- 3 Haziran 2008
- 4.439
- 3
Günaydın meralcim ay evet aklım orda ama gerçekten iyi yapmışım ev toz içinde valizlerde geldi ev dandini anlıycan eve benzemesi için bi hafta bile yetmez ben öncelikle dışı halledicem dolap içlerini sonra deren uyuduğunda akşamları falan yapıcam artık ayyyy meral kıskandım sizi ne güzel toplanmışınız süper olmuş yaaa bu arada serpil ölüdenizde de hisarönü var sizinki marmaristi değilmi ya bide kızlar beni ayıplamayın ama bazen ne geçiyo aklımdan biliyomusunuz acaba tek çocuklu hayat dahamı rahat diyorum sonra utanıyorym bu düşüncemden Allah korusun ikisinide bişey olmasın ay ne bilim işte arada öle tuhaf düşünceler geliyo defne çınarcıkta son zamanlarda çok gergin huysuzdu buraya geldik dün akşamdan beri 360 derece döndü nası sakin nası söz dinliyo hem okul için heycanlı hemde galiba deren yok diyemi böle acaba diyorum normalde ayak tırnaklarını kestirmez uykuda keseriz bu sabah banyodan sonra gıkı çıkmadan kestilk ne bilim herşeye izin istiyo bişeye hayır desem tamam tamam anne diyo hiç karşı gelmiyo kaç saattir hiç sesim yükselmedi amaaaan ne bilim öle işte
kıskançlık vardır tabi canım...
kesin o yüzden dönmüştür 360 derece ...
tek çocukta zor iki çocukta zor... bu çocuk işi zor iş :)))
ama onlarsız da bir hayat düşünemiyor insan
Son düzenleme: