- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım iyigeceler filiiiz bugün kuaför ne dese beğenirsin diplerim yağlı uçlarım kuru diye nem dengesini sağlamak için perma yapalım dedi su dalgası
Serpilcim sağol yoğun bakımdan çıktı normal odaya aldılar iyiymiş anjiyo olması gerekiyormuş ama zaten o hastanede olmıyacak dediğin iki doktora bakıcaklar çok sağolemelcim telefon trafiğino lur diye aramak istemedim. umarım baban daha iyidir. napmışlar merak ettim. atilla saraç ta medikal parkta çalışıyor. hacı beye ayarlayamazsanız aklında olsun.
onat için ve senin için sevindim.mutlu oun inşallah.
bende 7*8 yıldır boyatmıyorum saçımı. bayzalar da var ama olsun onlar benim gerçeklerim. tüm doğallığım saçlaromda ve gözümün kenaronda çıkmaya başlayan kazayaklarımda:))
napayım tuhafım ben.
hakkaten derya nerde..
merhaba..
emelcim hayırlı olsun canım,bişi demek istiorum ama kızma da..uyutmuolarsa öğleden soona gönder,sabahtan çok bişi anlamazsın,bi konuş..4-5 yaaş grubu uyumayabilir yani..nil geçen sene öle gidiodu o zaman aktivitede yapıodu her şeyi yapıodu..
serpil..kaz ayağı bende de var nil kırış kırış dio,yaşlandın sen:)))
kızlar ya nil bugün yemeklerde hep ağladı ,hep ye diomuşum o küçükmüş,ağzı midesi küçükmüş,ben mutlu olayım die yiomuş,ama bıkmış artık..yetermiş(ağlıo söölerken)yemedi,kalk dedim git,3 lokmayla doyulur mu ya,gene mideyi küçültçek soona aç açabilirsen!!valla bıktım ,yıldım artık!!