2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hayırlı olsun bebiş...cinsiyeti belli olmuştur artık... 16. Haftada belli oluyordu dimi??

Ay herşeyi nasıl bilirdim hangi test ne zaman vs diye unutmuşum artık :))

deryacım çok saol belli olmadı daha baştan erkek dedi sonra kız emn olamadı 2 hafta sonra gel dedi bakalım hftasonu gidicem oturur pozisyonda açmadı bacakları göremedi tam bakalım hayırlısı artık
 

saol cnm 16 şubatTA...ŞUBATTA BEKLERİM ARTIK 16SINA KADAR


FİLİZCİM BAŞINIZ SAĞOLSUN ALLAH SABIR VERSİN
 
Son düzenleme:

tşkler çok saolll allah isteyen herkese versin inş
 
Ama datça- bodrum feribotlarının devam edip etmediğini öğrenmen lazım, kış dönemi hergün yok sanırım.

Hımmm bu yolu bilmiyodum bak, ama riske girmemek adına diğer yolları tercih etmek daha iyi sanırım, havaş olayını söylemişlerdi banada, gerçi en kolayının otobüse binmek olduğun söylüyolar ama çocuklar ne olur okadar saat bilemedim :))


:))) hayranım böyle insanlara, çantalar omuzlarında çocuklar kucaklarında otobüs minibüs iner biner gezerler ya gerçekten hayranım ama hiç cesaret edemem beceremem, bakalım inşallah başarırız.

benimki terliği beceremedi bir türlü Meralcim tutturamıyor ayağında:))

Elif'te hiç beceremez terlik giymeyi iki adım gidemez :))) ben Tiflani'den spor ayakkabı aldım sezon indirimine girmişti yazlık spor ama ayyakkabı şeklinde birşey, ama senin istediğin gibi lcwaikiki'de gördüm önü kapalı, yanları ve arkası açık çok güzeldi, erkek içindi açık maviydi, pembelisi olsa alacaktım. 39 TL gibi bir fiyatı vardı. Hatta Derya'nın verdiği link'teki sporlar gibiydi modeli.

Sağol Burcu amin.
 
Günaydınnnn

hahah bizim ışıklı kaplumbağa gitti gidiyorda 14,50 TL'ye düşmüş iyimi :)


Dün akşam Elif'in okuluna uğradım akşam saat 7 idi hala öğretmeni falan oradaydı okul yeni ya, sürekli tamamlamaya uğraşıyolar, hafta sonu bile oradalar, neyse durumu iyiymiş sakinmiş ama hiç konuşmuyo benle diyo, oyun oynamaya bayılıyo çocuklarla koşturup duruyo ama bana hiç cevap vermiyo diyo, dedim onun vardır öyle huyu işine gelmeyince konuşmaz, duymaz, cevap vermez :)) Uyku uyuyomu dedim, ilk o uyuyo nerdeyse diyo :) onun uyku saati aslında 10:0 olduğu için, 1'e kadar bile zor dayanıyodur tabi. İyiymiş yani şimdilik.


Akşamlarıda eve gidiyorum bizim kız pert vaziyette yorgunluktan gözlerini açamıyo, bende yemek yiyecek diye bekletiyorum saat yine 11'i buluyo öyle böyle derken, sanırım yorgunluktan bütün gece mızır mızır ötüyo, sağa dönüyo ağlıyo, sola dönüyo ağlıyo, tepiniyo bağırıyo ayy deli etti beni üçgündür.

Birde şu akşam yemek işi beni isyan ettirmeye başladı, ne pişireceğimi şaşırıyorum yahu, sebze yenmiyo, et hergün hergün ne eti pişireyim. deli olmak işten değil yaaaa, bugün yemek önerileri bekliyorum sizlerden.
 
elvinde gidiyo cnm tam gün kreşe yoruluyo çok yaa uyutmuyolar bide bu hafta birbirlerine alışsın die bugün dans öğretmenleri gelmiş iimiş allahtan bizimkisi..kendisi kalktı bu sabah beni okula kim götücek die hevesli inş böle gider...
 
ha ha yemek konusunda şanslıyım, kızım sadece sebze yiyor, hergün bir sebze bulması kolay.... Pazar günü karnı yarık yaptım, yemeğe baktı içindeki kıyma için anne içine dolma mı koyuyorsun diye sordu, çok güldüm. Sonra patlıcanını yedi etini yemedi, ne yapayım artık bende eti bişeylerin içine katıp yedirmeye çalışıyorum.
 
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım..

bebeklikleri yaramazlıkları derken artık okulları konuşmaya başlamışız ne mutlu bize..
bizde de aynı telaş var abla bir yandan Ege bir yandan koşturmaca içerisindeyiz..
geçen hafta Trabzondaydık abla için kayıt ve yurt işini hallettik,çok endişeli gittik ama okulu ve Trabzonu çok beğendik
yurdu çok güzel daha bu sene açılmış 2 kişilik oda tuttuk 22 Eylül'de de gidip yerleştirceğiz sonrada küçük bir Karadeniz turu yapacağız
hazır fırsat bulmuşken :)

Ege' de 2 haftadır gidiyor okula çok hevesli istekli başladı ama şimdi kıvırmaya başladı giderken mızmızlanıyor ama içeri girince unutuyor beni..çok sakin diyor öğretmeni nasıl yani dedim sakinlik ve Ege farklı kişilerden bahsediyoruz herhalde dedim :)
yemeğini çok güzel yiyormuş öğlen uyuyorda şimdilik çok mutlu bakalım sonra ne olur..facebook ta hergün resimlerini koyuyorlar ne yaptıklarından nasıl yaptıklarından haberimiz oluyor bir şekilde :)
 
yaklaşık 1,5-2 aydır Ege de geçmeyen bir boğaz enfeksiyonu var
sürekli bademcikleri şişiyor fakat ateş yok ben sesinden anlıyorum..
bu sürede 3 şişe antibiyotik bitirdik 2 iğne olduk fakat geçmiyor..
Doktor ameliyat olmalı dedi,artık kronikleşmiş ve ateş yapmaması en tehlikelisiymiş vücuda zarar veriyor şu anda dedi..
Cumartesi bir doktora daha götürüp fikrini alacağim..
daha çok küçük çok canım sıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum..
var mı bu durumda olan diğer yavrularda belki bir fikir olur..
 

Burcu Elvin'e kardeş geliyor sanırım hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
 

geçmiş olsun canım...

farklı dr danışmakta fayda var ...

güzeller guzeli kızına da başarılar...karadeniz çok guzeldi :))


hamsi köye gidip sütlaç yemeği unutmayın..

ayder yaylasına çıkın :))

uzun göle gidin :)

akçaabatta köfte yiyin (yanında fınfıklı baklava getirmişlerdi ikram olarak minicik...hiç sevmem baklava bayılmıştım... hamileliğimde getirtmiştim sonra hahaha :))

biz elimize uzun bir liste alıp hepsini yapmıştık :))
 
Aylincim hoşgeldin.
Gülcana da egeye de okul hayatlarında başarılar.
Okulda biraz daha değişiyorlar, ama alıştıkça o sakinliğinden eser kalmaz:))) ilk günler geçtikten sonra giderken mızıldanmalar artoyor, ama daha sonra düzene giriyorlar.Tabii yine arada sabah ben gitmek istemiyorumlar oluyor.Ara ara egehan da yapıyor çünkü.Ben de sen evde tek başına kal, biz gidiyoruz diyorum.

Geçmiş olsun egeye bu arada.Farklı bir dr. a daha götür.Belki ameliyatı biraz erteleyerek çözüm bulursunuz.Yaaa, çok ilginç neredeyse bütün çocuklarda bu boğaz sorunu var, çoğu çocuk ameliyat oluyor.Nasıl bir durum bu anlayamadım.
Egehanda da var, gece horluyor, burunda akıntı oluyor.Ama daha götüremedim dr. a. götürdüğümde ameliyat diyecek diye korkuyorum açıkçası.Hiç olmazsa şöyle 5-5,5 yaşına gelsin bilsin istiyorum ameliyat bile olacaksa.

Bizim oğlanda sinopta.Belki bir ara oralarda buluşuruz:))))
 

Aman maşallah, inşallah böyle gider, bizimkide geçen sefer öyle başladı sonra yırttı kendini gitmiycem diye, şimdi yine iyi başladı bakalım ne olacak :)) Uyutmamaları saçma olmuş, uyanınca alışsınlar canım birbirlerine, nasıl dayansın çocuk, benimki uyuduğu halde akşam yerinden kalkamıyo.

Maşallah maşallah, sebze yiyene birşeyler bulmak kolay gerçekten, annemi şimdi anlıyorum valla ne yapsa yaranamazdı kadın :)) çorbada falan kıyma katarsın, suyunu koyarsın olur biter, yemeğe et saklamak kolayda biz pilava sebze saklamaya uğraşıyoz onuda farkediyolar :)


Hayırlı olsun ikisinede başarılar Aylin, normal Egenin sıkılması birçok çocukta oluyo bu olay iş ciddiye binince görev gibi gelmeye başlıyo onlara herhalde kaytarmaya uğraşıyolar.

Boğaz konusuna gelince benim arkadaşımın çocuğu öyleydi 3 yaşına yeni girdi, ama onunki ateşleniyodu da ameliyat ettirdi rahat etti o, hemde çocuk acayip kilo aldı toparladı ama yine de birkaç doktora daha danış, tek doktorla hareket etme.
 
Serpil daha tatildemi acaba ?, Serpilcim okursan eğer sen merkezdemiydin, bizim kızda (yeğenim) Samsun'da gitti yerleşti yurduna, merkezdeymiş, çok beğenmiş samsun'u ama çok küçük bulmuş, bir tramvay yolu var gidip geri geliyo diyo :) kaybolma şansın bile yok diyo. (Tabi belki çok gezme şansı olmadığı için bilmiyorum.) yurt denizin karşısındaymış, ha birde ordaki insanları görünce giyim tarzını değiştirmeye karar verdi gitmeden alışveriş yaptı, burda giydiklerini orada giyemezmiş herkes ona bakarmış kokoş kalırmış :))) halbuki gitmeden saçına pembe renkler attırma hayali vardı ama söndü ortamı görünce :)) heeey gidi gençlik
 
Ağlayanlar çok varmış o yüzden uyutmuyolarmış sözdee bakalım artık bayılıyo zaten elvinde eve gidince
 
ezgide pazartesi başlıyor o hafta yarım gunmuş..

aglayan olursa yandık ezgi biranda korkuyor cnku.. balede başımıza gelmişti... keyifle başladı aglayan çocuk vardı bir tane ... ezgi baktı baktı çocuğa bana koşup girmedi derse birdaha...

bugun ananesiyle gittiler okula.. müdür tutmuş elinden okulu gezdirmiş ezgiye..

bizimkide dolap açmış bir tane ögretmenler odasında bir kavonoz şeker :)) ögretmeni demiş 6. hissine hayran kaldım.. şekerleri bir çırpıda buldu :))) çocuk işte koklayarak buluyor şekeri :))

şekeride alınca tabi iyice hoşuna gitmiş okul :))

bakalım napıcaz haftaya
 

:))) Ezgi okulda ağlarsa da teselliyi bulacağı yer belli oldu şeker dolu dolap :)

Ağlayan çok oluyo ilk hafta ya, öyle bir şansın varsa 1 hafta daha beklet istersen ozaman, ötekiler biraz alışmış olur Ezgi'de çok etkilenmez belki, bizimki çok etkilenmedi bu defa maşallah, okadar da ağlayan varmış halbuki, birde veliler hala dolduruyolar okulu, çocuklar o yüzdende daha çok ağlıyo aslında, öğretmen dün diyo ki veliler gelmese daha çabuk alışacak çocuklar diyo, velilerde ağlıyomuş biryandan çocuklarla beraber :)) çok kargaşa var yani bizim okulda şuanda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…