- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla öyle filiz nazoya söylediklerine katılıyorum ama çocuklarımızı ihmal ediyoruz zaten lafına (kendi adına söylemişsin ama ben ona da katılmıyorum) hiçç katılmıyorum. şu an çalışıyor olmamızın da başlıca anedenlerinden biri onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek sonuçta. çocuklarımız kreşeyken bizim de ne kadar üzgün olduğumuzu yanlarında olmasak ta aklımızın hep onlarda olduğunu kim bilebilir ki. bizim çocuklarımız biraz daha erken hayata atılıyo ama böyle işte bunu düşünmekle çözemiyoruz böyle işte yapacak bişey yok yapacak tek şey bununla kendimizi suçlamamak
ama nazlıcım iki çocuk anası biri olarak filizin sana söyleldikleri çok doğru. 1 saat kaynanatörün baksın hiiiç bişey olmaz. konuş kızlarısın sen onların. dikiş anlıyorum diyosun evde yapma dışarda yapmak daha motive edici inan. seviyosan da git halk eğitimin kursuna. kızlarıma çeyiz düzüyorum dersin hem bahanesii de hazır....
evet allah bizleride çocuklarımızı da iyi insanlarla karşılaştırsın hep o konuda diyebilecek malesef bişey yokk
şeftali çizmem lazım. görüşürüz
Sağolasınız kızlar bi araştirim ben gerçi filiz ben eşime bırakıp kuaföre giderim mesela c.tesi annem gelcek ben kızları bırakıp arkadaşlarımla boğaza bruncha gidicem evet çok çok kapanmıyorum ama evet kendimi onlara çok fazla adadım haklısınız valla diyorum ilerde bana madalyamı takıcaklar ah annecim bizim için kendinden vazgeçmişinmi diycek sanki trip atıp cevap verip bizi beğenmicekler o yüzden sende hiç suçlu hissetme bence kendini bide çocuğuna göre değişiyo bence elif sende evde olsanda onla yetinmiycek bu sefer başka bişey isteyip başka bi şeye takıcak bu arada senin şeftalini yerim serpil:)
Gece çiş olayında da evet sık kaldırmak iyi değil.Ona alışıyor o zaman.Ama sen belli saatler oluştur, örneğin 12 de kaldır, gece 3-4 gibi kaldır. İnşallah çabuk atlatırsınız bu dönemi.
Tünaydın hanımlar defne gitti deren uyudu bende nerden başlasam diyorum sanırım gündüzleri kızların odasında oturcam yine haftaya defneye yatak bakıcaz koltuğu çıkarmadan sığıştırmak istiyorum deren çok dağıtıyo oyuncakları baş edemiyorum salonla bare sadece odaları dağılır akşam zaten erken yatıyolar onlar uydumu bizde salona geçeriz diye düşünüyorum aaa bu arada benim minik kuzu derenim yürüyo teyzeleri ayın 11inde 11 aylık olcak ama 10 aylıktan beri üç dört adım atıyodu ama geçen haftadan beri bayağ bayağ yürüyo
Evet canım bal aldım.:))) Güle güle afiyetle yiyin.
Gözünüz aydın canım sizinde. Yakında koşturmaya da başlar , ikisini birlikte tutman daha zor olur:))) Ama defne daha sessiz ablalık yapar derene. Yeni yatağınız da hayırlı olsun. Ben araba yatak almayı düşünüyorum bakalım, biraz daha eşyaların kıymetini bilsin ama.
Dağınıklık mı dedi birileri_?:))) Bizim odalar alt katta olduğu için mecburen salonda oynuyor.Dün pazar olduğundan tabii herkes evdeydi.Egehanı babasıyla salonda bıraktım, aşağıda ütü yapmaya gittim.2-3 saat sonra koltuklar, yerler, her taraf karmakarışıktı.Üstlerinden çıkanlar ortalıkta, oyuncaklar ortalıkta.Puzzlelar ortalıkta:))) Bir gelen olsa adım atacak yer yoktu anlayacağınız.
Ama akşma ben de toparlatıyorum tüm oyuncaklarını.Dün akşam hadi yatalım dedim, tamam anne önce şu oyuncakları toplayayım, sonra yatarız diyor bana.Tabii burada asıl neden 2 dakika daha geç yatmak, çünkü oyuncaklar toplanırken bir taraftan da oyun oynanıyor:))