2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Renkte seçiyoruz yaniiii:)))))

Haticeler gelmişler marmarise, sanırım birazdan benim ofiste olurlar...
 


Söylediklerini zaman zaman uyguluyorum o an için etkili oluyo ama yine aynı şey devam ediyo, neyse enazından geçiş dönemi olduğunu anlamış bulunuyoruz, umarım hepimizinki çabucak geçer gider :)))
Konuşma olayı bizde de aynı, özellikle babasıyla hiç konuşturmuyo bizi, iki kelime konuşamıyoruz, konuşacaklarımızı gündüz telefonda konuşuyoruz artık, daha ağzımızı açmadan anne anne anne anne anne diye otomatiğe bağlı birşekilde bağırmaya başlıyo, susup dinliyorum sonuna kadar tamam diyorum, yine babasına döndüğüm anda tekrar başlıyo, anlattıkları da ya hayal ürünü, ya masal dediğiniz gibi yani maksat konuşturmamak aslında. Anlaşılan bu da bir geçiş dönemi buna da eyvallah diyelim bari :))))

Masal konusunda da diyorsun ya kendi adıyla masal anlat, bunu bana o yapıyo, evel zaman içinde bir küçük aslancık varmııııışşşş , bu aslancıkın annesi işe gidiyomuuuuuşş, onu okula bırakıyomuuuş , yada aslancık ninesinde kalıyomuuuuş, annesini aramış aramış bulamamış :)))
bir başka versiyonu da aslancık sokakta annesinin elini bırakmış kaybolmuuuuuş :)))) anlatıyo da anlatıyo


Boşver Duygucum birşey olmaz bazen uygulamak lazım bunu.
 

Çok sık yaşadığımız olaylar ne yapsan memnun olmamak :))
bence yemek konusunu da dert etmene hiç gerek yok nefsini köreltecek kadar yemiş nasıl olsa, eminim olsaydı önüne getirdiğinde vaz geçecekti yemekten özellikle de 2 biberon sütten sonra :))
 

Allah kolaylık versin çok zor yemeyen çocukla uğraşmak, benimkiler çok güzel yerdi şimdi sadece et, pilav, makarna yiyolar onu bile azar azar,

Bizde ilk kaşıkta çok zorlanıyoruz, her kaşık uzatışımda elimi yakalar anne anne anne sana bişey söyliycem, noldu, kardeşimin doğumgünü, hee tamam, yine uzatırım yine yakalar anne anne kulağına bişey diycem, söyle, fıs fıs yapar kulağıma, tamam, yine uzatırım anne anne biliyomusun diye başlar saçmalar durur. yani laf karıştıra karıştıra bi hal oluyo en sonunda eeeeehhh diye bir başlıyorum zorla sokuyorum kaşığı sonrası daha kolay geliyo :)) Birde Elif Allahtan biraz iddiayla yiyo sen yeme o yiyecek, bakın bakın elif nasıl açıyo ağzını kocaman nasıl yiyo, alkış kıyamet :))

Ama bizim ufaklık hayatta yemez bu numaraları yiycekse yer, yemeyecekse yemez o yemeği :)
 
haticeye selamlar.. marmaris limi olacaklar bakalım :))) haber bekliyoruz...

ezgi de bizi konuşturmuyor babasıyla... sürekli bir şey anlatıyor... ne atlattıgımı konuştugumu anlamıyoruz bizde :)))


hatta gecen gun asansörde eşimle konuşuyoruz... kaç dk sürerki inmek işte düşünün... dedi ki benimle hiç konuşmuyorsunuz :)))
 



hahahh alem kız ya susmaya tahammülü yok yani :))
 
Selamını şimdi gördüm deryacım, o yüzden söyleyemedim:))
İçmelerden baktık, istedikleri gibi bir yer bulamadık.Marmaristede 1-2 emlakçıdan haber bekliyorlardı.Sanırım onlara da bakacaklar.Zaten bu akşam tekrar döneceklermiş ist. a

Aynen bizim kide öyle.Biz konuşurken illa araya girecek o da konuşacak.Sususn biraz ben konuşacağım diyor bazen de.
 

valla hızları süper :))) inşallah bulurlar istedikleri gibi bir yer...

o internetteki yerden vazmı geçtiler peki....
 
Resimde göründüğü gibi değilmiş...
Başka bir yer daha bulmuşlar netten ama o da dün akşam verilmiş:)))

Bu aylarda çok zor dedik bizde. Ancak doğru düzgün yer eylül ekimden sonra çıkabilir.İnşallah bulurlar bakalım.
 
haticeler ciddi ciddi niyetlenmişler bu işe hadi hayırlısı ile güzel biryer bulurlar inşallah.
hepsi aynı bu çocukların yaaa al birini vur ötekine.
derya 11. kattan aşağıya yaklaşık 2 dakikada iniyor.
çağanı geçen dinlemedik ama konuşmadığımızı da anlamadık arabada arkada oooooff dayanamıyorum artık diye bağırıyodu.
 
merhaba..ay daha düşünsek mi diolardı gelip baktılar mı,bravo,hayırlı olsun:))
meral ben o hissi çook ii biliorum hiç bi yemeğin sonu yenmez biz de ,çöp olur..sırf uyumamak için yapıolar bööle bazen de ama işte baştan sona azıttıklarında da bizim sinirler gevşio!!
nil de bizi hiç konuşturmaz telefonda bile ,off anne kapat artık diorum sana!!!
ben bugün iice yerleştim sanırım bi canım çıktı ama..
derya sana bi foto yükleyeceğim (nilin en mutlu günü)
 
ayy duygucum o eller ayaklar öpülesi ısırılası olmuşlar. valla bu gidişle işin çok zor ojeler topuklular kim bilir daha neler vardır daaaa

annemi yolladım az önce. çağan bu sefer kadına çok kötü davrandı. zaten oldu olası anneme karşı soğuktur ama geçen gelişinde epey buzlar erimişti. ama şimdi yine çok fena. annem gidiyorum diyo giiiit bak gelmem bidaaa diyo gelmeeeee kılını kıpırdatmadı. eline para verdi annen sana istediğin bişey alır dedi alıyım mı diye bana bakıyo al dedim aldı öpiyim mi dedi annem kafasını çevirdi kadıncaz öylece gitti. üstüne hiç gitmiyorum senin çocuğunda bana yaparsa üzülürüm diyorum yapmaz yapmaz diyooo:)) tek dediğim bu davranışı geliştirir diye korkuyorum tabi ufak şeylerde söylüyorum hepten abartmasın diye
 
Hadi güle güle otur duygucum nilin odası çok güzel koltukları yeniledinmi pek şık benim defnede yok oje merakı ben sürmediğimden heralde incik boncuk bile bu sene ama çanta ayakkabı sever tutturmaz ama aldımmı bayılır
 
merhabaa...
ay kızlar ben de hiç yapmam makyaj falan,ojem yok ama kızım süslüüüü her evden çıkışta kendi süslenir,makyajını falan yapar bana da ısrarla bi ruj sürmek ister misin der:))
ahh bu çağan nie öle davranıo acaba nil de benim teyzemi sevmio çok:)ii yapmışsın ama üzerine gitmemekle bence ama gene de konuşmaktra fayda var..
canım saolasın:))mobilyalarımızı değiştirdik ama o ev kaayınvalidemin evi..
size bi kaç foto daha koyayım:)
 
yeni evinizde yeni eşyalarınızla yeni hayatta iyi güzel olun inşallah.
annemçok konuşuyomuş bugün öyle dedi çağan ama kadıncaza hiç ağız açtırmadı ki onun derdi hep ben konuşayım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…