2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yatmak bizde de dert ,en az yarım saat ama 1,5-2'yi buluodu..reyhanın dediğikleri oluodu yok çiş yok su yok acıktımmmmmmmmmmmmmm(nilden duymak zor tabi!!)yatağa girerken 80 tane malzeme alıodu..öğretmeni yatağa girerken bişi istiomusun şimdi alabilirsin (yapabilirsin)girdikten soona çıkmak yok die bana öğretti,1 kere kararlı olun şaka olmadığını anlıo bikaç güne,şimdi daha iiyis,girmeden hallediorus,girince de yok masal yok bişi...en son şarkılar söölerken dalıo,ya da ben dalıorum,hahhahh
 
reyhan senin ki çok akıllı çıktı. dur bakalım. şimdi canı tekrar aç arı geri gelsin oğlumu unutmuşum desin. ben onu bırakıp gidemem desin. sonra size benim oğlumu göremezsiniz saklandı çünkü sadece ben görüyorum dimi oğlum desin hadi gel ben sensiz gidemem oğlum beraber gidelim desin.
bu günü böyle bitirceksiniz galiba...

duygu naptın ne zaman gidiyorsunuz.
 
arıyı kovaladık odamızdan camı açtık attık ammaaa oğlum diyoki arının bide oğlu varmış o çok küçükmüş hepsaklambaç oynarmış bulunmazmışş...

küçücük boyları kocaman akılları var bunların maşallah, o arının daha anası vardır, babası vardır, arkadaşı vardır, sülalecek yerleşmişlerdir sizin eve at at bitmez :)))


hahaha Eminim her seferinde sen dalıyosundur Duygu itiraf et :))
 
kuzi evet iki gündür tekrar görmeye başladım. çağanda gördü ama tepki vermedi hiç. acı sakız diye biliyo. ama elife üzüldüm yaa.
acaba beraberce firmaya mail mi atsak.

Ay bilmem ki yaa dur ben biraz daha araştırıyım bakiyim bunu başka nerelere şikayet edebilirim acep
 
 
Son düzenleme:
reyhan sizin eve kovan yapmış olmasın bunlar iyi bak sağa sola :)))


Reklamı birde Rök 'e şikayet ettim. Bakalım bu sefer ne olacak
 
Merhabalar hanimlar
Kucuklerden buyuk laflar...bizde oyle uyutana kadar canim cikiyor genelde pes edoyorum o istedigi saatte uyuyor..bi muddet oglen uyutmuyordum dun bir bucuk saat ugrastim simdide 40 dk oldu salliyorum... O kadar biktim ki su uyku derdinden anlatamam.. Yemek bir uyku iki sirf bu yuzden calismayi dusunuyorum...
O reklami bugun gordum komsuda gercekten cok kotu....diger kanallari izlemedigimiz icin bi haberiz :))
 
valla hatice çok haklısın. zor . gülerek anlatıyoruz falan ama zorluğuda zor. bak bugün çağan kreşe gitmedi bütün odasını salona taşıdı oyuncaktan basmaya yer kalmadı. uyku dersen uyuyalım bile demiyorum ama kreşte saatlerine kendileri çok uyuyor. uyku zamanı uyku yemek zamanı yemek. şimdi yerlerde sürünüyo uyuyalım desem uyumaz. kış günü çocukların enerjileride içlerinde kalıyo. bazan düene girdiğini görünce iyiki çalışıyorumda diyorum. çalışmayı düşünmekle haklısın. çalışmakta zor ama çocuklar annelerine yaptıklarını yapamıyor başkasına

meral facede ki paylaşımın çok hoşuma gitti. okurken gözüm yaşardı. eşime de okutmak istedim akşam geldiğinde hali olursa okutacağım onada.
 
Ne yalan söyliyim işyerini dinlenme alanım olarak görüyorum bende, cumartesi pazar bunalıma giriyorum, akşama kadar ne yemek yiyebiliyorum, ne de bir dakika oturuyorum evde :)
 


Canım iş yerinde yasaktı kk giremiyordum şimdi açık ama ben yine de temkinli davranıyorum fazla girmiyorum,evden de zaten malum fırsat olmuyor fırsat bulursam face bir bakıp çıkıyorum..bende sizleri burayı özlüyorum ama ne yaparsın işte kader utansın :))




Filiz'in Kaan'ı çok yaramaz olmuş Metin çok uslu çok akıllı ama Kaan çok fena diyor :))



Ne yalan söyliyim işyerini dinlenme alanım olarak görüyorum bende, cumartesi pazar bunalıma giriyorum, akşama kadar ne yemek yiyebiliyorum, ne de bir dakika oturuyorum evde :)

Aynen ben de işe gitsemde dinlensem diye bakıyorum bazen :) gerçi senin işin daha zor iki çocukla allah kolaylık versin..

Bizim çok şükür uyku sorunumuz yok bu aralar öğlen uykusunu bıraktı akşam 8-9 gibi uyuyor çok zorlukta çıkarmaz uykusu çok geldiği için hemen sızar..
Haftasonları uyutmazdım öğlenleri akşam erken uyusun bizde biraz kafa dinleyelim rahat rahat oturalım diye şimdi tümden bıraktı uykuyu sıpa :)
Bu aralar çok kötü kabızlık yaşıyoruz ne yaptıysak o korkuyu atamıyor acıyacak diye yapmıyor kakasını tutuyor,totomda iğne var diyor yavrucum :))
 

Filiz kaan doğduğunda tam tersini söylüyodu, küçük büyüğü geçti desene, benimde gidişat onu gösteriyo valla, küçük çok sakin görünüyo ama ilerisi hiç iyi değil belli :)

Ay bu kabızlık korkusu çoğu çocukta oluyo, çok kötü bir durum inşallah çabuk atlatır. Sabah aç karnına kayısı falan yedirsen hergün
 
metiş uslu kaan yaramaz elif uslu deren yaramaz haa.
tez uslanırlar inşallah.
derya bi sakız reklamı var kızın yüzü donuyo gerçekten hiç hoş değil. elif reklamı gördüğünden beri çok korkuyormuş haklıda çocuk.
 
Oyle valla calismak en iyisi
Aylin dr. Gotur bence bak biz tam bir yil cektik daha yeni atlattik.. Poposunda kucuk bi et kaldi bu kaka olayi cok zor popoda catlak olunc tam bir kisir dongu basliyor.. Biz cok cektik o yuzden aman ne kadar cabuk teshis konursa o kadar cabuk kurtulursunuz...
 
slm kızlarr

bizdede kaan fenaaa hemde çok fena çocuk 15 ay yattı nerdeyse sesi soluğu çıkmadı duruda kök söktürdü bize ama şimdi kaann inanılmaz bişi oldu düz duvara tırmanıyor duruda çok daha uslandı.kaan 3 hafta önce yatak odamda yatağımı yaktı kızlar ev kalirferli ama bebekler olunca ben genede her odada ufo bulunduruyodum aşırı soğuklar ve banyo zamanları için fişede takılı deil iki gün önce eşim rahatsızlandı çok üşüdü artı olarak sobayıda takmış neyse ben farkında delilim öle kalmış fişte sabah ben banyoda el yüz yıkarken sen ufoyu yatağa devir sonrada yatağa çıkıp düğmesiyle oyna açç yatak tutuşmuş ve bu anlattığım sadece 3 dakikada olan bişey duru geldi anne kaann dedii anladımm bişey olduğunu hep haber verir çünkü bi yaramazlık yaptığında neyse kapıyı açtımkii bir duman gözgözü görmüyor odaya koştumm kaan yatağın üstünde boş boş alevlere bakıyo şaşkınca ve alevlerle kaan arasında sadece 2 karış mesafe var hemen çocuğu tuttuğum gibi odadan çıkardım sonra camı açtım dış kapıyı açıp anne die seslendim kayınvalidem 2 kat altımda oturuyo ama başka kimse yok binada zaten 3 seslenişime duydu hemen,yukarı çıkın dedim görümcemle geldiler alınçocukları çıkarın die bağardım hala çocukları aldı aşşağı indirdi,annem içeri geldi su döktük falan 3 kovada zor söndüü alevler ama odam savaş alanı gibiydi buda umrumda deil ama ben okadar şeyi yaptıktan sonra şoka girdim sanki kaanın o hali gözümün önünden gitmiyor yavrum belki 2 dakka daha geç haber verseydi duru yada duru olmasaydı napardım yada soğukkanlı davranamasaydım ne olurdu die düşünüp durdum .hayat pamuk ipliğine bağlı kızlar çocuklarımızında hayatları öyle kimse nerden ne tehlike gelir bilmiyorkii Allah bütün çocuklarımızı korusun bizi onlarla sınamasın.şimdi oğluma bakıyorum ve diyorumki Allahıma şükürler olsunki oğlum benimle,Allahıma şükürler olsunki çocuklarım çocuklarımız bizlerlee.
 
ay sevdaa allah korumuş başka bişey değil yani. tüylerim diken diken oldu. duruya da aferin ya. kaan dakorkmuştur çocuk ucuz atlatmışsınız valla allah tekrar yaşatmasın kimseye yaşatmasın.

aylin çağanda çok kabız olur biz wc de iki saat otururuz. anne yapamıyorum yüzümü tut kafaı tut bacamı sev bi keresinde hadi ben kafanı tutuyorum güç al ıkın ben sana yardım etcem yapcaksın demiştim o gün bugündür bana tutturuyo benden güç aldığını düşünüyo. hatta bi arkadaşı var kreşten sarp doruk (pardon dostu) o da kabız olmuş. babası onun kafasını tutmadığı için kabız olmuş
bizim durum haticenin ki kadar dramatik değil inşallahta olmaz.
 
Sevda gecmis olsun..verilmis sadakaniz varmis..allah korusun ates,yanik en korktugum seyy
Ece de bu yaz kafayi yarmisti 2 dikis atilmisti nasil oldugunu anliyamamistim arkam donuk sacimi tariyordum bi saniye icinde oldu...
Allah koruyo iste irili ufakli kaza atlatiyoruz hep...
 


Sevdacım çok geçmiş olsun nasıl okuduğumu bilemedim Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış çok dikkat etmek gerek işte aslında ediyoruz da ama işte saniyelik işler nasıl olucak bilmiyorum kaza oldu mu oluyor , koca ufoyu nasıl düşürmüş bacaksıza bak sen
 
Sevdacım soluksuz ve gözyaşı içinde okudum. Allah çocuklarımızla sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin. Çocuk işte bilinçlenene kadar Allah'a emanet.
Reyhan, arı olayı çok hoştu, şimdilik atlattığınıza sevindim.
Uyku olayı bizde de problem 2 ay öncesine kadar saat 09:00 oldumu uyurdu, şimdi uyumak istemiyor, saat 10:00-10:30 gibi zorla uyutuyorum, çünkü sabah 07:20'de evden çıkmamız gerekiyor. Çocuğumun her sabah uyurken üstünü değiştirmek, uyuklar vaziyette kucaklayıp arabaya götürmek azap benim için..
Serpil, Hatice bu yazacaklarım sizin için... Aslı'nın 3 yaş kontrolünde dr. Aslı'yı zayıf buldu ve bir vitamin (supravit) verdi, iştahı kapandığında 4-5 gün ver sonra devam etme dedi. 15 gün önce denedim, şimdi yemek yerken problem çıkarmıyor, hatta bu sabah anne bana süt yap dedi, benim için ne büyük mutluluktu anlatamam. Dün akşam tarttım, 12,8 kilo olmuş evde bir bayram havası...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…