2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaaay iki saat yazdım ama iki saatte araya iş girip gönderemiyce silinmiş

Serpil eşinle ilgili olayda hiçte yanlış birşey yapmamışsın için rahat olsun, sadece erkeklerin herzamanki abartması, seninki birde doktorken hastalığı bu şekilde algılayabilmesi ilginç, benimki yine normalmiş yani :) hayır mahrem bir konuda olsa hastalığı anlıycamda bunu hiç anlayamadım :)) benim eşim bir nezle olur, ölüyommmm diye yatak döşek yatar, birde bana ilgilenmiyorum diye kızar hatta ciddi ciddi kavga eder, ölüyorum burda insan birşey yapar, birşeyler getirsene, ya ne getiriyim ben doktormuyum, ne istiyosun, ne biliyim ben bi ilgilen bişey yap falan, bazen küser gider anasının evine yatar, orda daha iyi nazlanabiliyo ya :)) bizse iki büklüm de olsak işimize devam, neyse Allah beterinden saklasın geçmiş olsun. takma boşver.


Pantolonlarla ilgili herkes aynı dertten muzdarip miş, peki biz hepimiz bu modelleri tercih ediyosak, bu modacılar kime çalışıyo acaba :)) saçma sapan modeller görmekten bıktım. Adl ve cotton eskiden en çok alışveriş yapabildiğim yerlerdi ama şimdi değil, kesimleri, stilleri olduğu gibi değişmiş, hele cotton felaket, zaten pantolonda yok denecek kadar az, elbise etekle benimde hiç işim yoktur ne yazıkki. Lcw'den hiç pantolon almadım önleri Nazlının dediği hesap çok kötü duruyo, potluk yapıyo, diz yapıyo vesair, defacto'da aynı şekilde. başkada mağaza kalmadı mı ne.

Meral düşük belin vücudu bozduğuna kesinlikle katılıyorum, incecik belim odun oldu düşükler sayesinde ve zaten artık ince belli birtane genç kız yok piyasada.

Çağan'ın dikkatinin (maşallah) çeyreği yok işte benim kızda, yanında yangın çıksa en son o görür herhalde, gerçi bende de pek yoktur da.
 
Amaçların emellerin süper nazlı büyüksün :))

ben bayramlık alıcamda, gerçi bayram diye değil zaten almam lazım mevsimlik birşeylerde nezaman.
 
bende düşük bel seviyorum kızlar ama öyle çok çok düşük deil ama yüksek bel bana gitmiyor fiziki yapıyla alakalı nsanırım ben eşofman giydiğimde bile beli biraz yüksekse kıvırırım öle daha güzel duruyor oldum olası yüksek bel gitmedi bana bende istanbula gidince bir alışveriş yapmalıyım kendime uzun kollu badi almam gerek kışın switlerin altına ii oluyor birde kot ve kumaş pantolon alıcam he bide ben kışın çok üşüyorum bikaç tanede termal badi alıcam onlar çok güzel ısıtıyor geçen kış duruyada giydirdim çok soğuklarda okula gidip gelirken ii oluyor bir takım daha almam lazım yedek duruya zaten çok ince ve rahatsız etmeyen bir kumaş eşofman altlarına giydiririm.


bu arada kızlar ben lazere başladım komple yaptırıyorum iki ayda bir vücut ayda birde yüz..yüzde sadece bıyık ve kaş üstlerim var yüzüm çok tüylü deildir zaten bir kez vücut birkezde yüz için gittim sadece daha 5-6 seans sürer ama yaza kadar baya biter bende rahat ederim innş bıktım bu kıl tüy işinden al al bitmez,üç güne çıkar,pilaja gidersin kısacıkların vardır çok sıkıcı yanii bitsinde ömür billah kurtulalım istiyorum


çıkıcam bende 3 gibi kaanın uyumasını bekliyorum duruyu alıp okuldan kuaföre gidip saçlarımı düzliycem kaşlarımı aldırıcam bide markete uğrar dönerim ii bakın kendinize
 
valla sevda bende bıktım o işlerden de lazer beni korkutuyo diğer dokularda zarar verecek diye. çekiyorum işte.
filiz normal nezlesinde gribinde falan hiç böyle olmaz bişey beklemez ne biliyim yaa bu tuhaf bi durumdu işte. normal dışı yani daha önce karşılaşmış olsam böyle bir hali ile burda anlatmazdım bile normal hali derdim adam normalin dışına çıktı. şaşkınım işte.
 
Serpil başka birşeyi varda saklıyomu diye şüphe ediyo insan anlattıklarından doğrusu, Allah beterinden saklasında.


Sevda çok iyi ya benim yerimede yap o dediklerini, geçen bayramdan beri kuaföre kaş aldırmaya bile gitmedim :)) neyseki öyle göze batan kaşlarım yok.

lazer konusunda bende serpille aynı düşüncedeyim, dokulara ve de iliklere bile işler yani lazer, o yüzden hiç yaptırmaya cesaret edemedim yoksa bende çok dertliyim bu konuda da. Birşey olsa ondan bilirim sonra.

Saçlarım çok kötü oldu benim ya bu ara çok yıprandı tel tel kabarıyo, acayip dökülüyo avuç avuç, doğum sonrasındaki gibi aynı, yıllardır ilk kez omuzuma kadar uzatabildim perma sevdasından ama bu yıpranmışlıkla permada yaptıramıyorum, kestireyim gitsin bari yine napiyim.

Elif'in saçlarını keselim diyip duruyo babası, rahatlasın çocuk diyo ama kıyamıyorum birtürlü.
 
Son düzenleme:




valla kızlar mutlaka zararları vardır ama bıktım gerçekten ayda bir ağda derdi her gittiğimde 50-60 para vermeler haftasına tekrar çıkması her defasında ağdanın stresi kremi olsun bitsin napim kurtulim istiyorum

bende durunu saçına zor kıydım yazın kestirdim küt ama keşke daha önce kestirseymişim valla eziyet etmişim çocuğabecede kestir derim rahatladı çocuk terlemesi minimuma indi sende çok faydasını görüceksin çünkü elifinde terlemesinden şikayet ediyosun çok farkedicek kesilmesi
saat 3 oldu hazırlanıp çıkayım öpüyorum sizi
 
Son düzenleme:
bak bak hemen yazımın altında reklamı çıktı link'ini verdiğim mağazanın, nasıl bir sistem bu ya.
 
Merhaba
Kıyafet konusunda bende dertliyim kızlar :))
Buraya geldik iice kilo aldım kıyaftlerim olmuyo ne giyecegimi şaşırdım .bayramdan sonra istambula gideceğiZ eceyle bol bol alışveriş yaparım artık ..

Diş fırçasının ismi frefly baby zaman ayarlı müzikli diş fırçası
 
merhabaa...
benim hiç amacım yok:))))çıkıp nili almam lazım ama o bile çoook zor gelio...
kızlar ben de bugün az yemeye başladım ama deli gibi tıkınmak istiorum(göbeem için dün burak'a bak 7 aylık gibi dedim yok 5 aylıkken bööleydi dio:)))o kadar yani..
 
günaydın..
niye duygu okuyosun ya
dün akşam senin cabnın bişeye mi sıkkın diye sordu. şaka gibi. cevap vermedim ısrarla sordu ben seninle konuşmak istemiyorum dedim niyeki noldu diyo. onudamı ben diycem adam farkında bile değil. yada ben çok hassasiyet gösterdim bilmiyorum beni ne kadar incittiğinin farkında değilsin bi düşün bakalım dedim kapattım.
arzunun dediği çok mantıklı geldi ama her zaman geçmiş olsun deyip kötü haberleri veren konumundayken şimdi hasta statüsünde olmak şaşırttı bizimkini..
 
Günaydın serpilcim ne diyim bu adamlar çok pardon kızlar bazen gerçekten çok öküz oluyolar yaaa hala nolduki diyo bana nasıl çıkıştığını unuttun deseydin gerçi onlar öle biz konuyu unutmayız sadece kapatırız ama onlar tamam o an parladım bitti gitti ne var bunda der karşımdakini kırdımmı üzdümmü yok bizimkide para mevzuunda cinstir olmadık zamanda olmadık bişeyi alalım der ben lazım dediğimde öfler pöfler hele mebla büyükse ama ben alıştım artık sölenir ama yine alır yine yapar mesela defnenin bi tane spor ayakkabısı var hem yetmiyo hemde cici bi gezmelik ayakkabı lazım diyorum vah vah tüh hiç yok çocuğun yazık diyo dalga geçiyo hiç tınmadın dün gittim elbise kış için kazak aldım akşam gösteriyorum bayıldı daha eksiği var yarında bakıcam hem derenede bişey alim diyorum tamam aşkım kendine bişey baksaydın diyo sana diyorum beni boşver size al yeter diyo antikaaa defneye yatak alcağımız derenin doğumundan belliydi tamam dedi deren yaşına gelince alırız iş almaya gelince yok şimdi o kadar para vermeyelim ben almıyorum demiyorum seneye alırız deren park yatakta defne yatağında yatar yok kipada görmüş baza başlık yatak 200 lira onu alalımmış mışta mış mış almaya gittiğimizde ben mobilya istiyorum satıcı eğer kumaş baza olursa daha ucuz diyo bizimki bak tatlım hangisini istersen sen karar ver sanki o kadar mızmızlanan bendim yanl dicem bizimki klasik alıştım adam yüklü para vermeyi sevmiyo markette de aylık alışveriş yapıyoruz kasada rakamı gördümü yüzü düşer ilk zamanlar bende surat yapardım neyin tribini yapıyosun diye şimdi tınnn hiç umursamıyorum tabiatı bu adamın
 
haahhaaaha
nazlı hepsi alem
benimkide alma hastası.bişey alıncak dersin lazım hani bi tane alınır dimi o gider 5 tane alır. evde 4 tane elektrikli süpürge var mesela. çağanın allerji mi dediğim. zamanında royalden halı alcaz bi tane salona ordaki yündü. gitti aynısından iki tane aldı bende fazlalığı hiç sevmem. ahşap işlerini sever de vakti yok garibimin bi balkonumuz var malzeme dolu atölye açılır yani anlatılmaz görmeniz lazım ama ortaya çıkmış bişey yok heps proje aşamasında. o kadar malzemenin içinde b tornavia bi çekiç bulamaz o ayrı yaa şimdi onu mu arayım hadi yenisini alalım der tam sinirlik benimki. bende hesaplar kitaplarım o o kadar savrukken ben düşünürüm kıyafet alcam mesela aman çıplakmııyım ne gerek var derim o da bana kızar her zaman mı denk geliyo beğendiğin bişey sonra arayınca bulamıyosun al parasını napcan beğendin mi beğendin der. ama bende tuhafım biraz aç çıplak dolaşan insanlar varken bende bir sürü kıyafet yenisini almak günahmış gibi gelir bana. bazan alırsam da eşime inadımdan alırım.

ya bugün alışverişe çıkasım var da şimdi bu bedenime göre kıyafet almakta istemiyorum napsam bilemedim.
 
Antikalar işte şekerim ne o ne ben fuzuli almayız benim abartmadığımı bilir hatta diyorum bu yüzden istediğini al diyosun diyorum çünkü önce çocuklara sonra kendime kendimede beğendiğim değil ihtiyacımı alırım bu ay çocuklaraysa öbür ay kendime eve desen gereksiz çöp almam ama işte...
 
merhabaa...
ay kızlar hepsinin var bi antikalığı:)))ne di,yeyim burak da hep al der ihtiyacın olanı ama ben deli gibi boş alışveriş yaparım,hep yok derim,o da al der:))soona da kartımı 1 haftada doldurunca dalga geçer:))
kızlar ya nile oyuncağı bile netten aldım demin bıktım yahu hiç mi bişi olmaz bi yerde!!!ayrıca herşey daha pahalı.taçtan yorgan alacağım indirime girmiş,burdaki taç dioki biz de indirim yok!!toyzzshopa giriorum,nette 30 tl burda 40!!nası bi iş ben anlamıorum!!
bugün niller okulda turşu yapacaklar,gelip bana da öğretecekmiş beraber yapalım die:)))
 
Merhabalarr okuyrm ama her gün yazmaya fırsat bulamıyorum inş herkes iidir
 
valla duygu zaten bazan netten alışveriş yapmak daha mantıklı geliyo. hem yorulmuyorsun hem daha ucuzunu bulabiliyorsun hemde daha çok model görebiliyorsun. markasını bildikten sonra da kalitesinden de şüphen olmaz. işte kalıbıma uydurabileceğimi bilsem kıyafetlerimi de alırım daa. birde ben kapıda ödeme yapıyorum o yüzden sürekli alamıyorum güvenliğe para bırak unutabiliyorum bazan.

burda da öyle bişeyin ucuzunu bulmak zor. o iş istanbulda güzel

kızlar yemek yaktım. şimdi ne pişireyim bana akıl verin. yaktıım yemek patlıcanlı yemekti evde de bişey yokki. varda yok aklıma bişey gelmeyi
nce herşey yok oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…