2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsın derya, burasını sevdi mi ezgi_?

burayı sedi.. diğer tarafın ögretmeniyle çok farklı...okulun sahibi 31 yasında bir kız ...kendi giriyor derslere birde yardımcı ögretmeni var.. inanılmaz ilgi ve sevgi var...

bakalım seneye heycanlı olucak bizim için.. bu sene resitali kaçırdık gec başladıgı için.. seneye birde resital heyacanımız olucak...

sen eski kresemi başladın yine
 

Sanada iyi haftalar olsun Meralcim, iyi yapmışsın, havalarda güzelleştikçe çocuklar bunalıyolar evde sıkılmaz hiç olmazsa,

Benimkiler eve sığmaz oldular iyice, birtek haftasonları dışarı çıkarabiliyorduk, eşimin işlerinden iki-üç haftadır onuda yapamıyoruz. Bizim ufaklık bile durup dururken montunu tek koluna geçiriyo, elimi tutuyo kapıya götürüyo, ağlaya ağlaya bir hal oluyo kapıda dışarı çıkar diye. Çok sıkıldılar.

Ay şu havada artık ne olacaksa olsun iyice bıktırdı beni tövbe estağfirullah yaa yazmı kışmı belli değil, bir fırtına bir boran bir lodos bir yağmur sıkıntı bastı.
 
Evet deryacım, mecburen eski kreşine verdim.Burada başka yok, her sabahta marmarise götür getir istemedik.Zaten temmuz ayında diğer kreş yaz dönemi için alabiliriz demişti, eğer yine sorun yaşarsam temmuz ayından itibaren diğerine geçiririm.Sorun olmazsa eylül ayına kadar gönderirim bu kreşe.


Sağol filizcim, gerçektende evde çok sıkılıyor çocuklar.İki kardeş olunca yine kavga da etseler birlikte birşeyler yapabiliyorlar ama tek çocuk oluca hiç birşey yapamıyor çocuk.
 
selamlarr hanımlarrr epeydir girmiyodum buraya nasılınız?
bnm küçük oğlum doğduğundan beri pek boş kalamıyorum..
umarım herkes iyidirr...
 
selam kızlar


artık çok sıkılmıştı Deryacım bütün gün Tv seyrediyorddu birde birbirimiz yiyorduk Nisan başında başladı nisan mayıs haziran 3 ay gidecek alışmış olur eylülde başlayınca zorlanmaz şimdi 3 yarım gün gidicek eylülde 5 gün artık bende işe inşallah

Emel geçmiş olsun canım size de.
selam
emel geçmiş olsun..
meral kreşiniz hayırlı olsun...
Teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
selamlarr hanımlarrr epeydir girmiyodum buraya nasılınız?
bnm küçük oğlum doğduğundan beri pek boş kalamıyorum..
umarım herkes iyidirr...
hoşgeldin Deniz 2. yavruş nasıl kaç yaşında
 
Günaydın.. Deniz hayırlı olsun cnm. Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inş. En son düşünüyordun doğmuş bile. Demekki uzun süredir görüşemiyoruz. Bende giremiyorum fazla arada okuyup çıkıyorum... Kaç aylık veya haftalık oldu, cinsiyeti adı ney yazar mısın?

Benim oğlumda 44 günlük oldu. Adını Selimhan koyduk:)
Herkese iyi günler...
 
Deniz ve Nohcoy Allah bağışlasın minikleri, yavaş yavaş çoğalıyoruz ailemiz genişliyor maşallah

ay bizim Defne Kasım doğumlu ama o topic'e girmiyorum hiç, bizim topiğimiz gibi değil hiçbiri sanki, herzaman giremesekte alışkanlıktanmıdır nedir, buradaki paylaşımlar kişiler daha bir farklı benim için.


Bizde bugün kreşe bakmaya gidicez Elif'le birlikte, hayırlısı inşallah.
 
sağolun kızlar cümlemimizin yavrusu analı babalı uzun ömürlü sağlıklı olsun inş.
nohcoy bebeğin haıyırlı uzun ömürlü sağlıklı olsun.
Hatıranmak güzel .
küçükoğlm burak alp 22 nisanda 1 yaşında olcak koca adam oldu bile..
 
hoşgeldiniz :)) buyumuşte bir yaşında olmuş bide... valla tebrikler ben tembel çıktım :)) hala ikincinin düşüncesi bile uzak geliyor...

heralde böylede gidecek.. eşim ısrar etmeye başladı ama pek oralı olamıyorum şuan...
 
derya böyle birşeye karar vermek çok zor, yeniden başa dönmek gözünü korkutuyor insanın, benimki bu şekilde olmasa aynen bende çok zor düşünürdüm ikinciyi, anlıyorum yani. İnsan büyük çocuğunu düşünüyo, işini düşünüyo, gece uykusuzluğunu falan bir sürü negatif düşünce yüzünden aman biraz daha kalsın diyosun, Ama başa gelince de öyle bir geçiyo ki, her zorluğuna rağmen zaman çok hızlı akıyor ve iyikide biran önce olmuş diyosun, Arayı açtıkça daha da zor gelecek sana.
 
derya daha sonra zor olur düşünüyosan arasını çok açma ezgi okula gidiceği dönem daha zor olur ....
 
kuzi hayırlı olsun kreşinizde ilk gününüz inşallah kısa sürede alışır kayınvaliden ne seviniyodur 1 gitti başından diye:))
çalışınca ailelerden destekte yoksa 2 çocuk çok zor ...
 

çok dogru söylüyorsun canım da hiç hevesim yok işte ikinciye...

ezgiyi öyle çok istemiştim ki... içime öyle bir şey gelmesi lazım :))) ama o da gelmiyor bir türlü... aslında tek çocuklu olmaktan hiç te rahatsız değilim gayette memnunum... ama her zamanki dış sesler beynimi yiyor :))))

dediğin gibi şimdide öyle rahatım ki... yeni rahata ermişken tekrar bir hayat değişikliğine giremiyorum valla...
 
aynen defne aralık deren kasım ama ben burdayım
öyle deme derya inan olunca hepsini unutuyosun ben deren doğduğunda keşke daha önce olsaymış bile dedim
 
günaydın....
dün ne gündü lodos perişan etti istanbul u özellikle(
kuzi nasıl geçti kreşte ilk günü elifin ?
serpil de uğramıyo topiğe???
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…