- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
filiz benim 30 gün iznim vardı geçenseneden de 6 gün toplam 36 gün iznim vardı:)) hazirandaki iznimi 9 gün aldım eylülde 26 gün alıcam iznim 3 eylülde başlıyo 29.da biticek ama hafta sonlarıyla baya uzun oluyo .....
sormuştun şimdi aklıma geldi:))
ohh ohh oh maşallah gözümüz yok ama niye olsun :)))) şaka bir yana ne varsa devlet işinde var, bizde yok öyle bişey, geçen seneki iznini geçen sene kullansaydın bu sene yanar, cumartesi pazarlar ve bayram tatili falan karışırsa işin içine iznine dahildir, yazın kullanmak zorunda değilsin kışın kullan izinlerini nevar :)) cevaplar bunlar bizde malesef
Bu nedir filiz anlayamadım_?
Egehan tuvalete girdiğinde kesinlikle kapıda beni istemez.Ben ona sen böyle bakarsan yapamam ki demiştim bir keresinde, şimdi artık o diyor, ama anne sen orada olursan, bana bakarken nasıl yapacağım ben....
Meral, çalışıyorum ya bir yandan, vekalet vermeye geldi de kızın biri, okur yazar değilmiş, 1986 doğumlu daha, onu demiştim.
:)) Aman da utanırmış annesinden:))) bu ara Elif'te bana değilde defne falan geldiğinde yapıyo aynı şeyi, gelmesin anne, bakmasın çıksın diyo, anlıyolar artık bazı şeyleri.
benimkilerde banyoya karşı bir zaaf var, sinekler ışığa gider ya, ışığını açık görmesinler banyonun ikisi birden soluğu orda alıyorlar, beş dakika da bir onları ordan çıkarmaktan illallah geldi suyla oynuyolar herşeyi ellemeye uğraşıyolar, zıkkım kapıda dışardan kilitlenmiyo içerden kilidi, asma kilit vurucam artık :))