcı da oluyorlar başında duruyorlar, sınıfta sürekli duran iki öğretmen var, asıl sınıf öğretmeni çok şirin görünmesinin yanında aslında okadar da değil gibi hissediyorum :)) ama sevgi ve değerler öğretmeni sıcak bir kız, Elif'te ona daha sıcak. Tabi okulun içinde neler oluyo nekadar ilgileniyolar bilemiyoruzki sonuçta, işte benim bunu anlayabileceğim tek şey bu ter olayına dikkat etmeleri onu da yapmadıklarına göre şüphe duyuyorum tabi.
Elif'i her akşam soru yağmuruna tutuyorum çaktırmadansürekli okulla ilgili ağzından laf almaya çalışıyorum ama yok yok kardeşim, bugünlerde de bir huy çıkardı,
Elif bugün okulda ne yedin kızım,
-duvar yedikkk heheheh,
-elif bugün ne oynadınız,
-kapı oynadık heheheh,
-elif oyuncak gününde arkadaşların ne getirdiler
-lamba getirdiler hehehe
ay sinir etti beni valla dalga geçiyo resmen, hiçbirşey anlatmıyo deliricem, öğrendiği şarkıları bile soruyorum söylemiyo birkaç gün sonra oyun oynarken mırıldanmasından anlıyorum.