2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

okudum ama yazmak iç,n pek vaktim yok. güzel bir akşamdı mera lve hatice bize zaman ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim.
aralarında en uslusu egehndı bu arada. biz hatice ile çocukların peşinden baya koşturmak durumunda kaldık. çağan da hızıyla beni ve meralleri şaşırttı doğrusu.
 
Günaydın,

Siz de geldiniz ve tatilinizin ortasında buluşabildik.Bizde size teşekür ederiz canım:)))
Egehan yaşadığı olaydan dolayı, uzaklaşmaktan korkuyor, bunun faydasını görüyoruz şimdi:)) Ama cidden çağan için koşmaz, oynamaz demen büyük haksızlıkmış serpilcim. Çağan fırsat bulduğunda epey hızlı koşabiliyor.

Ayşegül fotolar çok güzel çıkmış, maşallah naz kocaman genç kız olmuş.
 
maşallah prens ve prenseslere hepsi kocaman oldular...

marmaris çocukları belli oluyor kapkara :))
 
Evet derya bak bu konuda çok haklısın:))) Egehan zaten esmer ama bir de sürekli yanınca kapkara oldu:)))Çağanla ecenin yanında iyice belli oluyor.
 
Kızlar merhaba nasılsınız uzun bi zamandır giremedim iş güç elvin hamilelik derken geçti zaman
2. çocuğu hiç düşünmezken hamile kaldım ilk 1 haftam kabus gibidi ama alıştım artık 17+3 günlük hamileyim..
Zaten böle kazala kalmasaydım hiç düşünmezdim herhalde...bu zamana kadar çok kötü geçti bulantılar kusmalar falan ama biraz daha iim artık sizlerde iisinizdir inş elvin yeni kreşe başladı dün..sizlerde de varsa giden hayırlısı olsun öpüyorum hepinizi
 
Fotoğraflar çok güzel, bizim bücürlerde süper üçlü olmuş çok tatlılar, Çağan'ın afacanlığı bitirimliği her halinden belli kıvrım kıvrım resimlerde :))), Ece tam bir hanımefendi edasında oğlanların yanında, Egehan ise ağır abi modunda :) keşke herzaman görüşebilselerde büyüdüklerinde de çok iyi dost olsalar, hepimizin çocukları yani ne hayal ama :)


Naz fotomodel gibi maşallah çok güzel fıstık.


Dün akşam kötü bir akşamdı yengemin yeğeni 19 yaşında motosikletle tırın altına girmiş ve ölmüş, insan çok etkileniyo hele de genç yaşta ölümlerden, daha dün face'de benim yeğenlerimle çocuğun yazışmalarını okuyodum bugün cenazesi var, insanın hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçiyo, çocuklarıma daha sıkı sarıldım dün akşam, üç günlük dünya olduğunu yeniden hatırladım ama ne fayda yarın yine unuturuz
 
Burcu, yeni bebek hayırlı olsun canım.İnşallah saplıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Sağol filizcim.Evet keşke hep biraraya gelebilseler ama...
Başınız sağolsun bu arada.Özellikle genç ölümleri insanı daha fazla etkiliyor.Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin.
 
Kızkardeşim pazar günü doğum yaptı bizimde.Oğlu oldu, şimdi isim arayışındayız.Onlar bulmuş aslında, destan koyalım diyorlar, ama hepimiz karşı çıktık destan ismine:)))
Kızlarının ismi karya yağmur, ufaklığın ismi destan olursa hiç yakışmaz gibi geliyor bana.Siz ne düşünürsünüz_?
 
allah uzun ömürler versin hayırlısı olsun. destan değişik ama kızların ismine uymuyo gibi
 
Kızlar değil zaten, tek kız.İki ismi var ikisi de birbirinden güzel isimlerinin:)))

Tabii ben kızlarının diye yanlış söyleyince, sen yanlış anladın:)))
 
Son düzenleme:
Amin Meralcim sağol, özellikle anneciğine Allah sabırlar versin.


Burcu hayırlı olsun bebişin, Allah tamamına erdirsin, çok iyi yapmışsın.

Meral, Destan'ı bende sevmedim doğrusu, birde erkek ismi gibi gelmedi bana kız ismi gibi sanki. kızın adı karya ise, oğlanın adı da kayra olsun diyesim geldi ama sonra uğraş dur evde :)) benim en sevdiğim erkek isimleri, Tuna, Kerem, Can
 
Kayra , kaya karyaya uygun isimler ama çok yakın olduğu için söylenileri, ufaklık sorun yaşar anlamakta.
Bir sürü isim saydık, aylardır da destan olmasın düşünün başka isim diyoruz, ama onlar takıldılar bu isme. Biliyorsun, hamilelikte sürekli aynı ismi düşünürsen ilk başta hoşuna gitmese bile sonbradan hoşuna gitmeye başlıyor o isim. Onların da öyle oldu.Şimdi başka isim düşünemiyorlar ya da uygun bulmuyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…