- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burddayım nazlı. trafik kazası yaptık bugün. şu eşi vefat eden arkadaşım varya araba kullanmaya 3 aydır flan başladı. bugün de ben götüreyim dedi ben götürüyorum hep işe. akşam tramvay yoluna dönüşte rayla çıktığımızda tramvayda hareket etmişti. abla dur çıkma dedik ama bizi duymadı bile sonra gaza basıp bizi kurtardı ama arkamızdan adamın biride aynı şeyi yapmış. onlarda giresundan geliyo yabancılar yani oda tramvay bana çarpmasın diye gaza basıp bize vurdu. yani adam bize vurmayı kurtuluş olarak seçti anlayacağınız. ben arkadaydım ama emniyet kemerimi hep takarım yoksa öne çarpıp sonra arkaya tökezlenirdim. ama boynum gitti yine de felaket ağrıyo. hastaneye git adli rapor tutldu filmler çekildi. düz grafilerde bişey yok allahtan ama yarın yine gitcez mr falan çekilecek. işte böyle. neyse baya ağrıyo daha yazamıycam görüşürüz
Özellikle kız anaları haftaya pazara kızlara d.günü planlıyorum ya kızlara defneye tütü elbise derene tütü etek üstüne tişört istiyorum kırmızı siyah mini mouse ama acil nerden bulurum facete buldum msj attım ama cevap gelmedi bilgisi olan varmı